Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tímea meséi

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
6. meserészletünk, a Nyaralás a nagyszülőknél. Lassan befejeződik az iskola, óvoda, így aktuális. Jó is az, ha a gyerekek megismerhetik a nagyszüleiket. Az pedig még nagyobb öröm, ha az unokatesóval nyaralhatnak. Ebben a történetben a városi zsongás és a természetközeli élet nagy különbségeit…..
Vasárnap a strandok kinyitottak, de az időjárás még huncut játékot űz velünk. Nálunk mégis a Kerekerdei tó partján játszódik már a következő mese. Itt a kis kölykök a klassz vízi játékokkal, pancsolással, és az árnyékban hűsöléssel töltik a napot. De nem marad "felhőtlen" az öröm. Hiszen egyre…..
A Kerekerdő meséi Nyári tábor 2016.04.06 20:10:28
Soron következő mesénk, a Nyári tábor. Igaz, még odébb a nyári szünet, de a meleg már itt kopogtat az ajtóban. Mesénkben a nyári érdekességeket, a sok hasznos megtapasztalást és a barátokkal együtt töltött idő szépségét mutatom be. A rajzot, mint ahogy mindegyiket, Tatorján Írisznek köszönhetjük!…..
Harmadik mesénk a húsvéti készülődésről szól. A természetes anyagok felhasználásával, mivel, hogyan, milyen színt tudunk kinyerni. Ez sokkal inkább egy recept az egyes színek kinyeréséhez, segítve ezzel anya dolgát a húsvéti tojások megfestésénél. Ugyanakkor hasznos tanulási lehetőség a gyerekek…..
Éééés meg van a nyertesünk. Sőt, nem is egy, hanem mindjárt három!A rajz versenyt a Csordás család, Bogi, Máté és Gábor nyerte!  Szívből gratulálunk Nekik! :) És köszönjük, hogy papírt, ceruzát ragadtak!!!   Csordás Boglárka hímes tojása.    Csordás Máté hímes tojása.    Csordás Gábor…..
Kedves Kerekerdő barátok! Örömmel értesítelek Titeket, hogy mi is ott leszünk a márciusi PiciPiacon!  Itt is meglepetésekkel készülünk nektek:- Kuponfüzetükben 10%-os kedvezményt találhattok, amivel a Piacon olcsóbban vásárolhatjátok meg A Kerekerdő meséi mesekönyvet!  - Húsvéti nyuszis…..
Második mesénk, A Virágok éneke. Ebben a történetben a kicsikben megbúvó nagy kincsek és a természetközeliség jelenik meg. A képen Patrik, a nyuszi család legifjabb tagja látható. Sokszor nem is gondolnánk, hogy a gyerekekben micsoda gondolatok, érzések születhetnek meg. Én az évek során…..
Kedves Kerekerdő barátok! Minden hónap első vasárnapján felteszem a következő mese részletét, egészen karácsonyig. Így jobban beleláthattok, megismerhetitek az erdei családok, és a kotnyeles kis kölykök néha nem is hétköznapi kalandjait!Megköszönöm, ha véleményeteket megosztjátok velem, velünk!…..
Nos, rákerestem: "A fogyatékosság hosszan tartó fizikai, értelmi, pszichoszociális vagy érzékszervi károsodás, amely számos egyéb akadállyal együtt korlátozhatja egy adott személy teljes, hatékony és másokkal egyenlő társadalmi szerepvállalását. A fogyatékosság egy…..
Mivel úgy is magamnak írom a blogbejegyzéseket, ezért úgy döntöttem, hogy kiírom magamból a gondolataimat. Az első, az autizmust érinti.  Tegnap megnéztem egy videót az autizmusról készült dallal. Gyönyörűen tükrözi, mi is zajlik egy autizmussal élő kisgyerekben és a…..
Mi is a célom A Kerekerdő meséivel? Mivel nagyon sok információ zúdul ránk nap, mint nap, így meglehet, hogy fontos dolgokra nem tudunk odafigyelni. Főleg, ha meg vannak az érdeklődési köreink. Viszont onnan nem fogunk értesülni, hogy könyvek jelennek meg autizmusról, süketségről, vagy hogy milyen…..