Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I do not know WHO PPER is.

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szerda, akkor az elmaradhatatlan katalógusos napot tartjuk meg a blogon. A mára komoly hagyományokkal rendelkező rovat utóbbi részeiben a LEGO régi kiadványait lapozgathattátok át és ez most sem lesz másképp.Ezúttal az 1985-ös katalógust osztom meg veletek, amiben néhány klasszikus darabot is…..
I do not know WHO PPER is. 2021.07.02 11:39:16
@éppnászos: a katapult megvan nekem is, a "dollárboltból" (ha mond ez még valakinek valamit) került beszerzésre :)
Robog a postakocsi... Azokban a reményteljes időkben, amikor a magyar politikai helyzet jelentős változásokon esett át, a tévéprogramok terén is megindult valami, aminek hosszú távú hatásairól akkor persze még sejtelmünk sem lehetett. Mindenesetre gyerekként igazi eseménynek számított, amikor éppen…..
I do not know WHO PPER is. 2021.01.04 20:20:23
Csak röviden: annyira megfordult a néphangulat, hogy még az izlandi meccset is elengedte Orbán Viktor. Erre azért nem számítottunk, az eddigi hozzáállása alapján azt vártuk, hogy pénteken jelenti be a normális szigorítást.  Az elmúlt hetekben már a narancshitű szektán túl a laikusoknak is tök…..
Naplózoom Maszk háborúk 2020.09.21 19:46:33
Kedves Naplóm! A történetemet múlt hétről hozom. Annyit hozzátennék a történethez, hogy titokban villamost vezető tisztességes átlag polgár vagyok, vagyis közutakon vasúti járművet vezető személy, aki vagyok. A történet szeptember első felében zajlik, amikor a szigorítások újra elindultak Budapest…..
I do not know WHO PPER is. 2020.09.23 16:11:45
@Almandin: a sikertelen emberek inkább arról ismerhetők fel, hogy "valahogy mindig" kényszert éreznek arra, hogy bizonyítsák, nem azok ("jó mondjuk átlag feletti színvonalon élek").
Hiába csinált nekik Semjén, meg Lázár a tavasszal komoly marketinget, Magyarországon annyira nem a fogy az Igazi Csíki, hogy kénytelenek kivonni a kereskedelemből...
Kevés nemzet van úgy oda a szinkronért, mint a miénk. Régen még volt is okunk, hogy büszkék legyünk rá. Egy szinkronra heteket szántak. Elsőrangú fordítók dolgoztak rajtuk a legnagyobb műgonddal és színészlegendák vették ki a részüket belőle. Ma már futószalagon készülnek olyan tempó mellett, ami…..
I do not know WHO PPER is. 2017.07.24 16:49:27
@csentecsa:
igen, az is pont beugrott nekem is
nem tudnám eldönteni, a Garas Dezső-féle tetszik-e jobban
szerencsére nem kell választanom mert mindkettő megvan :)
I do not know WHO PPER is. 2017.07.24 17:05:09
@whattafaka:
a brigantiknak van szinkronos (teljes szinkronos) verziója?
merthogy a pont általad jelzett rész ("van benne egy német tiszt, aki nyelvész, és felismeri a német dialektusokat") is németül megy
én csak azzal találkoztam, amiben az angol = magyar, a többi maradt eredeti
pl. Christophe Walz talán "magyarul" meg sem szólal

farkas vs rozsomák
jó ez így, szegény rozsomák egy igen nyomi állat, méltó hozzá a magyar neve
gondolom eladhatatlan lenne idehaza: "A kezdetek: ROZSOMÁK, július 18-tól a mozikban"
inkább dőlnél a röhögéstől, minthogy rohannál megnézni

eleve az gáz, hogy képregény hőssé avanzsálhatott szegény (jó, tudom, az állatvilág egyik legbátrabb példánya stb., gondolom innen az asszociáció a rettenthetetlen szuperhősre)

ennyi erővel irodalmi alakká válhatna egy agresszív, harapós mezei hörcsög (magának való, wyomingi farmer, akivel nem érdemes baszakodni) is, amelynek megbolygatták az élőhelyét egy traktorral (gonosz multi a birtokán akar lakóparkot építeni)
mondjuk amolyan Charles Bronsonnak való szerep lenne
"Bloodhamster - now in cinemas across Europe! Don't fuck the redneck, don't miss the thrilla of da year!"
Vérszegény focival, meglehetősen halvány hazai szakmai háttérrel is pótselejtezőt érő helyen végzett a magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezőcsoportjában. Nehéz eldönteni, hogy ez most érdem, esetleg a magyar foci évtizedek óta tartó vergődésének egy újabb…..
I do not know WHO PPER is. 2015.10.12 17:12:54
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: a valaha volt leggyengébb csoportból harmadikként ESETLEG kijuthatunk a 24 csapatosra bővített EB-re. Amúgy az előző VB selejtezőben is harmadikok lettünk, tehát nem történt fejlődés. Ahogy egyébként a játék színvonalában sem…

Nem szeretném, ha kijutnánk, mert pont nem szeretném unásig azt hallani, amit mondtál. Ugyanis nincs mögötte teljesítmény!

Egyébként pedig nem érdemeljük meg, hogy kontinensviadalon vehessünk részt, van nálunk 24 jobb csapat. Ahogy Orbán sem érdemli meg ezt a reklámot („30 éve először lesz kint Mo. komoly focieseményen. Ez mindenképpen Orbánt erősítő tény.”).
A dolog ott kezdődött, hogy Görögország rég nem tud mit kezdeni a menekültinvázóval, ami a török partok felől éri az égei szigetvilágot. Összegyűjtik őket Athénban, majd elszállítják a macedón határra. A macedónok szintén nem tudtak beleavatkozni a dolgok folyásába;…..