Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PyroPont

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Játékos termékek a gyerekek nagy kedvencei, egyes fajtáit már 14 ill. 16 éves kortól egyedül is használhatják. Zömében csendes termékek, működésük nem jár nagy robbanással vagy durranással, így nem zavarják az állatokat vagy az arra érzékeny embereket! Működésüket…..
Rómaigyertyák felépítése, működése: Papírcsőben egymás felett több csillag vagy kisebb bomba van, melyek a termék indítását követően egymás után, 1-3 másodpercenként automatikusan indulnak. A színes csillagok repülés közben recseghetnek, vagy csóvaszerű csíkot…..
Tortatűzijáték indítása: A műanyag tüskével szúrd a gyertyát a tortába. Ne hajolj fölé, amikor meggyújtod! A felső, papírral lezárt végéhez tarts nyílt lángot addig, amíg meggyullad. Mit tegyél, ha az égő tortagyertya kifordul a tortából? A tüske felőli végét fogd…..
Pyropont Rakéták felhasználása 2015.08.04 13:28:36
Tűzijáték rakéták felépítése, működése: A rakéta részei: Rakétatest - hatómű - vezetőpálca. A rakéta alsó részéből (hajtómű) kiáramló gáz adja a repítő erőt, majd a felső rész (rakétatest) a röppálya tetején felrobbanva különféle fény- és/vagy hanghatást…..
Bombetta vagy tűzijáték telepek felépítése, működése: Több (vető)csövet egy kötegbe rögzítenek, és azokat gyújtószállal összefűzik. Az első lövés gyújtószála van kivezetve, ezzel lehet elindítani, a többi lövés egymás után, késleltetve és automatikusan…..