Regisztráció Blogot indítok
Adatok
g&oesküvő

368 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esküvő a Mekiben Moziplakátok ihlették ezeket az eljegyzési fotókat Kigyulladt a menyasszonyi kocsi, lánglovagokkal érkezett az ara az esküvőre Az új esküvői trend, aminek nem örülnek a vendégek Az igaz szerelem: 70 év után házasodtak össze Rekordkevesen házasodnak az…..
Esküvőt tartottak egy gödörben Hogyan küzdj meg az esküvő utáni depresszióval? 10 ötlet, hogy a vendégek jobban érezzék magukat az esküvődön Életbe lépett az azonos neműek házasságát engedélyező brit törvény Esküvői fotók 1850-1920 között 7 nagyon furcsa esküvői…..
Esküvő New Yorkban Ilyen egy autóversenyző lánykérése 13 menyasszony vallomása – mit bántak meg az esküvőn? 10 esküvői meghívó ötlet strébereknek Mire táncoltak a sztárok az esküvőjükön? 21 spórolási tipp az esküvődre Eminem inspirálta a koszorúslány…..
Esküvő a török tüntetés közepén Bon Jovi is besegített a lánykérésen Az esküvők történelme Esküvői ajándékok a közösségi média megszállottjainak Az Ab-hoz fordult az ombudsman a “bejegyzett élettársak” kihagyása miatt Lánykérés az IKEA-ban George Lucas…..
http://eskuvo.shop.hu/termekek/leggomb_lufi/lufi-szettek/szett-lufifelengedeshez-50-lufi-helium-palack/..
Egyetlen szó, ami nagyon megdrágítja az esküvőt 5 menyaszörny vallomása Bejött a csirkeburgeres lánykérés..
Fontos hírünk van azoknak, akik jövőre tervezik az esküvőt: jön az elektronikus házassági anyakönyvi kivonat!Részletek itt: http://eskuvo.shop.hu/jovo-nyartol-elektronikusan-vezetik-az-anyakonyveket/..
Esküvői blog Megújultunk! 2013.04.26 09:55:26
Kedves olvasók! Az esküvői magazinunk a jövőben itt érhető el: http://eskuvo.shop.hu/magazin ..
Egy pár a frissen vásárolt autó ülése alatt talált egy gyűrűt. Eredetileg a férj mobiltelefonját keresték, de helyette ezt találták. A bevésett dátum szerint az esküvő 1964-ben volt. Próbálják visszaadni a jogos tulajdonosának, de nem találják azt, akitől az autót vették.…..
Esküvői blog Vegyes torta 2012.06.14 09:58:00
A hagyományos torta vegyítve a most divatos mini tortákkal. ..
Esküvői blog Pixeles esküvő 2012.05.31 11:25:00
A világon sincs nagyobb kütyüimádó házaspár. A Minecraft játék inspirálta esküvői dekoráció valóban egyedi, de vajon tetszett-e a násznépnek? Mindketten nagyon megszállottak, még a házukat is ilyen stílusban rendezték be.  ..
A tökéletes esküvői meghívó kiválasztása nagyon fárasztó feladat. Végigjárni az üzleteket hatalmas mappákat lapozgatva. Szerencsére manapság már elérhető egy olyan technológia, ami 10 évvel ezelőtt még nem nagyon létezett: az esküvői webáruház. 1. Minden menyasszony…..
Egy angol kutatás kiderítette, hogy az I Gotta Feeling sláger szól legtöbbet az angol esküvőkön. A teljes toplista:1.The Black Eyed Peas – I Gotta Feeling 2.Kings of Leon – Sex On Fire 3.The Killers – Mr Brightside 4.Stevie Wonder – Superstition 5.Abba –…..
A Learning to let go számmal az Eurovíziós dalfesztiválra pályázott, ami sajnos nem jött össze, de reméljük sok esküvőn fog felcsendülni az idén. Gábor a videó elején elmondja, hogy miről szól a dal. Pont arról, ami az édesanya köszöntéshez a legjobb!  ..
Megtaláltuk a világ legjobb homokszóró szettjét. Te is könnyen elkészíttetheted ott, ahol gravírozást is vállalnak. Egy szép boros doboz kell hozzá és természetesen a homok. Szuper, nem? ..
Hol máshol lehetne romantikusabb esküvőt tartani? A képek is arról tanúskodnak, hogy Párizs hangulata utánozhatatlan. Ha valakinek esküvő ott nem adatik meg, azért egy nászút vagy romantikus hét még beleférhet. ..
Nem tudom ki cserélne el egy finom marcipános tortát egy ilyen nyalókásra... Minden bizonnyal néhány gyerkőc nagyon örülne neki, jól is mutat és nem is drága, de azért az esküvőre rendes TORTA kell :) Szerinted? ..
g&oesküvő 2012.05.03 15:23:33
Vérlázító, hogyan próbálják elfojtani a vlilág egyik legtermészetesebb testnedvét a jofoság.hu hirdetési oldalon. Nem tiszta, hogy az ingyenességgel volt-e problémájuk, mindenesetre az anyatej nem engedélyezett termék. Jól is néznénk ki, ha bárki csak úgy…..
Annyira helyes ez a felirat: " Mivel a két család eggyé válik, arra kérünk, hogy ne oldalt válassz, hanem ülőhelyet". Oszd meg, ha Te is úgy gondolod, hogy az esküvő erről szól! ..
Nagy szerencsejátékosoknak kötelező darab a francia kártyákból "varrt" ruha. ..
Egyszer volt, hol nem volt egy srác, aki megkérte a barátnője kezét, aki igent mondott. Aztán teltek múltak a hetek, a tündérmese véget ért, a lány nem hagyott mást hátra, csak az eljegyzési gyűrűt. Na de vissza a valóságba: ott ragadsz egy drága gyűrűvel. Mit teszel vele?…..
Egy kis csináld magad a hétvégére: hogyan lehet feldobni az üvegeket az esküvőre, illetve hogy készíts szív alakú esküvői sütit pilótakekszből.  ..
Íme egy szuper köszönetajándék ötlet: a kártyalapok hátuljára a pár régi fotóit nyomják! A gond csak az, hogy egy idő után megjegyzed, hogy amin Sanyika áll a fagyival, az bizony a treff ász :) Innentől már nem is olyan érdekes a póker...
g&oesküvő 2012.03.02 13:57:17
@bestmuffin: Az is megoldás lehet :)
A neve szinte az esküvő szinonimája, hiszen rengeteg menyasszonyi ruhát tervezett már celebeknek és civileknek egyaránt. És most itt a következő lépés: esküvői applikációt adott ki, megy a szervezésben / tervezésben segít. Ingyenesen letölthető és több, mint 1000 fotót…..