Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jester of Sorrow

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A nap képe 2013.08.29 13:00:00
Ösmerős valahonnan, mi, Paul?  ..
Jester of Sorrow 2013.08.30 09:16:28
@Morgan kapitány: ha nem nézed a Breaking Bad-et, akkor fölösleges magyarázni.
Subba Nemzeti Vágta 2011.09.20 14:00:00
Igen, az a bele (csak erős idegzetűeknek). Ez pedig pörög a Facebookon pár napja, itt több kép is van:Ő az egyik ló aki meghalt az idei vágta giccsparádén. Nekirohant a palánknak ami a képen is szerepel és szó szerint kibelezte!!! Valaki azt mondja, hogy egy kaput akart…..
A Human Rights First amerikai emberijogi szervezet 2010-es díját megosztva kapta meg Mohácsi Viktória magyar romajogi aktivista, volt liberális európai parlamenti képviselő és Julius Kaggwa ugandai melegjogi aktivista. A Human Rights indoklás szerint "Julius és Viktória bátor…..
Mandiner blog A szabadság ára 2010.10.23 07:01:00
Ignite - Poverty for all Sold by your own October revolution Out to the streets To fight against the tyranny In 56' we fought the occupation The young and old Against the Communist regime The sorrow, a so-called liberation The sorrow, a violent domination Sorrow, the humiliation Fifty years, the…..
Jester of Sorrow 2010.10.23 13:17:03
@attila.1969.: Bezzeg a népírtó sztálinistákat azokat hősként kell tisztelni. Felszabadították az országot a náciktól, mi? Ártatlan embereket vittek a gulágba, mert több földjük volt mint a naplopó proliknak? Az ilyen emberek miatt sajnálom, hogy '89-ben nem akasztásokkal kiáltották ki a köztársaságot.
...Ez VaN... baráti beszélgetés. 2009.11.25 19:59:00
a pénzes: -van annyi lóvém hogy vehetnék 10G-t a hétvégére.a naív: -az elég lenne 10 napig.a nagyszájú: -a faszt. 5 napra szavazok. a drogos:-ööö máásféél...
Bár szinte egy az egyben a legendás Ghostwatch (minden idők legfélelmetesebb filmje, a Woman in Black és az Innocents mellett) koppintásának látszik, ez az amerikai "videokamerával a kísértetek nyomában"-film valószinűleg megéri majd a mozijegy árát (ilyesmit, a maximális…..
Jester of Sorrow 2009.09.16 12:57:51
 Luxuskiruccanás az adófizetők pénzén. A hazai kisfogyasztók elárulása. Így az MSZP tavaly áprilisban fogant állásfoglalása Orbán Viktor tavalyi katari tárgyalásaira vonatkozóan. Az ellenzéki pártelnök akkor két darab szélsőjobbos összekacsintás között egy katari…..
 Az SZDSZ volt elnöke, jelenlegi országgyűlési képviselője politikai pályafutásának levezetéseként (némi nagypályás ingatlanbiznisz mellett) előszeretettel nyilvánul meg vélemény-műfajokban a médiában. Egy ideje műsort vezet a Klubrádión, hétfő óta pedig…..
Jester of Sorrow 2009.01.23 14:11:56
Semmit sem akarunk tudni a most következő videóról. Mit akartak ezzel közölni, miért, kinek? Túl sok kérdés merült fel bennünk, el is fordítjuk ártatlan arcunkat a monitortól. Idáig bírta az internet a sok idiótaságot amit feltöltöttek rá, csúnyán kilehelte lelkét az…..
Nem akarunk itt túlbeszélni dolgokat, nincs mit.   ..
Na de nézzétek már ezt a csapat pálcikaembert! Igazi zorál arcok, szétkapnak egy üres villamost amit persze videóra vesznek. Pár divatos lakkfilces punci utazik a nirvána felé, aláfestésnek meg a hörgős zene...
A mai Bors hatodik oldalán találtuk az alábbi döbbenetes, drámai, lélegzetelállító, vérfagyasztó, horrorisztikus történetet a fiatal modellről, nem túlzunk, szinte nyárfalevélként reszketett a kezünk közt az újság, miközben fél szemmel faltuk a sztorit (a másik szemünket…..