Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsenyaf

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog Növekedünk 2013.03.05 22:15:12
Egyik ügyfelemnél az általános üzleti célt egy szóval fogalmazták meg: növekedés. Azt hiszem, ez egy olyan igény, amely mindannyiunkban benne van, ha azt szeretnénk, jól menjenek a dolgok. Megtanultam: az üzletben olyan, hogy stagnálás, nem létezik. A stagnálás már gyakorlatilag…..
Pár napja a Facebook-on beraktam külön listába azokat az oldalakat, amiket követek, és érdekelnek is. (Itt a leírás, hogyan kell ezt meglépni.) És azóta direkt figyelem, mennyi infó az, amit átenged a szűrőn a Facebook. Kevés. Nagyon kevés. Kibaszottul kevés! Egész egyszerűen az…..
Onlinemarketing blog Csak füst 2011.05.02 19:10:00
Ha valami fontosabbnak, jelentősebbnek néz ki, mint amilyen, ha valami kis apróságot ilyen-olyan okból felfújunk, akkor azt szoktuk rá mondani: nagyobb a füstje, mint a lángja. Én ezt annyival egészíteném ki, hogy van, amikor csak füst van: láng nincs is.Napról napra találkozom…..
zsenyaf 2011.05.03 01:36:11
@Spanish VVax: Mellesleg copycat projekteket finanszíroznak meg :( Amik önmagukban nem rosszak, csak hol itt a diverzitás?
A magyar kockázati befektetői mentalitásból csak a kockázati és a befektetői attitűd hiányzik, tisztelet a kivételnek...
Ez a Jeremie, még meg kell hogy találja a helyét Magyarországon
@Bor Gergely: jól beszélsz, a magyar angel ritkább, mint a földre szállt angyal - no ez sajnos duplán rossz (vicc)
Mit tehetünk, ha tetten érünk egy állatkínzót? Megtilthatja-e valaki, hogy közterületen gazdátlan cicákat etessünk? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ a macskapcsolat.blog.hu cicáknak és cicabarátoknak szóló ingyenes jogsegély szolgálata. Mindez Dr. Sebesi Csaba…..
zsenyaf 2011.02.19 21:49:00
@Goompah:
Olvastam az oldaladat, ott láttam Zeuszka történetét... Annyit kérdeznék, hogy a reggel-esti interferont
milyen higításban adtátok?
elérhetsz a zsenyaf@freemail.hu címen, üdv: István
Nem egészen tudom, hogy kerültem ebbe a megalázó helyzetbe. Utólag érzem persze csak ilyennek, akkor az első meglepetés elmúltával még élveztem is és a kamera sem zavart, meg ahogy az operatőr keze remegett a kuncogástól. Szóval elnyúlva pihengettem, amikor megérintettek. Ott, a…..
zsenyaf 2010.08.27 13:38:07
Húsosfazék Piknik a gáton 2010.06.20 00:57:00
Saláták, tészta, sülthús, különböző szendvicskrémek, friss kenyér, egy üveg bor - és mindez a szabadban. Nem is kell tovább magyarázni, miért szuper dolog piknikezni. Úgy pedig még jobb, ha van mindehhez egy szép piknikkosár evőeszközökkel, tányérokkal és poharakkal, ahová…..
Fantasztikus, bár hivatalosan még sem magyar, sem perui kormányzati szinten meg nem erősített hír jelent meg percekkel ezelőtt a világ legnagyobb hírügynökségének, a kínai Cheap-High-Quality World News-nak (CHQWN-nek) a honlapján. Ezek szerint egy csaknem harminc éve eltűntnek…..
Naoko ül a földön. Az asztal alatt, vagy a szekrény mellett,  esetleg a fürdőszobában, de szigorúan a padlón – nem szőnyegen! –, szigorúan ül – nem heveredik le! –, és néz maga elé. Ha felveszem, nyávogva ellenkezik, alig egy másodpercet marad meg az…..
Amikor végigmegyek az utcán, - legyen az bárhol - legalább egy ablakból egy macskaszempár figyel. Misztikusak, kedvesek, kíváncsiak, mégis rejtőzködőek ezek a macskaszemek. Ilyenkor elgondolkozom, hogy vajon csak nézelődnek és teljesen elégedettek helyzetükkel, vagy sóvárognak a…..
  Az LMP Obamáék új kedvence - írja címlapján a mai Magyar Hírlap, majd bővebben is kifejtik, miért: „a választások első fordulójának győzteséhez nem látogatott el, a tíz százalék alatt teljesítő Lehet Más a Politika választási rendezvényén azonban…..
Újabb fejlesztői interjúval készültünk, ezúttal Kern Józseffel beszélgetünk az amőbákról, a magyar intelligenciavirtusról és arról, hogyan lehet befektetés nélkül hírverést csinálni az appjaidnak. Szia, mutatkozzatok be. Sziasztok, Kern József vagyok, és barátommal,…..
zsenyaf 2010.03.17 09:41:33
Skacok, valami önreklám is kell: www.facebook.com/group.php?gid=370416748433 connect-oljatok ha kell admin jog hozzá :-)

Üdv: Zsenya

Ui: mellesleg én WinMob-ot használok, olyan változat is lesz???
Nem is gondolnánk, hogy a cicáknál is mennyire fontos a fogazat az ápoltsága: legalább annyira, ha nem még inkább, mint az embereknél. Megbetegedésük több egészségügyi problémát is okozhat indirekt módon. Kevesen tudják, hogy a macskák fogazata vadászatra és az elejtett vad…..
Sok macskatulaj átélte már kedvencének elvesztését. Ha már idős volt, az is kegyetlen érzés, de a fiatal állatka elpusztulása pótolhatatlan hiány. Ezt persze csak az tudja, aki igazi társként, családtagként kezelte életében a cicáját. Van, aki később új kisállattal…..
zsenyaf 2010.01.20 16:11:43
@greg_garcia: Magyarázatként:
A Fortekor egy vérnyomáscsökkentő, ami a vese terhelését segíti olyan formán, hogy a már "lyukas szűrő" kisebb nyomásterhelést kap, ahogy tisztítja a vért. Ha elkezded adni, fokozatosan kell, mert az első napokban komolyan szédülhet a cica, amig hozzászokik a megváltozott vérnyomáshoz!
A K/D és Renal tápok pedig csökkentett fehérjét és foszfort tartalmaznak, ami szintén kevésbé terheli a vesét
Ha még további pluszt akartok, lehet adni neki Ipakitin-t (Vetoqinol termék, Amerikában Epakitine-nek hívják) ami kalcium-karbonát tartalma miatt további foszfort köt meg, illetve Azodyl-t, amit sajna Magyarországon nem lehet beszerezni, ez pedig egy olyan baktériumtörzset tartalmaz, ami aktívan védi a vesét
Van nekünk is vesebetegünk :-(

A daganatot meg le lehet küzdeni: Mi 3 éve adunk Culevit-et egy komolyan melldaganatos cicának, jó eredményekkel
De ez a sztori külön bejegyzést érdemelne...
zsenyaf 2010.01.20 21:02:45
@MACSKANŐ: asszem mindenki nevében mondhatjuk, igen :-)
Az Invitel állítólag Kínában érzi magát. Bár első fokon elítélte a Pirate Bay üzemeltetőit egy szerzői jogi aktivista, tehát bizonyára nem elfogult bíró, a torrentoldalt nem záratták be, tehát az zavartalanul üzemel. Az Invitel Zoli szerint azonban nem tűrheti meg a…..
Villányi kiruccanásunk után visszatérünk a Balatonhoz, ahol is igazolva láthatjuk a megállapítást, hogy az olaszrizling nagyon jól érzi magát ezen a vidéken. Főleg, ha úgy odafigyelnek rá, törődnek vele, ahogy mai két pincénknél teszik. Három olyan rizling következik, amelyek…..