Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mahiro

0 bejegyzést írt és 195 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Torino FC elleni győzelemmel a Juventus ugyan tett egy lépést előrefelé, de továbbra is adós a jó teljesítménnyel, valamint a következetesen és kiszámíthatóan érkező győzelmekkel, s az újabb három pont megszerzése most nem is tűnik emberfeletti feladatnak a Torinóba látogató Empoli…..
A Juventus szerda este a Benfica csapatát fogadja a Bajnokok Ligája-csoportkörében, azonban a zebramezesek előbb még a Salernitana együttese ellen lépnek fel vasárnap az olasz bajnokság hatodik fordulójában. Massimiliani Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Federico Chiesa, Paul Pogba,…..
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
A januári átigazolási időszakban Dušan Vlahović és Denis Zakaria megszerzésével jelentős erősítéseket végrehajtó Juventus a Torinóba látogató Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzéssel folytatja szereplését az olasz bajnoki küzdelmekben. A Juventus keretéből hiányzik majd Manuel Locatelli, aki…..
Folytatódik az erőt próbáló januári menetrend a Juventus számára, amelynek következő állomásaként a zebramezesek a bajnoki címért is versenyben álló AC Milan otthonába látogatnak a három bajnoki pontért. Massimilaino Allegri keretéből továbbra is hiányzik Leonardo Bonucci és Aaron Ramsey, de az…..
A Juventus hét közben a hosszabbítás utolsó percében szenvedett vereséget az Olasz Szuperkupa döntőjében, szombat este pedig már a bajnokságban kell begyűjtenie a három pontot a Torinóba látogató Udinese elleni mérkőzésen. Massimiliano Allegri keretéből továbbra is hiányzik majd Federico Chiesa és…..
Mahiro 2022.01.15 21:32:54
@BigChris: eléggé gyalázatos volt, bár nekem még mindig Benta és Kean játékát fáj leginkább nézni.
Mahiro 2022.01.15 21:38:41
@tomi12312323: @BigChris: Lehet igazatok van és csak én lettem túl negatív vele kapcsolatban :D
Mahiro 2022.01.15 23:00:48
@Pjanista: Nem értem mi a baj azzal, hogy kinézett a vezetőség felé... , ha elbohóckodta volna a meccset akkor azt mondom oké, de helyette ő lett a meccs emberre. Gól, és a gólt megelőző kulcspasszal. És idén azt sem mondanám, hogy nem játszik jól a nagy csapatok ellen. Ősszel az inter ellen az ő góljával lett 1:1. A Zenit elleni megnyert 4:2 nél két gólt ő vállalt szóval nagyban hozzájárult a csoportelsőségünkhöz. És akkor ott van még a nemrég szerzett Róma elleni egyenlítő gólja. És akkor arról ne is beszéljünk , hogy idén még a sérülésekkel együtt is viszi a hátán a csapatot elég csak azt nézni, hogy a csapat góljainak több mint a 20%-t neki köszönhetjük.

Azért nehogy már kritizáljuk, mert a vezetőség megvezette és ezért haragszik, ő nem ember? Ha bárkinek itt a blogon beígérnek egy fizetést, majd egy hónappal később totál mást raknak le akkor hogy reagálna? Főleg annak tudatában, hogy a többi kutyaütőről pontosan tudod mennyit keres...

De persze engedjük el, aztán ha januárban elviszi valaki egy zsák krumpliért és a szezon végén valahol a 8-10 hely környékén végzünk remélem akkor is minden Dybala kritizáló örülni fog....
Az argentin TyC Sports által megszellőztetett pletykák szerint Paulo Dybala döntött, és nem kíván hosszabbítani aktuális csapatával, mostantól kész egyéb ajánlatokat is meghallgatni. A Juventus vezetőségét minden bizonnyal rosszul érintette az este az utolsó másodpercekben elveszített kupadöntő, ám…..
Mahiro 2022.01.13 21:27:29
Te jó ég a középkorban nem volt ilyen boszorkány üldözés, mint ami most megy egy megkérdőjelezhető hitelességgel bíró újság pletykaként megírt cikkje miatt.
Egyelőre semmi biztosat nem tudunk, ráadásul úgy beszéltek róla, mint aki élő adásban leköpte a kapitányi karszalagot majd felgyújtotta.
És lehet, hogy nem egy Messi vagy Ronaldo magaságokban termeli a gólokat, de ha jól számoltam a szezonban eddig lőtt a csapat 43 gólt , ebből 9-t ő vállalt. Ami 20,93%-t jelent. Illetve, ha hozzáadom a 4 gólpasszát akkor a góljaink 30,23%-ban benne volt. Ami úgy gondolom elég komoly mutató. Tette mindezt 20 meccsen, amin nem is volt mindig kezdő/ nem játszotta végig.
Tény az idényben sokat sérült, így kockázatos a hosszabbítása, de kérdem én, ha elmegy ki szervezi a játékot, ki lövi meg a góljaink 20-30%-t??
Arról ne is beszéljünk, hogy nem Pogba , Vidal, Pirlo és Marcsi szintű emberek szolgálják ki, nem írom le az összes kutyaütő nevét úgy is tudjátok kikről beszélek. Majd biztos Kean baba szolgáltatja a csodás gólokat, aki helyett ha én beállok hasznosabb lennék a botlábaimmal....

És abba is gondoljunk bele, ha bárkinek ígérnek egy összeget még ha csak szóban is és azt mondják vedd a hátadra a csapatot és te leokézod, majd rá egy hónapra jönne azzal, hogy bocsi a felelősség megmarad, de csökkentünk a megbeszélteket. Akkor ennek vajon ki örülne? Én biztos bután bólogatnék majd frissíteném az önéletrajzom... Főleg a korábban már említett kutyaütők teljesítménye/bére tükrében.

Lényeg a lényeg , ne ítélkezzünk elhamarkodottan, várjuk meg mi lesz ennek a vége, én személy szerint nagyon remélem, hogy velünk marad és sikerül megegyeznie a vezetőséggel.
Amennyiben nem, úgy nagyon remélem, hogy a vezetőségnek komoly tervei vannak az átigazolási piacon.
A Juventus erejéből mindössze 1:1-es döntetlenre futotta a koronavírus-járvány nyomán megtizedelt Napoli ellenében, s vasárnap este könnyebbnek aligha nevezhető mérkőzés következik, a zebramezesek az AS Roma otthonába látogatnak a három pont reményével. Massimilaino Allegri keretébe Pinsoglio…..
Mahiro 2022.01.09 20:37:03
@Novice_71: Nemcsodálom ...., viszont az utolsó 10percben úgy izzadtam, mint egy 10km futás után :D.
Hihetetlen még mindig alig találom a szavakat. Lehet nem játszunk szép focit és nagyon sok a baj, de most azért oda tették magukat a srácok.
Mahiro 2022.01.09 20:39:05
@steven.h: Szerintem nem sok Juve szurkoló volt másképp , szerintem pár tv vagy sörös pohár tuti repült világszerte :D
A torinói városi rangadón csereként beállva már bemutatkozhatott új csapatában a nyáron igazolt Kaio Jorge, azonban a brazil tehetségnek mindeddig nem volt lehetősége tehetségének megcsillantására. A Juventus ma a Zenit Szentpétervár otthonában lép pályára a Bajnokok Ligája csoportkörében, s Kaio…..
Mahiro 2021.10.20 12:38:34
@MGB75: Én úgy emlékszem anno nem lett nevezve a BL keretbe, szóval szerintem azért ment a C-be, hogy addig is eddzen és kapjon játéklehetőséget. Nem hinném, hogy száműzve lenne.
Mahiro 2021.10.20 14:29:03
@Leram7: Szerintem hamarosan fog kapni lehetőséget, jelenleg annyira kellenek a pontok, hogy nincs lehetőség tesztelni a játékos képességeit. Amint lesz egy lazább periódus (pl kupa meccs) tuti játszani fog a srác.
Federico Bernardeschi azon játékosok egyike, akiken a Juventus szeretne túladni, mivel az olasz válogatott nem váltotta be azokat a reményeket, amelyekkel a torinóiak annak idején leigazolták a Fiorentinától. A jelenlegi szezon igazi mélypontot jelent Bernardeschi pályafutásában, mert kevés…..
Mahiro 2021.01.07 22:34:28
@MGB75: Ez igaz, elég zsíros pénzeket adunk egyes játékosoknak.... aztán ha nem válik be imádkozunk, hogy eltudjuk adni bagóért, vagy a végén már az is jó, ha felbontjuk a szerződését csak menjen már ....
Ilyen téren még nagyon sokat kell fejlődnie a vezetőségnek. Higu erre a legnagyobb bizonyíték bele se merek gondolni mekkora anyagi kárt okozott a túlsúlyos Argentin mire elment :(. És akkor itt van még a nyakunkon a német kebabos....

Remélem ezekből tanul a vezetőség és jobban megfontolja kinek és milyen szerződést ad.
Az AC Milan bejelentette, hogy a Rade Krunić és Ante Rebić által adott minták pozitívnak bizonyultak az új koronavírus tekintetében, ezért a két futballista kimarad a Juventus elleni keretből. A hírek azt követően kerültek napfényre, hogy a Juventus ma reggel kénytelen volt várni a milánói…..
Mahiro 2021.01.06 17:32:19
@Rocky80: +1

Ahogy látom a Milannak 7 hiányzója is van a mi kettőnkkel szemben, nem kétséges , hogy most fordíthatunk a dolgokon egy győzelemmel vagy legalábbis vissza szállhatunk a ringbe. Feltéve ha (és ez egy nagyon nagy HA) lejátsszuk a mérkőzést.

Továbbá remélem, hogy a VAR szobában nem a helyi vakok iskolájából képviseltetik magukat a bírók. :D
A Napoli fellebbezése sikeres volt, így a mai döntés értelmében a Juventus elleni elmaradt mérkőzést a feleknek le kell játszaniuk, s a nápolyi csapattól levont egy pontot is visszakapják. A találkozó eredetileg október 4-én került volna megrendezésre, azonban a Napoli végül a koronavírus-helyzetre…..
Maurizio Sarri szerint sem tagadható, hogy a Juventusnak sürgősen megoldandó gondjai vannak, mivel elfogadhatatlan, hogy a csapat pontokat dobjon el a felületes hozzáállásával. A Juventus több kapufája után Cristiano Ronaldo megszerezte csapata vezető találatát, ám ezt követően Fabio Borini kilőtte…..
A Juventus továbbra is hibátlan teljesítménnyel robog tovább az új esztendőben, s az Udinese megsemmisítése után következő ellenfelét, az AS Romát fogadja az Allianz Stadiumban az Olasz Kupa idei kiírásában. A továbbjutásról ezúttal is egy mérkőzés dönt, a győztes az AC Milan-Torino FC párharc…..
Az Inter elleni milánói 2-1 után a Juventus mestere viszonylag elégedetten beszélt a meccs után a sajtó képviselőinek. „A vezetés átvétele a tabellán jelenleg igencsak keveset jelent. A legfontosabb dolog ma este a jó játék volt, volt tartásunk és eltökéltségünk egy olyan csapat ellen, amelyik…..
A Juventus tegnap délután rendkívül gyenge produkcióval gyűjtött egy pontot a Fiorentina otthonában, míg a legfőbb kihívónak tűnő Inter tartja százszázalékos teljesítményét, s az Udinese fölött aratott győzelemmel őrzi első helyét a bajnoki tabellán. Mindez azt jelenti, hogy a Juventus 560 nap után…..
A bajnoki címvédő a Parma elleni idegenbeli győzelemmel indította az új szezont, s a második fordulóban igazi rangadó vár a formálódó torinói csapatra, hiszen a Napoli látogat az Allianz Stadiumba. A Napoli a nyitó forduló legtöbb találatot hozó, változatos meccsén, Firenzében aratott 4:3-as…..
A Juventusszal alighanem hamarosan szerződést hosszabbító Moise Kean édesapja, Biorou Jean Kean még továbbra sem tudott megbékélni a torinói klubbal, s ismét ennek adott hangot, mikor fia múltjáról és jövőjéről beszélt. "Minden úgy kezdődött, hogy a piaci standoknál sétáltunk, s azt mondtam neki,…..
Egyes értesülések szerint a Juventus valóban megkörnyékezte Pep Guardiolát egy 20 millió eurós szerződéssel, azonban a szakember visszautasította az ajánlatot, mostanra pedig olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a Chelsea mégis ragaszkodna a mesteréhez, így Maurizio Sarri érkezése is kétségessé…..
Mahiro 2019.06.12 11:46:09
@babo0410: Akkor megnyugodtam, már amennyire lehet....

Így is eléggé nevetségesnek találom, hogy már lement minden top bajnokság, BL és EL döntő, de még most is húzzuk az időt és várunk a bejelentéssel.

Vajon mire föl ez a nagy várakozás?
A bianconero csapat a tegnap esti meccsen alaposan kitett magáért, hiszen a madridi 2-0 után szóhoz sem hagyta jutni a vendégeket, és Cristiano Ronaldo mesterhármasával fordított, és biztosította negyeddöntőbe jutását. „A srácok kiváló teljesítményt nyújtottak. Megvolt…..
A Juventus 18 pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán, s így lényegében véget vetett a hazai versenyfutásnak, ezért kedd este teljes erőbedobással, minden energiáját mozgósítva, mindent egy lapra feltéve próbálja meg ledolgozni a Madridban begyűjtött hátrányt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének…..
Az Atlético Madrid otthonában elszenvedett vereséggel a Juventus roppant nehéz helyzetbe hozta magát a három hét múlva esedékes torinói visszavágóra, s így az európai álmok is távolodni látszanak, azonban a csapatnak tartania kell a lépést és a 13 pontra növekedett előnyt a…..
Múlt héten a Juventus nem kényeztette el szurkolóit, hiszen előbb az Atalanta otthonában elszenvedett megalázó, 3:0-ás vereséggel búcsúzott az Olasz Kupától, majd 3:1-es vezetését elszórakozva játszott döntetlent a Parma elleni bajnoki mérkőzésen. A címvédő most a Sassuolo otthonába látogat, s…..