Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leram7

0 bejegyzést írt és 3570 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás. A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat,…..
Romeo Agresti legfrissebb beszámolója szerint a Juventus a tárgyalások végső fázisánál tart Felipe Anderson szerződtetése ügyében, a Lazio játékosa nyáron ingyen csatlakozhat a Juventushoz. Az újságíró szerint a védelembe első számú opció Riccardo Calafiori, a Bologna ígéretes fiatalja. Federico…..
Leram7 2024.04.16 10:35:20
@Apuleius: szomorú, nagy hasznunkra lett volna :(

@venember83: Bremer, Vlaho, Chiesa, Rabiot, Yildiz, Soulé, Huijsen azért az eladható kategória. Mindegy is mennyiért mennek, olyan hiányposztok vannak, hogy bármilyen alapember megy, csapatszinten a 4-5 igazolás mellé továbbit kíván.

Szerintem Rabiot ingyen és Bremer fix távozó lesz.
Mirko Di Natale, a TuttoJuve munkatársa a mai napon elég egyértelmű értesülésekkel szolgált a Juventus edzőhelyzetéről: „Jelen pillanatig nem volt semmilyen kapcsolatfelvétel a vezetőség és Massimiliano Allegri között a jövő tekintetében. Az edző szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a felek még nem…..
Leram7 2024.04.09 13:18:53
@venember83: Conte, mint legenda már nincsen, csak mint volt játékos és edző van sokak szemében. Ha elment volna mondjuk a milanba vagy romaba, senki nem szólna egy szót se, de a sinterbe és a napoliba menni nem illik juve múlttal, legendás juve múlttal pedig tilos és árulás.
A Sportmediaset ma rendkívüli pletykákkal állt elő, amely szerint Federico Chiesa, Daniele Rugani és Wojciech Szczęsny nyáron elhagyhatja a Juventust Thiago Motta érkezésével. A klub pedig Teun Koopmeiners és Riccardo Calafiori érkezésével számol. Gianluca Di Marzio is érdekes fejleményeket osztott…..
Leram7 2024.04.07 00:31:57
@Pedro32: Nekünk semmivel sem jobb, mert kb egy csere csatár lenne, remélhetőleg ugyanis Vlaho marad.

Ha Kean játszana rendszeresen, többet tudna mutatni magából és a Zirkzee szintet megütné. Valamint Zirkzee jelentős pénzbe is kerülne.

A forma alapján Zirkzee jelenleg jobb, de egy nagy csapatban, a padon, kevés játékpercel szerintem visszaesne.

A pénzünket, amennyiben lesz értelmesen kéne elkölteni.
Nem csak egy top középpályás, de egy top szélső védő is nagyon hiányzik már a csapatból.
A La Gazzetta dello Sport mai számában arról ír, hogy a Juventusnál a védősor megerősítése tekintetében az első számú kiszemelt Riccardo Calafiori, ugyanakkor a Bologna 21 éves játékosa mellett felmerült az AC Milan listáján is megtalálható Maxence Lacroix neve is. A 23 éves francia középhátvéd…..
Massimo Bonini, a Juventus egykori középpályása a Tuttosportnak nyilatkozott az Öreg Hölgyről, és a csapat által átélt hullámvölgy okán természetesen leginkább a problémák merültek témaként. „Mi hiányzik a Juventusból? Ebből a Juventusból hiányzik az olasz játékosokból álló tömb, ami mindig alapját…..
A Juventus francia középpályása, Adrien Rabiot jelenleg nemzeti csapatával készül, s sajtótájékoztatón nyilatkozva beszélt a jövőjéről. "Semmit sem döntöttem még el a jövőmmel kapcsolatosan. Igaz, hogy az előző szezonban a Juventusnál maradtam, annak teljes tudatában, hogy nem szerepelünk majd…..
Leram7 2024.03.20 16:06:47
@venember83: Nem pótolhatatlan, de kit igazolsz a helyére?
Nagyon silány így is a kp.

@Rikoo: Aláírási pénz 1 évre azt gondolom nem jár. Ha ilyet kér, akkor mennie kell. 3 évre meg ha marad, akkor minimálisat talán kaphat.
A Genoa elleni döntetlen újabb tőrdöfésként érte a Juventus szurkolóit, akik közül többen a nézőtéren is kifejezték nemtetszésüket füttyökkel a félidőben, amire a Curva Sud ultrái becsmérelték a negatív kritikát megfogalmazó szurkolókat, s arról énekeltek, hogy a Juventust ők és kizárólag ők…..
Leram7 2024.03.18 16:35:33
@Marci04: A leverkusen bajnoki címe nagy eredmény lesz, de azért nekik elég erős a keretük és már tavaly is várható volt, hogy a bayern a közelben el fog bukni. Anno összejött egy siker Ranierinek is a PL-ben. Alonso jó edző lenne? Ebben nem vagyok biztos, lehet szerencséje van, lehet fekszik neki a keret, majd a következő állomáshelye megmutatja.

Próbálkoztunk Sarrival és Pirloval is. Nem feltétlenül Allegri a megoldás, én pl kedvelem Tuchelt, Zidanet, de egyik név sem garancia. Azért jelenleg az inter, milan és a napoli kerete is erősebb a miénknél.

@Gaben Smith: Leírtam, hogy mi lenne a szép eredmény. Azt gondolom, ha folytatódik a bukdácsolás, nem nyerjük meg az olasz kupát és nincs meg legalább a 3. hely a bajnokságban, akkor Allegrinek mennie kell.

Edző szinten:
Conte megoldás 1 évre, aztán balhé lesz.
Motta kockázatos.
De Zerbi kockázatos.
Zidane hát ő akár jó lehet, szerintem ő majd a francia válogatott edzője lesz Deschamps után.
Tuchel ő is akár jó lehet.
Klopp pihen 1 évet.
Ten Hag szerintem alkalmatlan.
Alonso pool vagy bayern lesz.
Ancelotti, Guardiola elérhetetlen.

90% biztos vagyok benne, hogy Allegri, Motta, Tuchel között van a következő évi edző.
Ha folytatódik a bukdácsolás, Allegrinek mennie kell.

@sleepy8: Nagyon jó munkát végzett idén Allegri januárig, aztán sajnos most valami nem oké. Sajnos Miretti, Locatelli, Chiesa, Kostic és még 1-2 játékos nagyon rossz mutatókat hoz idén. Van alapja a kritikának jelen esetben, de összeségében még megvagyunk. Igazolni kell nyáron és jól kell faragni a keretet.

Egy dologban biztos vagyok, "A" kategóriás sztáredző nem fog jönni, ha váltunk.
Leram7 2024.03.18 17:54:28
@Marci04: Ki legyen az új edző szerinted? Mi a megoldás?
A Napoli 3:1-es vereséget szenvedett kedd este az FC Barcelona otthonában, s az 1:1-es első meccs után így elbúcsúzott a Bajnokok Ligája jelenlegi kiírásától. Mindez azt jelenti, hogy a Juventus már bizonyosan ott lesz a FIFA Klubvilágbajnokságon. A tervek szerint négyévente megismétlődő új sorozat…..
A Juventus számára a Bologna csapatánál szereplő Riccardo Calafiori lehet az elsődleges kiszemelt a védelem megerősítésére, amire már csak azért is szükség lehet, mert a Manchester United a pletykák szerint nyáron ajánlatot tehet a torinóiak brazil védőjére, Gleison Bremerre. A zebramezesek a…..
Ma ünnepli 39. születésnapját Diego Ribas da Cunha, akit a legtöbben csak Diegóként ismernek, és akit nagy reménnyel vártak a szurkolók, ám torinói pályafutása nagyon hamar véget ért. Az alábbiakban az ExtraTime műsorában adott 2016-os nyilatkozata olvasható. „Nem bántam meg semmilyen döntésemet,…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Leram7 2023.11.12 14:34:38
@Rocky80: Ez eddig a mi fordulónk, már csak egy Soulé mesterhármas kell a sinter ellen.
Leram7 2024.01.26 14:39:35
@Rikoo: Bal Cambiaso, jobb oldalt Mckennie az első választás nálam. Weah, Kostic kiegészítő ember kell legyen max. Iling pedig támadó. Weah eddig inkább mindig lefelé lógott ki a csapatból, remélem mutat valamit lassan.

Attól függ, hogy ki fog rávozni. Bremer, Vlaho, Chiesa, Soulé, Iling közül szerintem 1 vagy 2 távozó lesz. Még Rabiot is könnyen elmehet.

Ha sikerül együtt tartani a keretet és meglesznek a hosszabbítások, adja magát a támadóbb foci és igazolni se nagyon kell. Talán Samardzic jöhetne, másra nincs is szükség. Koopmeiners túl sokba kerül.
Időszerű lenne, hogy a Juventus megrázza magát, s ismét a január elején mutatott formáját nyújtsa, mert Massimiliano Allegri csapata mindössze két pontot gyűjtött az elmúlt négy forduló során, így a távolság tetemesre nőtt a listavezető Interrel szemben, míg a tabella harmadik helyén álló AC Milan…..
Federico Chiesa a 2022 januárjában bekövetkezett súlyos térdsérülése után idén 18 mérkőzésen játszott, de csak 4 mérkőzésen játszotta végig a 90 percet, és 5 alkalommal pedig csak csereként szállt be, 5 bajnokit pedig sérülés miatt kihagyni kényszerült. A jelenleg megmondóemberként tevékenykedő…..
A Tuttosport kiemelten foglalkozik a derbit követően a Juventus edzőjének a jövőjével, mert bár 2025 júniusáig érvényes Massimiliano Allegri szerződése, a pletykák szerint a felek nem kívánnak úgy belekezdeni a következő szezonba, hogy a mester jövője kérdéses. Következésképpen hamarosan…..
A hétvégi rangadót követően a pletykalapok továbbra is a Juventus építkezésével foglalkoznak, és a Calciomercato friss értesülései megerősíteni látszanak az eddig is többször felmerülő pletykákat, miszerint a Juventus értékesíteni szeretné Matías Soulét, hogy a klub tőkét gyűjtsön a nyári…..
A Juventus a bajnoki tabellát vezető Inter otthonába látogat, s mindenképpen jó eredményt kell elérnie ahhoz, hogy életben tarthassa a bajnoki álmokat. A két csapat között mindössze egyetlen pont a távolság, ám az Inter egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a végül a milánóiak győzelmét hozó Olasz…..
A Juventus a téli átigazolási időszak utolsó napján kölcsönben szerződtette a Southampton argentin tehetségét, Carlos Alcarazt, aki már el is utazik új csapattársaival az Inter elleni mérkőzésre. "Minden nagyon gyorsan történt, de nagyon szép is volt. Az ügynököm értesített az érdeklődésről, én…..
A Juventus az éllovas Inter otthonába látogat vasárnap este, s amennyiben továbbra is versenyben akar maradni a bajnoki címért, jó eredményt kell elérnie a San Siróban. "Mit kell tennünk holnap? Sokat kell futnunk. Az első mérkőzés nagyon taktikus és kiegyensúlyozott volt, holnap ez másként lesz."…..
Charly Alcaraz tegnap este megérkezett Torinóba, ma pedig a J|medicalnál tett látogatást, és Romeo Agresti szerint a klub munkatársai a mai napon csupán egyes vizsgálatokat végeztek a játékoson, és többre nem volt mód, a fiatal argentin futballista nem csatlakozhatott az edzéshez egyes bürokratikus…..
Leram7 2024.02.02 20:49:39
@Ethan Hunt: Miretti nagyon jól kezdett, kár érte. Én azt gondolom ő 25 éves korára fog beérni, ha beérik. Nincs meg a higgadtsága a kapu előtt, rendesen megilyed a gólhelyzetben. Van arról statisztika, hogy hány ziccere volt?

Elmegy 1 évere kölcsönbe és ugyanúgy nem fogja tudni kezelni a nyomást, max összejátékban fog fejlődni.

1 év frosinone, 1 év sassulo, 1 év atalanta, majd jöhet vissza.
Gleison Bremer nemrégiben a DAZN számára adott interjút, s ebben beszélt Dušan Vlahovićról és Kenan Yıldızről. „Jól teljesítek, és sokkal nagyobb önbizalommal rendelkezek. Idén csatlakozott hozzánk Cristiano Giuntoli, és ő nagy nyugalmat hozott magával. Giorgio Chiellini azt javasolta, hogy nézzek…..
Leram7 2024.02.02 12:13:55
@venember83: MU-nak és a Chelseanek nagyon fog kelleni védő, még akár 80M is összejöhet Bremerért. Kérdés, hogy kik lesznek az új edzők.
Leram7 2024.02.02 17:51:35
@venember83: Akár Allegri is esélyes lehet a Pool, Chelsea, Mu kispadra.
Tegnap este Gianluca Di Marzio és Fabrizio Romano Carlos Alcaraz megszerzéséről számolt be, az esti hírek szerint a játékos kölcsönben csatlakozik a Juventushoz a szezon végéig, 35 millió eurót meghaladó kivásárlási opcióval. A 21 éves argentin futballista 2023 januárjában igazolt a Racing…..
Leram7 2024.01.31 20:36:09
@venember83: Én még mindig sokkolva vagyok ezen.

Ha 2M kölcsön + 20-25M véglegesen oké lenne. Azért mégiscsak egy "noname" nem válogatott játékos aki jelenleg másodosztályban szerepel.

Ha 2M kölcsön még az is oké, de a 40M érte nevetséges.
Leram7 2024.01.31 20:52:36
@Leram7: Ha nem válik be oké elbuktunk 2M-et.... De ha beválik, akkor fájó lesz a leigazolása. Én nem gondolom azt, hogy az angol másodosztályból találjuk meg az új világsztárt. Azt sem gondolom, hogy nyáron 100M körül fogunk költeni.

Alvarezt és Fernandezt aprópénzért lehetett volna elhozni, ami fájó pont.
Leram7 2024.01.31 21:00:55
@venember83: Elég sok lett ez így a végén.