Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sokackor

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
Horváth Szilárd a Facebookon posztolta ki az alábbit: Úgy alakult, hogy nem csinálhatom tovább a Tv2-n a Falforgatók című műsort, s a tények.hu-n az időjóslást! (…) Munkát kéne találnom! Ha eszetekbe jut valaki, akit érdekelhet az önéletrajzom, keressetek (…) Az eset előzményét itt…..
én Pompás hétvége 2008.06.03 20:46:26
A hét végén Budapesten voltam, az ott lakó nagyon-nagyon jóbarátnál, akivel rengeteget beszélgettem abban a másfél napban. Rengeteg mindent meg tudtunk beszélni, bár ő épp a lányának a barátjáért aggódott. Tipikus tyúkanyó. De én nagyon jól éreztem magam, az Andi halála…..
én Horgászverseny 2008.05.11 12:45:05
Tegnap voltunk a Noémivel horgászversenyen, és eszembe sem jutott az, ahogy alakulni fog:). Mert vennem kellett egy botot a Noéminek is, ugyebár azért, hogy nevezhesen ő is. Vettem neki egy kis teleszkópost, hogy meg legyen az öröme, és majd elszórakozik vele. De aztán a verseny alatt…..
én Átgondolatlan, de bizakodó 2008.05.05 20:25:40
Ma Bécsbe ment az egyik legjobb barát, mert rendbe szeretné tenni a kapcsolatát. Hát őszintén szólva nagyon szurkolok és szoritok neki, de lehet hogy baromi nagy hűlyeséget csináltam. Mert küldött egy smst onnan kintről, hogy kiért, és sikerült találkoznia az illetővel, másnap…..
én Az új bringa 2008.05.03 11:02:16
Múlt héten kedden volt a lányomnak Noéminek a névnapja, és mivel a nálam levő kétkereküje igencsak megviselt volt, ezért kapott egy újat. Le sem lehetett vakarni, de persze azért szombaton nagyon is el volt a "szülinapi buliján" három kis barátnőjével, meg a szomszéd…..
én Bánat 2008.04.18 21:19:24
Ma munka után elmentem a Noémiért, mert amióta az Andi meghalt, azóta ő jelenti az egyetlen örömet nekem. Hazafelé menet bementünk a temetőbe, meglátogattuk az Andit. Lassan el kellene intéznem a sirját, de várok vele azt hiszem augusztusig, mert szeretném, ha normállissan…..
én Oda az igazság! 2008.03.27 18:14:00
Már egy hete egyedül maradtam. Ezt igazán a húsvét miatt nem nagyon akartam nagy dobra verni, mivel senki ünnepét nem szerettem volna elrontani.ugyanis március 19.-én meghalt az Andi. S vele együtt a kisbaba is. A boncolás szerint az Andi agyburka nem volt rendessen összenőve, ami a…..
én Billiárdverseny 2008.03.09 21:03:55
Ma billiárdversenyen voltam. Bár az Andi unszolására mentem csak el, de legalább jól kibeszélgettem, és ökörködtem. Az Andi volt a szurkolótáborom, de csak az élmezőny végére volt elég a tudásom. Kimondottan jó érzés volt, hogy a sok régi jóbarát együtt volt, és mellesleg…..
én Okossabb lettem, de aggódom 2008.03.03 20:17:16
Hétfőn elkisértem az Andit az orvoshoz. A doki szerint a terhes nők érzékenyebbek a frontra, mint egyébként. De én azért még aggódom, mert még azóta is fáj a feje, és eddig sose volt ilyen problémája. Ő persze betudja a doki szavai szetint annak, hogy az állapota a…..
én Kicsit aggódom! 2008.03.01 08:14:00
Az utóbbi pár nap kissé aggodalomra ad okot. Az Andi már negyedik napja fejfájásra panaszkodik, ami zavar eléggé. Ma mondtam neki, amennyiben ez igy marad holnap is, akkor hétfőn viszem orvoshoz, merthát tudni szeretném azt hogy fölöslegessen aggódom-e, vagy esetleg (amit nem…..
én Imádom a mai napot! 2008.02.24 21:18:00
A mai napomra abszolute nem lehet egy rossz szavam sem! Fent voltam a nagyfalunak nevezett Budapesten. Hajnalban, mikor elindultam, azt hittem, hogy sikerül meglepnem azt a leányzót, akit nagyon kedvelek, és bár budapesten lakik ( tőlem 200 kilóméterre ), de az egyik legkedvessebb barátom.…..