Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tiduj

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köztudottan rajongok a régi házakért és éppen ezért szeretem a blogon is bemutatni, hogy értő kezek segítségével hogyan lehet a mai kor igényeinek tökéletesen megfelelő otthonná varázsolni őket. Mai házbemutatónk is tökéletes példája a családi örökség átmenekítésére és kiváló inspiráció lehet…..
Természetesen a mai napon sem marad el a megszokott Játékmúzeum Blog TV adás. Ezúttal egy kicsit más vizekre eveztem, mivel most egy lányoknak készült játékot mutatok be nektek.Szerintem sokan sejtitek már, hogy ezúttal egy elemes varrógép került a középpontba. Nosztalgiázzatok ezúttal is velem!..
 Végeláthatatlan vita folyik a fórumokon a jelöltek és a HR-es kollégák között arról, hogy mennyire alávaló gazemberek a HR-esek, mert nem jeleztek vissza, pedig én beküldtem az önéletrajzom vagy ott voltam interjún és megígérték! Mennyire rossz benyomást tesznek a cégről…..
tiduj 2018.03.28 19:30:42
@HorvTam: nekem is :), meg az: Nem akarásnak nyögés a vége.
GNL911 Interjú Hitlerrel 2018.01.24 07:08:00
„Adolf Hitler, a fasiszta” volt a címe az interjúnak, amelyet 1923. március 23-án készített Giulio De Benedetti olasz újságíró a La Gazzetta del Popolo számára. A 95 évvel ezelőtti cikkből most részleteket közölt a La Stampa. Hitler nem volt könnyű meginterjúvolni – írta De Benedetti – nem azért,…..
tiduj 2018.01.25 09:27:47
@Jakab.gipsz: Kedves Gipsz Jakab, sem a helyesírás, sem a józan gondolkodás nem az erőssége.
Sokat járok-kelek a városban, és sajnos tapasztalom, hogy az emberek többsége nem csak vezetni nem tud normálisan, de a parkolás sem megy nekik zökkenőmentesen.. Erről sokszor nem az autós tehet, mert rengetegszer állnak rá a másikra a helyhiány miatt az emberek, és persze hogy az ilyen szituációk…..
tiduj 2017.10.04 12:50:31
Az utolsó percre hagytad a menü összeállítását, és ötleted sincs, mit főzz holnap este? Összegyűjtöttem húsz receptet a korábbi posztjaimból, ami jól jöhet karácsony estére! Hors d'oeuvre, előételek Libamáj-terrine pirított kaláccsal és szamócalekvárral Kecskesajtos,…..
IFL Gazdaság Itt a nyugdíjreform 2013.12.21 14:11:54
Karácsonyi ajándékként kaptam a jó hírt, miszerint a magyar kormány végre egy olyan döntést hozott, amit csak üdvözölni tudok, ami előre mutató, aminek van értelme, ami erősíti a társadalmat és ami a jövő magyar  gazdaságát nem fogja nehéz helyzetbe hozni.…..
. Nem annyira lakásriport, inkább csak pár hangulatkép egy New York-i kislakásról, ahonnan már valószínűleg el is költöztek a lakók, a stylist, dizájner, és Scout-alapító Cheri Messerli és David Rager, plusz Scout, a vizsla. A fotózás idején épp Los Angeles-be…..
tiduj 2013.12.14 14:01:07
PTS-ék csapata különböző hiányosságokat észlelt a Shiraz szálloda személyzetének reakcióidejében és reakcióiban. A hotel nagyon szívélyesen azt válaszolta, hogy ők nem találják kifogásolhatónak, ha ragtapaszt nem tudnak adni a recepción, vagy ha nem veszi észre a vendégeit…..
tiduj 2013.12.13 13:18:26
Ez a sütemény az egyik legújabb kreálmányom, mely már jó pár hónapja megihletett és egy párszor el is készítettem azóta (aminek őrületes sikerét jelezte, hogy pillanatok alatt elfogyott), ám úgy gondoltam a megosztással várok az ünnepekig, mert szerintem, tökéletes…..
A napokban keringett egy kép a neten egy ilyesmi kinézetű sütiről, gondoltam, hogy kipróbáljuk, letesztelni, hogy jó lesz-e 4 hét múlva az ünnepekre is ilyet sütni. Szigorúan csak ezért :-) Tényleg látványos az eredmény, köszönet az ismeretlen ötletadónak! Hozzávalók:- 60…..
Még csak néhány napja írtam Hoffmann Rózsa praktikus részvételéről a Médiatudatosság az oktatásban című rendezvényen. Pontosabban arról, hogy szerinte a médiatudatossághoz hozzátartozik a "fanyalgó" tanárok távol tartása a nyilvánosság tekintete elől. Most pedig megmutatom…..
tiduj 2013.11.23 20:04:49
@Bicepsz Elek:
Most már nem csak azt tudja, hogy nem lesz megbecsülve anyagilag, de már meg is alázzák nap mint nap.
Itt az ideje, hogy együnk végre egy kis édességet :) Ezt a receptet nagyjából 20 éve kaptuk a család egyik barátjától. Akkor még ugye híre-hamva sem volt itthon a mascarponénak... És bevallom, én azóta is így csinálom a tiramisut. Rengeteg, ennél sokkal rosszabbat ettem már…..
A talán legutolsó gyönyörű őszi hétvégén két délelőttön keresztül reggeliztettem boldog-boldogtalant (szerencsére főleg boldogot) a Szabadság tér közepén, íme a tapasztalatok és a legnagyobb közönségkedvencek (recepttel!). A Breville felkérésére csináltam az…..
tiduj 2013.11.10 22:17:05
Egy jópofa listát és összesítést találtam arról, hogy mik a biztos jelei annak, hogy valaki anya. A wemothers közösségnek szerencsére humora is van ehhez a létformához. Megosztom veletek a listát, és örömmel veszem, ha van még ötletetek, hogy néhány pontban mivel…..
Mivel még kapható padlizsán, és jól esik egy kicsit a nyarat visszahozni, így érdemes lehet padlizsánkrémet készíteni. Korábban használtunk vajat a padlizsánkrémhez, azonban amióta hanyagolok mindennemű állati eredetű terméket az étrendemből, édesanyám kénytelen volt…..
tiduj 2013.10.10 10:22:33
Néha az ember lánya földhöz basz egy poharat vagy valamit, amit épp nem sajnál. Az ember lánya próbálja kordában tartani az érzelmeit és az indulatait. Hát, nem mindig sikerül. Az ember lányának persze van esze, és csak oda bassza a poharat, ahonnan könnyű eltakarítani, amit…..
Gyerekek, álljatok fel, ha bejövök. Köszönjetek szépen. Úgy. Most le lehet ülni. Nem, nem így. Kezeket hátra, nem szeretném, ha nem figyelnétek rám, hanem a radírotok nyesztetésével foglalkoznátok. Tihamér atya vagyok, mostantól én fogom nektek heti egy órában felnyitni a…..
2013. Igen, 2013-at írunk, és az iskola-államosítás második hónapja valami hajmeresztő sztorival indul. Nyíregyházán az iskolákból szedik össze a Klebelsberg Iskolafenntartó Központ helyi tankerületi irodáinak berendezését. Megérkezik az iskolába a siserehad, körülnéznek,…..
tiduj 2013.02.01 22:10:00
A különböző nagyáruházak gyakran csábítanak minket akciókkal, melyekkel arra ösztönöznek, hogy minél többet vegyünk egy termékből, cserébe alacsonyabb egységárat ígérve. Egy kutatás azonban arra figyelmeztet, hogy nem árt odafigyelni, mit emelünk le a polcról. Kettőt…..
tiduj 2012.11.20 14:08:23
@sóskatáska:
nem mindenki tud Kamazra venni, 175000 Ft-ért. Ezért kár volt beírnod!
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Valamit nagyon nem értek.Már megint. Évek óta megy a sírás-rívás, hogy halott az ingatlanpiac.Valahol nem ezt tapasztalom.Tavaly nyár óta mi is érintettek vagyunk, ráadásul több területen. Lakást bérelünk, lakást adunk ki, házat adnánk el, lakásokat vennénk.Nagy a család…..