Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pártatlan67

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek még van bármilyen kétsége afelől, hogy mi történik akkor, amikor mindannyiunk érdekében logikus és normális konszenzusokat próbálunk elérni a zöldekkel, annak érdemes tanulmányoznia a legújabb javaslatokat a motoros társadalomra nézve a kinti zöldektől.Az egy érthető felvetés, hogy az emberek…..
Pártatlan67 2020.05.26 07:40:11
@kecskebeka: Látod, hogy már a kommenteddel is milyen jó példát mutatsz fel az önző, a másikat leszaró suttyóságra?! Lehet, hogy a tefajtád a tipikus előidézője a szigorítási szándéknak?!
Pártatlan67 2020.05.27 10:06:46
@Pártatlan67: Olvasni ugyan tudsz de vélhetően funkcionális analfbéta vagy. Igen, én ebben az esetben értelmes megoldásnak tartom a szigorítást. Ha a motoros "társadalom" a kevés kivételtől eltekintve, nem képes önmagától mások jogos érdekére tekintettel lenni, akkor a belső normakövetés hiányát külső normával (jogszabály) kell pótolni és szankciót kell hozzá rendelni. Nem látom, hogy ezzel mi a gond.
A mesés Bahamákon található David Copperfield egzotikus álomszigete, a Musha Cay, amely sokak szerint a világ egyik legszebbje is. Az biztos, hogy kevés ilyen szép hely van a Földön - nézzünk is körbe rajta! A Bahamákon lévő Nassau fővárosától 137 kilométerre délkeletre, az Exuma-szigetek között…..
Pártatlan67 2020.05.11 21:44:03
@Gretta: Szia! A cikk tetszett. Csak a kenterbe ver forma helyes, mert az erdete az angol canter, amely ügetést jelent...
Tavaly is összegyűjtöttünk olyan városokat, ahol nem volt szilveszterkor tűzijáték. Most arról írunk, hogy Angliában még vitáznak a tiltásról, Prágában viszont idén szilveszterkor nem lesz tűzijáték...
Pártatlan67 2019.12.09 17:55:51
@midnightcoder2: Én meg javaslom, hogy menj anyádba...
Igazi ínyenceknek való ritkaságot árvereznek el december elején Londonban: egy eredeti, teljes Ferrari 275 GTB szerszámkészletet. A dolog annyira nem vicc, hogy a szakértők szerint akár 7000 fontot (kb. 2,5 millió forintot) is kifizethet majd érte a leendő vevő...
Floyd Mayweathernek van mit a tejbe aprítania: 5,3 millió dollárt költött ékszerekre egyetlen Beverly Hills-i bevásárlótúrán. A világ legjobban kereső sportolójáról eddig is tudni lehetett, hogy szeretni az ékszereket, ám most újabb darabokkal bővítette amúgy sem szolid gyűjteményét...
Pártatlan67 2018.11.28 15:56:04
JogÁsz A 22-es csapdája 2018.11.26 17:45:04
„Orr őrült, tehát le lehet szerelni. Csak annyit kell tennie, hogy kéri a leszerelését, de ha kéri a leszerelését, akkor nem lehet őrült, és további bevetésekre küldhető.” Mi tehát a csapda lényege Joseph Heller szerint? „Joguk van bármit megtenni velünk, amit nem tudunk megakadályozni, hogy…..
Pártatlan67 2018.11.28 11:14:26
@maxval balcán bircaman: Ilyen jogi kategória nem létezik. Ha meg így kezelnek egy bűnözőt (mondhatom, mert jogerős ítélet van ellene) akkor pláne menjenek el a pi....., ahova gondolom. Az is megdöbbentő, hogy beavatkoznak egy idegen állam szuverenitásába ezzel a kis mutatvánnyal és aktív segítséget nyújtanak, hogy jogellenesen kivonja magát a büntetés végrehajtása alól. Szerinted rendben van ez?! Bár ismerve a kommentjeidet, szerinted rendben van.
Pártatlan67 2018.11.28 11:33:27
@maxval balcán bircaman: Egyébékt több vonatkozó szabályt is megszegtek.
Pártatlan67 2018.11.28 11:38:27
@maxval balcán bircaman: Ez nem szokásjog hanem bűncselekmény. Ha magyar joghatóság alá tartozna ez a remek macedon bűnöző, akkor minimum bűnsegédi magatartást valósított volna meg az aki ebben a dologban részt vett. Egyébként miért érzel atavisztikus kényszert a szerecsen mosdatásra és most nem migránsoztam, csak egy régi szófordulattal éltem. Miért kell elvtelenül védened az egyébként nyilvánvalóan védhetetlent? Jó pénz van benne? Remélem, hogy igen, mert az írásaid alapján te nem a hülye, agyhalott troll vagy, így marad a pénz...
Vérben úszó arcú Döbrösi Laurával, börtönben leszúrt elítélttel, vadászpuskával lövöldöző Thuróczy Szabolccsal, Ferrarival száguldozó Olasz Renátóval jött ki az Aranyélet harmadik, befejező évadának első rendes előzetese, amelyből ugyan még mindig nem derül ki semmi konkrét a történetből, de az…..
Pártatlan67 2018.08.22 16:51:12
@Berelhetoreklamfelulet: Gratulálok! Csak van egy paraszt (személyedben) aki csak azért szól be, hogy gyökérkedhessen. Érdemi mondanivalód van?! Hibátlan sorozat, szerintem. Mert én megnéztem. És te?
Judit az Eötvös Loránd Tudományegyetemen pszichológiai tudományokban doktori (PhD) fokozatot szerzett, így döntött az egyetem Doktori Tanácsa. Mégsem vehette át a doktori fokozat megszerzését igazoló oklevelét, mert az egyetemi doktori szabályzata szerinti esküt lelkiismereti okból nem tette le...
Pártatlan67 2015.07.22 11:08:08
@MTA rendes tagja: Nem mindegy, hogy kinek a lánya?! Nevetséges érv.
Pártatlan67 2015.07.22 12:00:56
@MTA rendes tagja: Jó, akkor pontosabban fogalmazok: a téma szempontjából irreleváns az apa kiléte, felmenői, ősei, származása, faja, hite, vallása, nemi orientációja, politikai irányultsága, stb. Így rendben van? A téma szempontjából csak az az érdekes, hogy kötelezhető hitvallásra, esküre valaki azért, hogy bevégzett stúdiumai után megkapja, a véleményem szerint neki járó tudományos (hangsúlyozom: tudományos) címet, minősítést. Jogszerű e, okszerű e erre bárkit is kötelezni. És ebből a szempontból tökéletesen érdektelen, hogy a Kende lánya e vagy bárki másé. Eskü ráadásul arra az Alaptörvényre ami mind keletkezésében, mind értéktartamában tudottan, okkal megosztó és az arra történő eskütétel is nehezen értelmezhető egy pszichológiai doktori címmel összefüggésben.
Pártatlan67 2015.07.22 12:30:31
@MTA rendes tagja: Nem ismerem a hölgyet, így nem tudom megítélni, hogy problémás e és/vagy publicitáshoz akar e jutni. Mindezeken túl,minden szavaddal egyetértek.