Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madbic (törölt)

2 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péntek (rendben) lezajlott Kiskunlacházán a megerőszakolt és meggyilkolt és 14 éves Nóri emlékére rendezett fáklyás felvonulás. Az MTI szerint 3000-en, más helyszíni beszámolók szerint 8-10 ezren vették ezen részt. Felesleges a számháborúba belemenni, ha a…..
Subba Rettenetes videó 2008.11.25 09:20:00
Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ennél durvábbat nem fogunk látni EVER. Ezért csak linkelni merünk rá és a legbátrabbakat kérjük álljanak sor elejére, a bénábbakat pedig tereljék vissza a hóesésbe tüdőgyulladásért. Klikkelni erre kell.  ..
Hát igen, mondhatjuk így is. A message megérkezett, köszönöm, értettem, nyugtáztam. Kicsit sokkolt meg rosszul érintett, mert nem számítottam rá, de előferdül az ilyen is.Megvan egyébként annak a pikantériája, hogy akkor kapok egy ilyen "üzenetet" amikor épp az…..
Teleki László romaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott volt a Mokka vendége a pécsi kézigránátos kettős gyilkosság kapcsán. -Teleki: „Remélem, hogy ez (mármint a rasszista motívumot kizáró rendőrségi álláspont) tévedés lesz, és talán bebizonyosodik az, hogy…..
Fordítva ülünk a lovon, ami vígan száguld a szakadék felé ... Íme, ez ma Magyarország. Nem tudom kinek kell érte köszönetet mondani, de köszönjük, megcsináltátok, győztetek... Bodor Imre 2006-ban Szolnokon, az egyik általános iskola mellett azt vette észre, hogy egy nagyobb…..
Vastagbőr Az Önzetlen Cselekedet 2008.11.17 10:45:00
Még ki sem hűlt a hír, de Mészáros Dóra és Rácz Linda máris átadta a "Mentsvár az Állatokért Alapítványnak" a Lelenc által visszautasított konzerveket. A kecskeméti alapítvány saját oldalán található egy kisfilm, melyen keresztül a Mentsvár köszönetet mond a…..
Népnemzeti is, történelmi is, meg informatikusos is, aki ennyi figyelmeztető jel után még mindig nem csapott az alt-f4-re, meg is érdemli Gábor szóviccét, amiről ő maga úgy nyilatkozott, hogy "Napok óta röpköd a fejemben egy, szinte fáj, ahogy a homloklebenyről átpattan a…..
Rossz dolgok csak másokkal szoktak történni, gondoljuk mi naivan addig a pillanatig, amig velünk, családtagunkkal, rokonnal, baráttal, nem történik valami. Csak nézőpont kérdése az egész. Hiszen a Mucsaröcsögén élő Joli néninek - akit mi nem is ismerünk valószínűleg - mi…..
madbic (törölt) 2008.11.15 10:47:04
Egy kis arab chill válogatást szeretnék most prezentálni nektek. Vízipipázáshoz, nagy baráti beszélgetéshez, egy hosszú autós utazáshoz tökéletesen megfelel, de akár reggel a buszon ébredésként is jó szolgálatot tehet. Hallgassátok egészséggel és ringatózzatok lágyan! Aki…..
EmceeMike blogja Social seclusion 2008.11.05 23:58:00
Az utolsó bejegyzésem végén írtam arról, hogy az utóbbi időben milyen fura érzések törtek rám. Azok még mindig meg vannak. A hiányérzet, valami vagy talán inkább valaki hiánya. Az üresség abszurd képzete olyan szituációkban, amikor gondolni sem merném. És még mindig nem…..
Ez már a második könyv, amit Darren Shantől olvastam el és a Coelho, King és Cook könyvekhez hasonlóan ennek a szerzőnek is egyre jobban tetszik a stílusa.Nem ködösít, nem sejtet sokat, hanem a lényegre tér egyből és kegyetlenül jól tudja leírni a dolgokat. Persze, nem egy…..
Sokféleképpen láttam már a szemét, az általában szigorú tekintetű arcát neki. Sokszor idegesen, csillagokat szórva. Sokszor vidáman, pajkosan, huncutul mosolyogva. Sokszor kimérten és komolyan, ahogyan legtöbbször. És előfordult az is, hogy szomorúan. Ritkán, de előfordult. Sőt…..
madbic (törölt) 2008.11.09 12:34:51
Ákos a vérbeli műszakis humor legaljával legjavával támadott be, hogyaszondja mit keres a balkánon a német iparvállalat által gyártott nyomtatott áramköri egység:             Mert bosnyák, muhaha. Igen, tényleg van…..
madbic (törölt) 2008.10.28 13:26:08
A három kínai, Csu, Wu, és Sang kalandjairól megemlékeztünk már anno egy különösen durva agypusztító bejegyzésben, és most jó hírünk van azoknak, akik úgy gondolják, hogy kiheverték azóta a kulturális sokkot: a trió atyja, Vampierre egész blogot szentelt nekik. Ide…..
madbic (törölt) 2008.10.27 20:12:13
Először azt hittem, ugyanaz a két hír, csak el van írva a városnév, de nem: "Késekkel és bárdokkal szinte felkoncolták a szombat hajnalban Kecskemét-Hetényegyházán kitört tömegverekedés két résztvevőjét, ketten pedig könnyebben megsérültek szombat éjszaka. A…..
Ezt bárki megmondhatja, aki valaha a magyar felsőoktatás közelében járt, de Drbrownjoezi most egészen plasztikus bizonyítékkal is szolgál a tétel alátámasztására. Egyébként az első meg a harmadik egész jó, a többi nagyon gáz.Nos, eddig még sosem írtam nektek, de egy rém…..
Vastagbőr A legnagyobb kocka 2008.10.12 17:13:00
Íme Bradster kis játékkuckója, ahol minden nap játszik egy kicsit a World of Warcraft online szerepjátékkal. A srácnak 36 darab előfizetése van és 11 gépen tolja egyszerre a 42 karakterével. Saját klánja van, a "We Are Prepared" melyben a 33 sámán karaktere ott figyel.…..
És itt jó alatt még véletélenül sem az alant elterülő... hátizé... """vicces""" képet értjük. Minden szóviccelő személyes tragédiája, amikor látja, hogy az ő spontán agymenéseinél nagyságrendekkel gyengébb eresztésekkel nem kevés pénzt…..
A papíron gyönyörű és PC, a valóságban a teljesen felesleges projekt prototípusa. Csaknem ezer, vakok által is olvasható utcanév táblát helyeznek el a közeljövőben Budapesten egy fiatal művésznek köszönhetően. A vakok által is olvasható feliratok fél centi átmérőjű,…..
Sok mindenre lehetett számítani a tegnapi szörnyű tragédia után, de arra nem, hogy Szabó Pál közlekedései miniszter lemond (és még mellette Kamarás Miklós, a MÁV Zrt. igazgatóságának elnöke). Japánban is lemondott a miniszter pár éve, mert 5 percet késett ez egyik vonat, de…..
madbic (törölt) 2008.10.07 14:50:29
csak erős idegzetűeknek ajánlom...  ..
madbic (törölt) 2008.10.04 17:22:56
A nyúlon túl Képrejtvény 2008.10.03 12:40:00
  Hasonló a hasonlónak örül..
madbic (törölt) 2008.10.04 17:18:03