Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Illegális bevándorló

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellepték Notting Hill utcáit azok, akik csak egy fotót csinálnának magukról, ahogy a híres londoni negyed házai előtt pózolnak. A lakókat már zavarja az új jelenség...
Illegális bevándorló 2019.03.07 19:49:14
Olyan képeket posztol a repülőgép női vezetője, hogy behalsz. Az internet se bírja szusszal. Lessed csak szépen. Mert azt mondják, nincs szexisebb az egyenruhás férfiaknál. Na, de mi van az egyenruhás nőkkel? A képeken látható szépségnek bizony nincs miért szégyenkeznie: ha van rajta egyenruha, ha…..
 A TV2 már bejelentett új adói közül valamiért az Izaura TV első adáshetének műsorát vártam a leginkább, és talán emiatt, a felfokozott kíváncsiságom miatt érzem kissé csalódásnak ezt a felhozatalt. Azonban érdemes belegondolni abba, hogy ezeket a műsorokat elsőre javarészt nem sok ember fogja…..
Illegális bevándorló 2016.08.03 09:58:10
A közmédia is kihirdette az olimpiai keretét, melyben nincsenek nagy meglepetések. Az Eb-hez képest annyi a nagyobb változás, hogy Gundel Takács Gábor ezúttal nem csatlakozik a kommentátorokhoz, hanem a műsorvezetők csapatát erősíti. Az augusztus 5-én kezdődő riói olimpiáról az M4 Sport, az újonnan…..
Illegális bevándorló 2016.07.30 01:23:11
@11110000: Igen, par hete meg a hadsereggel fenyegettek a tunteto rendoroket, akik a kezelhetetlen bunozes miatt tuntettek. Kb egy lepesre vannak a teljes osszeomlastol kaosztol.
Tegnap este rendezték Las Vegasban a Miss Universe szépségversenyt, azt, amihez hosszú éveken át Donald Trumpnak is köze volt, és amit az NBC közvetített már évek óta, de Trump egyik vállalhatatlan nyilatkozata miatt (a mexikóiak azért mennek az USA-ba, hogy csaljanak, lopjanak,…..
Vitray Tamás a Borsban szólt be egykori mentoráltjának, akivel, ha minden igaz, 2008-ban vesztek össze valami piszlicsáré ügyön (valamelyikük kihagyta a másikat valami műsorból, vagy mittudomén), és azóta sem nagyon beszélnek egymással. A Bors egy gálán kapta el az 57 éve…..
Illegális bevándorló 2015.10.14 11:43:13
Barabás Richárd Milyen Feri? 2015.10.13 08:07:31
Nagyon úgy érzem, hogy így 2015 vége felé bizonyos tévképzetekkel itt lenne az ideje leszámolnunk. Az egyik ilyen Gyurcsány Ferenc messianisztikus tehetsége. A másik pedig a nem létező “demokratikus ellenzék” mítosza. Nem volt még olyan régen, amikor GyF bejelentette, hogy…..
Illegális bevándorló 2015.10.14 03:57:56
A lakáskiadás elképesztő reneszánszát éli most Budapesten és főleg az ország nyugati felében. Az árak száguldanak, a bérlők sorban állnak és egymásra licitálnak. De nem…..
Illegális bevándorló 2015.08.04 17:58:27
@xGéza: A vakondok kifejezés eleve hibás.
Mert az ondo-nál nem értelmezhető a látás, mivel az csak himivarsejtet tartalmazó folyadék.
Ezért nincs értelme megkülönböztetni látó és vak ondokat.

(azt hiszem sikerult megragadnom a post lényeget)
Nem az európai meg a magyar szélsőjobb veszélyére, hanem a magyar kormányzat és Orbán Viktor radikalizálódására kellene rámutatnia a nemzetközi sajtónak; hiszen a Fidesz mára egy olyan párt lett, amit a nacionalizmus, a tekintélyelvűség és a populizmus kevercse tart egyben; s…..
Illegális bevándorló 2015.08.01 16:05:55
Valamit nagyon elnéztek az urak ezzel a déli határkerítéssel! "A legrövidebb határidőn belül kell felállítani a 175 km-es kerítés a szerb-magyar határon - mondta Lázár János a kormányülés szünetében tartott rendkívüli Kormányinfón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter…..