Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Bride

64 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                                                                  Kép forrása: pinterest   Az esküvője napján mindenki a legszebb pompájában szeretne tündökölni. Gondosan választunk ruhát, ahhoz kiegészítőket. A hajunkat és a sminkünket sem bízzuk a véletlenre. De vajon a bőrünkre kellő figyelmet…..
 A szín, amiről mindenki beszél......A vakító, szemkápráztató és mélyen megindító 12 árnyalat, amely hatalmába kerít és birtokba vesz, hogy azután mindig veled maradjon!  Aurum, a ragyogó hajnal! Az inkák hite szerint a Nap könnyei, míg más népcsoportoknál az örökkévalóság szimbóluma. Ezt az…..
 Ígéretünkhöz híven hozzuk a jövő évi ruhatrendeket a kifutókról! Ezek voltak a mi kedvenceink! Fenséges köpenyek  2018- as menyasszonyokat csak hívd köpenyes kereszteslovagoknak. Szinte mindegyik menyasszonyi ruha tervező megtervezett egy crop top hosszúságú vagy egy teljesen hosszú köpenyes…..
 Jóllehet mi a klasszikus eljegyzési gyűrűk hívei vagyunk, azért mindig akad újdonság ezen a téren is. Újdonság, melytől leesik az ember álla és melyet érdemes lehet megszemlélni.  Amennyiben 2018-ra tervezed az eljegyzésedet és valami különleges jegygyűrűre vágysz, akkor merülj el a 2018-as év…..
  Ha már volt szó a lánykérésről, ne feledkezzünk meg a gyűrűkről sem! Egy kis gyűrű történelem  Eredete egészen az ókorig nyúlik vissza. Egyiptomban kezdetben növényekből készítették az első gyűrűt, de mivel nem bizonyult elég tartósnak, így idővel felváltotta a bőr, a csont és később a fém. Minél…..
 A mai világunkban olyan magától értetődő, hogy ha esküvőről van szó, akkor mindenki a fehér/ tört fehér ruhára asszociál. De vajon ez mindig így volt? Vajon mindig fehérek voltak? Vajon melyik korra mi volt a jellemző menyasszonyi ruha tekintetében?  Ilyen és ehhez hasonló kérdéseknek próbáltunk…..
vid   A sok esküvői, lánybúcsús ötletek mellett szinte teljesen megfeledkeztünk magáról a lánykérésről! Pedig, ha nincs lánykérés, nincs esküvő! És lánybúcsú sem!  Bizonyára mindenkinek az ismeretségi körében van legalább egy olyan férfi, aki hosszasan tipródott azon, hogy milyen formában, milyen…..
 Az ajándékozás mindig nagyon nehéz kérdés. Legyen szó akár baráti, de akár családi születésnapról. Ugyanígy van ezzel sok pár az esküvője napján, hogy adna valami kis apróságot, valami jelképeset, hogy "megköszönjék" a vendégeknek, hogy velük ünnepeltek és hogy megőrizzék emlékükben ők is…..
 A legtöbb figyelem egy esküvői készülődésnél óhatatlanul a ruhára és cipőre irányul. Pedig, ha jobban belegondolunk a fehérneműnek is legalább akkora figyelmet kellene szentelni, hisz ahogy egy rosszul megválasztott cipő, úgy egy rosszul megválasztott fehérnemű is kényelmetlenné teheti a Nagy…..
    Magyarországon nincs még nagy kultúrája a stylistok alkalmazásának nagyon sok területen. Így van ez a menyasszonyok esetében is. A tendenciákat figyelve azonban már egyre többen felismerik munkánk jelentőségét. Stylisttal kapcsolatban egy esküvőre készülő menyasszonynak ezek a gondolatai…..
     A mai napon teljesen véletlenül ( bár szerintünk véletlenek nincsenek) botlottunk bele ebbe a kis ékszerdobozba. Olyannyira fellelkesültünk, hogy azonnal meg akartuk osztani veletek az örömünket és egy rögtönzött, élő videót készítettünk facebook oldalunkra a boltban, hogy TI is lássátok, amit…..
   Korábbi bejegyzésünk az aktív lánybúcsú lehetőségekről szólt, de ne feledkezzünk meg azokról sem, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak, vagy nem akarnak aktívan ünnepelni.  Otthon vagy (ha nem szeretnénk a party után takarítani) egy rendezvényteremben is lehet vidám, hangulatos lánybúcsút…..
 A szingli életünk méltó zárásaként ne feledkezzünk meg a lánybúcsúról sem! Ez az utolsó lehetőség arra, hogy a legjobb barátnőinkkel együtt, önfeledten átmulassuk az éjszakát! Vannak, akik zajosabban és vannak, akik csendesebben szeretnek búcsút inteni lány életüknek!Összegyűjtöttünk pár…..
  Mostanában akadoznak a bejegyzések, de rengeteg a dolog a házunk táján. Hamarosan jövünk egy-két újdonsággal is! Most szeretnénk elújságolni, hogy létrehoztuk youtube csatornánkat, ahová majd idővel tennénk fel videókat munkáinkról, eseményeinkről!  Elsőnek egy kendőzetlen (értsd. filter mentes)…..
   Esküvői anyagokat elnézegetve (legyen szó akár hirdetésről, akár look bookról, akár fotós referencia anyagáról és természetesen folytatódhatna még a sor) azt vehetjük észre, hogy a menyasszonyok szinte mindig, mindenhol hosszú hajjal láthatóak. Senki nem számol azokkal, akik esetleg a teljesen…..
 Vannak országok, ahol már megkezdődtek a Szépség és a szörnyeteg premier vetítései, mely hamarosan hazánkba is elér! Mi már alig várjuk!  Bevalljuk, nem csupán magáért a meséért ill. a technikai megoldások által nyújtotta csodáért vagyunk ilyen nagy várakozással! Minket ugyanis megmozgat a…..
 Idén lesz az esküvőd ? Szeretnél már valami újat, valami érdekeset, valamit, ami nem régóta elcsépelt? Ha a feltett kérdésekre igennel válaszoltál, akkor ezekre az új trendekre érdemes odafigyelned!Egyiket- másikat kicsit túlzónak érezheted, de van közöttünk olyan is, ami a Te ünnepedet is…..
   Mint ahogy azt sokan tudjátok, minden évnek megvan az előre meghatározott divatszíne. 2017-ben ez nem más, mint a zöld! Nem is akármilyen zöld! A hivatalos, angol nevén: greenery.   Ahogy azt a képen is láthatjátok ez egy nagyon élénk zöld szín, melyben van némi sárgás árnyalat is. Sokan…..
 Sokan kérdeztétek, hogy hogyan is működünk, hogy történik nálunk egy ilyen esküvői készülődés! Gondoltuk közkinccsé tesszük. Nevezhetnénk akár GYIK-nek is. :-DHa elhatároztad magad, hogy velünk karöltve szeretnél nekikezdeni az esküvői készülődésnek, úgy a következő események várnak rád:   1) Egy…..
 Lejárt az idő a kifogások fölött! Itthon még nagyon ódzkodnak a menyasszonyok a rúzsok használatától. A legtöbb indok, amit hallani szoktam: - úgyis le fogom enni- nem fogom tudni megigazítani- mindenkit össze fogok kenni- jajj a fátylamra vigyázni kell Se szeri, se száma azoknak a termékeknek,…..
Kép forrása: pinterest    A szemöldök mindig is meghatározó volt minden korban, de talán mostanában kezdtünk el vele nagyon tudatosan foglalkozni. Sorra nyílnak az úgynevezett szemöldök szalonok, akik csak és kifejezetten a szemöldökkel foglalkoznak.  Azt be kell látni, hogy az ápolt megjelenés…..
 Korábban már írtunk pár szóban a téli esküvők előnyeiről, hogy miért is olyan igéző egy télen tartott esküvő.  A szerelem továbbra is töretlen az évszak iránt. Azonban, ha lehet még fokozni az élvezeteket - márpedig lehet -, akkor egy szilveszteri esküvő tovább növeli a Nagy Nap fényét. Hisz nincs…..
    Mai világunkban egyre többen szentelnek időt saját dolgaik elkészítésére, megszervezésére.   Nincs ez másképp az esküvőkkel sem. Van aki azért, mert jobban szereti maga felügyelni a dolgokat. Van aki azért, mert nem szeretne egy rendezvényszervezőre, egy stylistra stb. költeni. Van aki pedig…..
                               Kép forrása: pinterest   Beauty vlogok, instagram fotók tucatjai, ezernyi tutorial. Mind, mind zúdítják ránk "A" technikát.  Egyre nagyobb a megosztottság is a kérdésben. Van, aki szidja, feleslegesnek tartja és van, aki szereti és alkalmazza.   Olvastam egy magyar…..
  Van, aki már hallott róluk és van, aki még nem. Mi pedig nemhogy csak hallottunk róluk, hanem már dolgoztunk is velük. Ők pedig nem mások, mint a White Bird Decor. Fiatalos lendület, frissesség, páratlan kreativitás. Ezek a jelzők jutnak nekünk róluk eszünkbe.  Most egy kicsit az esküvői…..