Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egysimaegyfordított

0 bejegyzést írt és 241 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ember azt gondolná, hogy ha nem a piacon, hanem egy bevásárlóközpontban lévő ékszerboltban veszi a szerelmi zálogot a csajának, nagy meglepetés legfeljebb akkor éri, ha a nő váratlanul nemet mond, erre tessék! Reméljük az ügy végül csak egy fura sztori marad a családi…..
Valószínűleg a MÁV könyvelésében a Zirc és Porva-Csesznek között évente ingyen utazók  egy szabadszemmel láthatatlan összeget jelentenek csak, de az országban biztosan nem a Cuha-völgy az egyetlen offline hely, szóval csak kéne ilyen esetekre valami generális megoldást.   Kicsire nem ad a…..
Az ember meglátja a Banggoodon az akciós kiskamerát meg az olcsó, de csinos menyasszonyi ruhát, megköti az évezred üzletét, aztán nagyot koppan, amikor a futár legombol róla még egyszer annyi lóvét, mint amire számított. Hétköznapi sztori, nagy tanulságokkal. A lusták csak a Péterig olvassák meg a…..
Egysimaegyfordított 2016.08.16 12:56:54
Egyelőre nem tudjuk, hogy mit reagált a Brendon (ha egyáltalán) Kálmán felvetésére, de azért az nem tűnik egy ördögtől való dolognak, hogy egy gyerekholmikra szakosodott áruház un. kényelmi szolgáltatást nyújtson. Vagy legalább a lehetőségét. Akinek elég a járdaszél, annak…..
Egysimaegyfordított 2016.08.12 13:05:55
@Darth Revan: Babakocsiról le lehet szedni a nejlont, és kinyitni. Egy megoldás. KEttő, amit írsz. De akkor meg nem INGYENES a kiszállítás! ....Hajhaj, ördögi kör ez !
Egysimaegyfordított 2016.08.12 13:16:22
@FelhasználónévemailURL:

NEmán. Ilyen ikejásak? :) Na, akkor bocsessz, bocsessz,.....! Mi eddig csak megfogtuk az ákciós babkocsit és eltoltuk a pénztárig. Nyilván nem volt ingyenes házhozsszállítás, mert akkor inkább villáskulcskészletet is veszünk (akciósan persze) :D:D
Egysimaegyfordított 2016.08.12 13:25:08
@Darth Revan:
Hát most elkeserítettél te is.
Olvasónk nem részletezte a követelést, ami miatt az Intrum Justitia nyaggatja, leveléből csak az derül ki, hogy az Intrum kitartó, olvasónk meg makacs. Megkérdezzük, mik a tartozás-behajtás-elévülés szentháromság jogi keretei. A "Vannak más módszereink" - mondjuk így elsőre…..
Egysimaegyfordított 2016.08.11 12:27:26
@kublerek: Te is csak a kiskapukat keresed. Ha tartozásod van valahova, azt követelni fogják, ha más nem behajtócéggel. HA kifizeted, nyugi van. Nem hogy még az ügyvéd javaslatára....! Hát ezért tartunk itt. Nemhiába.
Egysimaegyfordított 2016.08.11 12:45:40
@orsyka: Semmi köze a cég dolgaihoz, hogy kik vagy hogy dolgoznak ott. A lényeget írnám. Emberek tartoznak pénzekkel banknak, biztosítónak, cégenek , akármiknek. (szerintük persze nem jogosan, de az esetek 95%ban teljesen igen) Ezek az emberek , ha fizetési felszólításokra se történik befizetés (nem egyről beszélünk itt, több megkeresésről ) bekerülnek a behajtócégelhez (ld. Intrum). Itt nem az a lényeg, hogy mit hogy gyürködnék a dobozokban a kis diáklányok, fiúk.
Tartozás van, felszólítják a fizetésre. És egyben meg is adtad a választ: NEm emailezni kell velük , meg levelezgetni...hanem bemenni SZEMÉLYESEN, megmutatni, hogy Gipsz Jakab vagyok, tegnapelőtt befizettem mind a 130 ezer forintot , itt a bizonylat , köszönöm, viszlát. Egyszerú ez.
Tulajdonképpen mondjatjuk azt is, hogy nem meglepő, de akkor is érthetetlen és bosszantó, hogy a Wizz Air mennyire nagyvonalúan kezeli utasai problémáit. Kár, hogy megteheti. Kedves Homár blog, Az alábbi élményt szeretném megosztani veletek, illetve rajtatok keresztül a…..
via GIPHY Klasszik szégyenletes apróbetűs megoldást alkalmaz a Protect. A szép színes, figyelemfelkeltő előoldalon fűt-fát ígér, a hátoldalon aztán kicsit pontosítja a dolgokat. Sok egyezés nincs köztük. Nem baj, ha sokan tudnak róla. Kedves Homár! Kellemetlen meglepetés…..
Egysimaegyfordított 2016.07.25 12:35:54
@Dikusz:
AZZZZZZ! Csak nem jutott eszembe a neve. Mikor táborozni mentünk anno egy bozótos részre, akkor kellett már előtte beszedni......és igen.....akkor már semmilyen dezodor nem kellett :D Nem volt, ami elnyomta :P
"Izland a döbbenetes gleccserek, gejzírek, vízesések, tűzhányók és az eldugott halászfalvak szigete. Az elkövetkezendő pár nap során Izland legszebb látnivalóit keressük föl." - ajánlja útját a Budavár Tours. Lóhalálában és némileg leegyszerűsítetten - tesszük hozzá mi. Üdvözletem, A Budavár…..
Egysimaegyfordított 2016.07.13 10:44:56
Tékozló Homár Bulgari bagóért 2016.06.29 15:07:08
Tudom én, hogy jó néha hinni a 2 forintos tévében meg a 60 forintos Bulgari parfümben, de eléggé biztos, hogy ilyenkor nem egy fantasztikus akcióba, hanem egy technikai malőrbe vagy sima elcseszésbe futottunk bele. A webshopokra más szabályok vonatkoznak, mint a sarki boltra, itt épp a…..
Az is bosszantó, ha az ember nagyvonalúan vagy mondhatni felelőtlenül kezel helyzeteket, és pórul jár, de amikor valaki tényleg próbál körültekintően eljárni, dacol a sürgető idővel, állja a türelmetlenkedő szállítók tekintetét, és a végén mégis a képébe röhög valami álnok hűtőreparátor által…..
Nehéz és nagy felelőséggel járó munkát végeznek az egészégügyben dolgozók, általában rettenetesen túlterhelve ráadásul, ami csak növeli a hibázás lehetőségét. Az alábbi sztoriban nem is az a megbocsáthatatlan, hogy a betegszállító cég diszpécserközpontja félrekavart valamit, hanem ez a rész: "A…..
A Vero Központ már szerepelt a Homáron, az akkori sztori csak részleteiben különbözik a mostanitól, ami nem túl meglepő, tekintve, hogy a cég saját credója szerint is ingyenes szűrésre és az "alapellásátásban még nem használható" kezelésekre szakosodott, méghozzá nem kis elhivatottsággal és…..
Egysimaegyfordított 2016.06.13 14:34:14
Egysimaegyfordított 2016.06.13 15:01:24
@igazságos1..: Az kemény, ha amúgy úgy megy oda, hogy 300 ezer lapul a pénztárcájában. Életemben még nem volt ennyi pénz nálam. A fele már igen, de az se sokáig :(
A kereskedők permanens kínzó kérdése a "Hogyan érjem el, hogy a vevő bejöjjön a boltba?", hiszen a vásárlókért folytatott küzdelem első csatáját az nyeri, akinek sikerül elérnie, hogy nála, és ne a szomszédnál nézelődjön a kuncsaft. Nyilván nem nagy truváj, hogy ennek küzdelemnek az egyik…..
Egysimaegyfordított 2016.06.10 15:17:04
Egysimaegyfordított 2016.06.10 15:45:13
Egysimaegyfordított 2016.06.13 10:53:40
@Manyecs: Ne is írd! asszittem, hogy kaptam egy ingyenjegyet ajiba, majdnem körbetáncoltam az automatát. Ja de nem az volt, hanem a számla. Ajjjjj.
A Teletál az egyik legnagyobb hazai ételkiszállító cég. Elég széles merítéssel dolgoznak. Szendi "Paleo" Gábortól Benke "Böllérkonyha" Laci bácsiig terjed az étlap, amiből természetesen a fitt, a vega, a turbó fogyós és a többi táplálkozási fősodortól elhajlás sem hiányzik. MAradék kaja biztos…..
Az alkohol öl butít és nyomorba dönt, ezért az alkohol ellen úgy lehet a legjobban harcolni, ha gerillaboltokat létesítünk, amik úgy tesznek, mintha sört árulnának, de valójában ki se nyitnak. Így a csalódott vevő kénytelen eloldalogni, és bánatában tejet vedelni vödörszám. Legalábbis panaszos…..
Egysimaegyfordított 2016.06.09 11:11:10
@Terézágyú: Oszt' mi még? Nincs kedvem mazsolázni, első blikkre oké volt.
Egysimaegyfordított 2016.06.09 11:12:59
@É2I: Arra te se gondolsz, hogy pakolgatott, rakosgatott; és nem volt arra ideje hogy ott ácsingózó emberfejet meglásson?
Egysimaegyfordított 2016.06.09 11:14:20
@sáros_tehén: betűkihagyás, olyant én is szoktam, ha gyorsan gépeek.
A Brands.hu jó régi és viszonylag jól futó, nagy webáruház, kifejezetten rendesen és igényesen kezelt social media felületekkel. Ehhez képest elég meglepő az a hányaveti ügyfélkezelés, ami az alábbi levélből kiderül. Lehet, hogy Tamás nem a barátjuk?  Április 15-én rendeltem a brands.hu-n egy…..
"Amíg az emberi tényező jelen van, mindig adódhatnak tévedések". Ez nem egy Coelho alapvetés, hanem egy csempebolt képviselőjének a magyarázkodása, melyet egy panaszosnak vezetett elő, és tulajdonképpen nincs is baj vele, hiszen egyrészt igazat mond, másrészt azt még olvasónk sem állítja, hogy…..
Egysimaegyfordított 2016.06.07 17:05:46
@honeeybee: Nézd, én úgy olvasom, hogy túl voltak a határidőn, és ezért neheztelt a posztoló, pláne hogy előre fizetett a szolgáltatásért.
Egysimaegyfordított 2016.06.07 17:36:32
@honeeybee: Addig tudsz csak így írogatni, míg szembe nem kerülsz azzal a nagy helyzettel, hogy felesleges lelki tényezőket behoznod ( a tervező lehet egyedülálló anya , most kirúgnak embereket stb) és sértegetned...Merthogy a szitu a köv. :
Elvállaltak egy látványtervet, nem lett kész. Telefonon hitegetés ment, határidőn túl.
Ha te elvállalsz egy munkát, és nincs kész időre, szerinted az a probléma megoldása, hogy lelkizünk, hogy jajj épp pirosnapozott a tervezőhölgy/összeveszett a pasijával/ nem volt a boltban fánk....stb. Ez senkit NEM érdekel! Volt egy határidő, kész, .......erről dumcsizzunk.
Egysimaegyfordított 2016.06.07 17:50:21
@honeeybee: Figyi már. Beszélt az illetékes hölggyel többször is..aki lerázta folyamatosan. Kérte tőle a vezetőt is, nem tudott vele dumálni. Mégis mi lett volna oké megoldás?? Hogy a folyamatos vetítést elviselje, lesz ami lesz alapon ? :O És mégis, miért ne írhatna csalódottságában az fb-re? Vmi szabály van rá, hogy nem szabad?? Te télleg nem érted, hogy már az eleje (ld. tervezés) elcsesződött és ehhez igen, a tervezőhölgynek van némi köze....?! :)
Reméljük Tiboréknál nem dúlta fel nagyon a családi békét az agyonnyomott tablet ügye. Levélírónk csalódottsága tök érthető, hogy jogászkodásának van-e valami értelme, azt pedig megpróbáljuk megtudni. Vásároltam 2015.11.08 -án egy LENOVO típusú tabletet a Westendben található MediaMarkt-ban.…..
Egysimaegyfordított 2016.06.06 12:23:23
@rarabel: Igen, sajnos. Ők is csak azt mondják, amit bemagoltatnak velük. Egyszer egy alkusz ismimre akartak a postán vmit rásózni, de azt se kell félteni, bekérdezett olyat, hogy fél percig nem tudott válaszolni, majd "Ennek utána kellene kérdeznem"-mel ki is egyeztek.
Egysimaegyfordított 2016.06.06 12:32:14
@cmx85s: Ha van rajta karcálló réteg, nem is karcolódhat 2 éven belül, de ugye az külön mani. Ha meg olcsóbb ezzel a szemüveg és mondjuk félévente -évente karcolódik, marhára megéri még annyiszor x forintot fizetni, ja.
A sztoriban olvasónk sem hibátlan, hiszen nem csekkolta az előre megváltott vonatjegyen a dátumot, és ebből kerekedett ki az egész kalamajka, de azért az a rész, ahol a kalauzzal való tárgyalás hullámzását követve 150 forintról 12500-ig nő a fizetendő összeg, elég elképesztő. A debreceni…..
Az nem derül ki levélírónk leveléből, hogy hol vette a Rio Mare konzervet, de az biztos, hogy sikerült egy unortodox darabba belefutnia. Nem tudjuk, hogy a gyártónál felejtettek-e ki egy-két alkatrészt ebből az eledelből, vagy Rio mare is csak egyike azon termékeknek, amiket hamisítanak. Ha ez…..
Az Erste azt állítja, hogy értik egymást valakikkel. Miklós levele alapján ezek a valakik nem az ügyfelek. Kedves Homár, Egy érdekes kis történetet szeretnék megosztani veled a magyar bankvilág legaljáról. Családunk minden tagja az ERSTE banknál vezette a számláját…..
Nehéz örökség, nehéz olvasmány. Mese az szőrén-szálán eltűnt MKB Bank Zrt. széfrül meg az MKB Bank Zrt. hitelszámlárul (Aesopus nyomán) Néhai Naív Ügyfél széfet és számlát hagyatékozott rám: a széfben sellőkönny volt, a számlán meg háromcsilliárd galaktikus…..
Egysimaegyfordított 2016.05.12 15:39:36
Egysimaegyfordított 2016.05.12 15:41:20