Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wasfék

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Magyarország jelenleg abban a fázisban tart, amikor már elég jól élünk ahhoz, hogy a várható élettartam - a világátlaghoz és a történelem mögöttünk hagyott fejezeteihez képest - viszonylag magas, viszont még messze nem élünk olyan jól, hogy az időskor ne a betegségekről, a jajgatásról és a…..
Akkor most szépen felébredünk. Géza még gondolkodik, hogy visszamegy-e inkább szart lapátolni, de fél év letargia után most először láttam egy hangyafasznyival optimistábbnak, mint eddig.  Az elmúlt fél évben az történt, amit vártunk: minden ellenzéki bagázs tolta a maga szekerét, tett nagy ívben…..
Wasfék 2018.02.01 20:10:54
@putris72: te ritka okos vagy, 27% áfa jelenleg is van és a fidesz emelte erre a szintre. a 95ös bokros csomag az MDF kormányzás eredménye, 2008ban meg gazd világválság volt, ország egyik esetben se ment csődba, sőt 95 után kilőtt a gazdaság.

"Tudod egy kormány dolga az élhetőbb élet teremtése!"

akkor nézz körül mi van az egészségügyben vagy az oktatásban.
Pár hónapja még azt mondta az ÁSZ, hogy ők nem vizsgálódhatnak, nem ellenőrizhetik az adatokat. Pedig a  törvény szerint a 2014-es kampányra már kellene. ..
Wasfék 2017.12.08 00:26:47
@Csuti Ördögüző: statisztikád szart sem ér, nem veszi figyelembe hogy nem volt világválság orbán alatt és hogy most töméntelen ingyenpénzt ad az EU a diktatúrára. Bokros csomagos kiigazítás se orbánnak jutott, csak az eredmények learatása.
Tisztelt Őszinte Ingatlanos! A Ptk. által szabályzott  a PTK. 6:185. § [Foglaló] (2) bekezdése szerint: "Ha a szerződés teljesítése olyan okból hiúsul meg, amelyért egyik fél sem felelős, vagy mindkét fél felelős, a foglaló visszajár."  Ezen bekezdésnél mit értünk azon,…..
Wasfék 2017.09.04 19:50:08
@drbakonyililla: tudom nekem is beleíratták :) de attól még elmebeteg kitétel, nem hiszem hogy egy bírósági vagy azt követő alkotmányossági szűrőn ez átmenne, hisz olyat követelnek meg ami képtelenség. tuti hogy van valami "tisztességes" szóval kezdődő paragrafus amibe ez ütközik. ilyen jogállamban N I N C S !
Wasfék 2017.09.04 19:53:27
@ixub: nem hiszem hogy az önerő azt jelenti hogy másik bank ad kölcsönt pénzt és nem saját maga biztosítja. Pl az önerő egy hitel szerződés esetén kizárólag a saját meglévő részt jelenti és semmiképp sem azt hogy mástól is kaphatok hitelt. :P

Önrész
Az önrész hitelek felvételekor a hitelfelvevő saját tőkéjét jelenti, amelyet be kell fizessen.
Részletesebben lásd: Önerő
Szerző: Németh Ákos Ezúton is köszönjük, az utókor nyilván nem felejti, el nem évülő érdemeit. Azért nézzük csak meg mi történt azokkal, akik maradtak a magánnyugdíjrendszerben: Annak idején, nem tűnt racionális választásnak a rendszerben maradni, hiszen gyakorlatilag azzal fenyegettek, hogy aki…..
Wasfék 2017.08.21 20:43:46
@midnightcoder2: nem értem miért baj hogy a manyup pénzbe került ? az állami nyugdíjrendszer tán ingyen van?? ha nem akkor szüntesd meg!

ingyen semmi sincs, a stadionok ellen hol ágálsz ember ? a manyup legalább az emberekhez került volna nem pénztáros lőrinchez meg a többi tolvajhoz.
Wasfék 2017.08.21 20:45:56
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: a manyupcsalást csak a fideszes tolvajok tudják, kicsalják a néptől és elköltik magukra. aztán nehogy eszükbe jusson hogy a bankok is csalnak és meg kell védeni a folyószámlákat is. muhahaha.
Azt állítja Erdősiné, hogy  1. nem pártmegbízásból cselekedett, 2. a népszavazási kérdéssel a vasárnapi boltzár támogatása a célja. Ezzel kapcsolatban azonban több kérdés is fölmerül. Ha nem pártmegbízásból cselekedett, akkor mivel magyarázza a Fradi Security…..
Ebben az írásomban amellett fogok érvelni, hogy a tanárok tiltakozása a Klik ellen az eddigi legveszélyesebb esemény a kormányzó Fidesz számára. Ehhez azonban egy premisszával fogok élni, amit vagy elfogadtok vagy nem. A fidesz alapvetően autoriter, elnyomó módon kormányoz. Nem szeretnék sokáig…..
A NAV és a rendőrség is elutasította a Ferenczy Múzeum költségvetésében kialakult jelentős hiány miatt tett feljelentést. Egyelőre nem tudni, kit terhel a felelősség...
Wasfék 2016.02.11 13:18:01
Úgyismint: Miniszterelnöki Kabinet. Tudniillik, hogy ki a bánatos francok lehetnek azok az emberek, akik mindenféle leveleket írogatnak nekik, petíciókat írogatnak alá, és aztán még az utcára is vonulnak...
1943. február 3-án Krasznoje Olim térségében esett szovjet hadifogságba Stomm Marcel altábornagy és szűkebb törzse. Bár az első, fogságba jutott, parancsnoki beosztású tábornok két nappal korábban kiadott, a magyar történelemben azóta is példa nélkül való búcsúparancsáról ismert, nem mindennapi…..
Bár a Fővárosi Választási Bizottság korábbi határozata teret engedett a budapesti olimpiai rendezésről szóló népszavazási kezdeményezésnek, a Kúria döntése azonban ezt megváltoztatva megtagadta a népszavazási kérdések hitelesítését. Maga az indoklás egyenesen nevetséges,…..
Wasfék 2016.01.29 20:23:20
@ulpius66: édesanyádat tolvajozzad te tolvajseggnyaló köcsög.
  „Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy mindig is azt gondoltam, vannak olyan vezetőink és egyéniségeink a Fideszben, akik el tudnák végezni az én munkámat, elnökölni tudnák és hasonló sikerrel vezetnék el szövetségünket, mint én tettem eddig. Nem pont ugyanúgy, nem pont…..
Wasfék 2015.12.16 08:29:26
@Ballib Cenzúra: "Megjegyzem Orbán még nem sűllyedt arra a szintre, hogy eltévedt gyerekeket találjon a háza elött, mint Gyurcsány."

nem bazdmeg, közpénzből lopott stadion fociakadémiát magának de nem süllyedt te köcsög fedesz geci, hogy egyem a tolvaj seggnyaló szádat te köcsög.
Wasfék 2015.12.16 08:31:51
@Ballib Cenzúra:

"Olvasgatva agyhalott ballib elvtársaid hozzászólásait, akik akasztást, kivégzést, bosszút, tömeges koncolást vízionálnak rendszeresen a neten, "

jó nagyot hazudtál, most szépen álj alája, hazug fidesznemzeti köcsög.
Ismét felülírták a nemzetközi események a magyar belpolitika legfontosabb eseményeit, hiszen kedden hiába vitáztak a képviselők hazánk súlyos rákfenéjéről, a korrupcióról, a törökök lelőttek egy orosz harci gépet, újabb túszejtés borzolta a terrorizmustól már amúgy is…..
Wasfék 2015.11.26 08:15:37
@midnight coder: lol, neked elment az eszed, index fórumon miért nem vitézkedsz ezekkel a hazugságokkal? rohadt komcsik mikor loptak törvénykezéssel? még hogy azonos szintű
Megint az a nyolc év. És megint az derült ki, hogy akkor volt jobb. Egy friss közvéleménykutatás szerint az emberek már vizitdíjat fizetnének, csak hogy jobb legyen az egészségügy. Nem elég, hogy a Gyurcsány.kormány idején kisebb volt az államadósság, többen jártak…..
Wasfék 2015.11.24 15:02:35
@inebhedj - szerintem: a 27% áfáért tán plusz szolgáltatást kapsz? pár hónapos vizitdíj regnálás alatt hogy lett volna jobb az ellátás? DE még akkoriban is volt pár cikk abból megvalósuló fejlesztésekről! az EÜ ben nincs elég pénz, de a sok majom még a 300ftokat is sajnálta. Most ráébredtek hogy bizony kellett volna mert azóta csak még szarabb lett, erről szól a cikk. egyébként aki ki tudja fizetni az már menekül a fizetős EÜ-be.
Ez a mondat az Országgyűlésben hangzott el. Nem volt túl váratlan, hiszen aki mondta, az már egyszer legyilkosozta a jobbikosokat, akiket tetűnek is nevezett. Gőgös Zoltán hétfőn is felszólalt a Parlamentben. Ekkor szakadt el újra a cérna. "Én egy korrekt kérdést tettem fel, amire…..
Előszeretettel tolja maga előtt a magyar népet Orbán Viktor. Szinte hetente elhangzik ugyanis egy-egy kijelentése, melyeket a magyar emberek akaratára hivatkozva oszt meg a nagyérdeművel. Mi magyarok azonban olykor kikérjük magunknak, hogy a nevünkben mondjon olyanokat, melyekről nem is…..
Wasfék 2015.11.13 11:21:38
@AK76: nyuggerek is majd stadionban fognak szaladgálni (mert máshol nem lehet ugye) hogy megelőzzék a rákot. hülye barom te :)
Wasfék 2015.11.13 11:23:41
@ulpius66: mindenki hazudik csak te vagy idióta!

www.origo.hu/gazdasag/20150507-gyuloljuk-a-vasarnapi-zarva-tartast.html
Medián korábbi felmérése szerint a válaszadók 62 százaléka ellenzi a vasárnapi zárva tartást
Wasfék 2015.11.13 11:28:44
@AK76: ezeket a szarokat te fogyasztod ? mert én azt se tudom miről beszélsz, te viszont atom képzett vagy te fideszes hazaáruló geci. szívjad orbán faszát neked az való. medián is 2/3-ot miért. népszavazni miért nem lehet nemzetellenes faszszopókám ?
Ami a gyermekéhezés felszámolására létrejött Nemzeti Minimum Programmal történt, az jól példázza, hogyan tudnak mérhetetlen támogatottsággal rendelkező pártok rátelepedni a civilekre és tönkretenni nagyon fontos kezdeményezéseket. Történt ugyanis, hogy lelkes civilek…..
Az utóbbi időben megnövekedett a jó lokációjú, ám felújításra váró ingatlanok iránti érdeklődés. Nem csoda ez, hiszen a rosszabb állapotú otthonok még a felújítás összegével kiegészülve is jobb befektetésnek bizonyulhatnak újszerű és új építésű társaiknál,…..
Wasfék 2015.11.02 10:00:54
  Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, azmhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot     Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Az én történetem csupa…..
A parizer vagy más néven párizsi az egyik legnépszerűbb felvágott. Készítésének módja, tartalma városi legendák sorát ihlette. Én persze nem hiszek bennük, mert nekem van egy saját használatú. Egyik gyermekkori haveromnak a papája szocialista összeköttetéssel - a fiataloknak:…..
Wasfék 2015.10.16 12:52:23
@gj2k: azt mitől jobb? azért mert nem tudod mi az a stabilizátor meg ízfokozó attól még nem méreg te gyökér...
Wasfék 2015.10.16 14:02:30
@gj2k: még mindig nem tudjuk mi a baj a stabilizátorokkal meg a többi adalékkal. na ez a bajom. terjeszted a sötétséget. gyökér.
A holodomor Ukrajna történetének legtöbb emberáldozattal járó katasztrófája. Halálos áldozatainak számát 7 és 10 millió közé teszik, amiből 3 millió gyermek volt. A "holodomor" szót kifejezetten az ukrán területeken végbement éhínségre használja a…..
Piszkosul bosszantó, amikor nem sikerül kideríteni egy-egy jó nagy elkúrás felelőseit. Van amikor egyértelmű az ügy, de az esztergomi vasútfelújításnál nagyon nem az. Akármit olvastam össze, nem áll össze a kép. Persze megy a hadoválás régészeti leletekről, meg elhúzódó…..
Wasfék 2015.08.24 11:09:59
Belsőség Kreatív traffipaxolás 2015.07.21 20:26:01
Én értem, hogy szükség van sebesség ellenőrzésre, ha nem lennének traffipaxok, elkanászodnánk mindannyian. Igen, tudom, mindenki baromi szabályszerűen közlekedik, soha senki nem hajt gyorsan, és csak azoknak a nénikéje térgyekalácsát, aki meg de. Csak én még nem találkoztam…..
Wasfék 2015.07.21 22:08:23
@Ha szeretnéd avatart a hozzászólásaid mellé: hát igen, jó lenne ha egy autós újságban nem arról menne az álszent sírás jófeségnek álcázva, hogy nem lehet gyorshajtani.
Wasfék 2015.07.21 23:21:01
@Érdekes: "hajnal egykor a kihalt faluban remélem 50-nel poroszkálsz végig"

így van, pl árpád hídról a szentendreire levezető felüljáróra is kikerült az 50es tábla a sok majom meg megy 70el. láttam már ott pislogni kollégát aki megpördült a hidegben és jól összetörte a kocsiját. nyomjad neki te is :)