Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stephanos

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jw. broadcasting októberi Holttengeriző adása után nem sokkal jött a hír, hogy amit régóta mondtunk már, az másoknak is feltűnt: "A mai nap folyamán, sajtóközleményben jelentette be Washingtonban a világ legnagyobb Bibliamúzeuma, hogy a tulajdonukban lévő 16 Holt-tengeri tekercsből öt…..
Hát a Marci barátom törölte magát. A törlésével automatikusan eltűnt a blogja és minden korábbi írása. Ezzel egy újabb exjt blog szűnt meg, de ez most más. A márciusi botránynak köszönhetően azok a blogok szűntek meg, amelyek hazugságokat tartalmaztak. Kitalált történetek, hazugságok és bizalommal…..
Stephanos 2018.09.06 07:48:28
Ez a felszólítás, a napokban tanulmányozásra kerülő Őrtorony egyik alcíme. A "BIBLIA IGAZSÁGÁNAK" azt nevezi, ami a Biblián alapul. Ezek szerint ami magában a Bibliában van és ami tisztán Isten szava, az még nem az igazság. A Biblia csupán az alap, de kell hozzá még valami, hogy IGAZSÁG legyen…..
Stephanos 2017.07.18 20:43:25
"Tanuljunk a gyermekektől rovat: Egy birka vagyok: Eldugtam a tolltartóját, és egy kicsit cukkoltam a lányomat, hogy nem is tud még angolul írni... Megtanultam, kivel ne szórakozzak! Lehengerlő érvelés, maradandó módon! Te mit tennél a helyemben? Lakkoztassam le átlátszó lakkal, hogy nehogy…..
A századik juh blogja 70*7=490 2017.01.10 07:21:09
  Példázat a megbocsátásról: 21Akkor Péter odament hozzá, és ezt kérdezte tőle: Uram, hányszor kell megbocsátanom az ellenem vétkező testvéremnek? Még hétszer is? 22Jézus így válaszolt: Mondom neked, nemhogy hétszer, hanem még hetvenszer hétszer is.   Máté 18:21-22     Atyámfiai, tudjátok-e,…..
Az alábbi szöveg egy az egyben jelent meg, nem változtattam rajta!!!   „Egy a Vezetőtök, a Krisztus” „»Vezetőnek« se hívjanak benneteket, mert egy a Vezetőtök, a Krisztus” (MÁTÉ 23:10) 1. Kit fogadnak el Jehova Tanúi vezetőjüknek, és miért őt? A KERESZTÉNYSÉG egyházainak emberi vezetőik vannak,…..
Stephanos 2016.07.17 10:09:02
  [Csak erős idegzetűeknek,"hígítás" nélküli sáskatáp!]     "Isten nem válaszol minden imára.   Nézzünk erre egy-két példát. A világbékéért mondott imákra nem válaszol. Másrészről a háborúkban mondott segélykérő imákra sem felel.   Ez a helyzet a labdajátékoknál is.   Szintén igaz…..
     Joker blogján olvastam, miszerint a biblia kifejezetten elítéli a futball, és ezért a tanúknak is gyűlölniük kell a futballt, ergo nem is szabad nézni azt a tv-ben, kiközösítés terhe mellett.   Sokan mondták, hogy ez csak kitaláció... erre mi olvasható az index egyik 2016 06 19.-ei…..
Stephanos 2016.06.20 18:50:15
Mindezt nemrég, saját fülemmel hallottam egy tanú szájából:   Armageddon már csak pár HÓNAPRA van, nagyon szeretném már, ha eljönne! Az új világosság szerint habár Jézus nem tudta a napot, és az órát, az új világosság szerint a hű és értelmes rabszolga tudja! Kicsit idéztem neki a bereaiakat, meg…..
Az életünk során a legtöbbünk már nézett úgy fel úgy az égre, hogy megpróbált a felhőkbe valamit belelátni, melyek hasonlítanak általunk ismert formákra. Sokan láttunk állatokat, betűket, tárgyakat vagy arcokat. Tény, hogy szinte bármit bele lehet látni e formákba. A…..
Eltűnődött már rajta valamikor?Ébredjetek 1995. május 8. száma alapjánEzen a címen jelent meg több kérdést tartalmazó kérdőív az Ébredjetekben. Az 1995. május 8.-i szám 20. oldalán az igaz vallásról volt szó. Az ott feltett 10 kérdésre a folyóirat készítői megadtak…..
Stephanos 2016.03.22 18:52:51
@a századik juh: Ja, ez érdekes.
Stephanos 2016.03.22 18:56:37
@Columba: Kösz a tanácsot, lesz is ilyen program. Egy közeli barátomnak megvan CD-n. Már megbeszéltem vele, hogy kölcsönadja és én lementem a tartalmát is.
Stephanos 2016.03.23 16:20:58
@a századik juh: A fentebb olvasható dolgokat szeretném alaposabban megvizsgálni.

Ma megkaptam a CD-t és feltelepítettem a Watchtower Library 2009-et. A telepítő fájlokat is elmentettem és egy pendrive-ra elrakom. Nekem nem jelzett a vírusirtóm, amúgy avira vírusirtót használok.
Beküldött cikk a "Mit kezdjünk a háromsággal - Ismerjük meg!" címü Postomhoz Néhány bibliai Ige Krisztus istenségéről Könyvének 6,1-10 verseiben Ézsaiás azt írja, hogy látta Jehovát. „A mely esztendőben meghala Uzziás király, látám az Urat ülni magas és felemeltetett…..
Egy testvér hívta fel a figyelmemet egy őrtorony bekezdésre. Érdemes egy kis időt szánni a gondolkodásra és megvizsgálni, hogy mit is akar mondani számunkra a „hű és értelmes”. w10 9/15 8.o 7.bek: "Jézus Krisztus lett Ábrahám „magvának” az elsődleges része. Ennek a…..
 Egy teljes 1,5 órás dokumentumfilm angolul arról, hogy a történelemben lehettek e UFO látogatások:..