Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trees

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy már korábban írtam, többrészes videókat eggyé szerettem volna összevágni, azonban nem is olyan egyszerű az, mint gondoltam. Sokszor olyan szusszal beszélek a videók végén, hogy elég nehéz folyamatossá vágni. A Heat és a Deathbringerekből már megvan a 2-ből 1, de még…..
Hát nem semmi halljátok... Összesen 96(!) videó készült el, ami legalább 40-el több, mint amit legextrémebb esetben vártam volna. Köszönöm mindenkinek a sok munkát, ezekkel a videókkal fogtam fel igazából először, hogy "emberi közönségem" van. Ez most elég hülyén…..
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
Trees 2008.04.16 20:51:31
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.06 11:52:00
Na. Megvan a következő játék, amit be fogok mutatni. Egy olyan, amit szerintem senki sem fog ismerni. Jobb is. Ilyen... hogy is mondjam... Az ember kínjában röhög, mert nem fogja fel mi történik! Ebből nehéz lesz videót csinálni, de már vannak ötleteim.Hála a jó égnek épp lázas…..
Trees 2008.04.06 18:22:51
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Íme a blog első kétrészes (lesz 3. is) videója, amit Senshi készített. Az xbox és a PC harcában én a PC-re szavazok :P..
Trees 2008.03.27 15:27:24
Azt tudjuk, hogy a Mesterlövésznek csak egy igazi szinkronja van. A MAGYAR. A halálhörgések olyan fantasztikusak, hogy csodálkozom, hogy még nem indítottak "Legjobb játékszinkron" Oscart. De aki esetleg kiváncsi arra, hogy Stellának meg a Vadásznak milyen hangja van angolul…..
Az utolsó Shogo videó előzetese! A dolgok új fordulatot vesznek... ..
Valahol azért van egy határ... Soundtrack:Carl Douglas - Kung-Fu fighting Na jól van...Múltkor 2,5 óra kellett, hogy privátból publikus videó legyen, most elég volt 8 perc?Mi a ...? Na mindegy, akkor itt van előbb...18:55 20:51 helyett. ..
Trees 2008.03.21 23:12:21
Este néztem a német tv-t és reklámszünetben nem kapcsoltam el eléggé gyorsan más csatornára. De rögtön az első reklámban volt egy jelenet, ahol nem voltam biztos, hogy most káprázott-e a szemem, vagy ezt most tényleg láttam... Már direkt kerestem a reklámokat, hátha újra látom,…..
Trees 2008.03.14 21:43:19
Na így rúgjál, védjél tizenegyest, ha a kamera a másik kaput mutatja... Többen küldték a hibát, itt éppen Bizkitman screenshotját láthatjátok. JSanyo meg egy másik érdekes kamerás bakit küldött: Ilyen szögből igen érdekes lehet szögletet rúgni... Végül egy poénos…..
Trees 2008.03.13 13:40:48
Eszméletlenül szar játék! A videó jó, csak az oroszlán nem kellett volna...Szerintem. Ja, és a Nerd tőlem lopott a videó elején ;) 100000% :P ..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.03.04 12:14:00
AndrewPuma82 küldött egy képkockát a mesterlövészből (mi másból?). Nem hiszem el, hogy ez nekem anno nem tűnt fel. Fel is nagyítottam.Kérdem én...Mi a fene akar ez a kép lenni? Olyan mintha a csávó fegyvert fogna a lányra.Miért van valós kép egy olyan játékban, amely egy rendes…..
Rossz PC Juniorok Cabal Online 2008.02.14 18:39:10
Egy MMORPG-t mutat be nekünk Vikusz.Régebben én is játszottam ilyenekkel(pl.: Runescape, Forsaken, Silkroad) de ennél lehet látni hogy a készítők dolgoztak rajta...Dehát ez olyan mint a legtöbb MMO(mint ahogyan a videóban is említik), hogy szinte semmit nem lehet csinálni csak ÖLNI,…..
Trees 2008.03.03 22:18:44
wanittminden.blog.hu blogomon írtam egy telepítési útmutatót,ha vkinek gondja lenne vele
Postal share the pain hmm ismerőős áhh igen! Amikor még nem volt Junior hanem még a RPJ  igy gyerekcipőben járt, akkor már-már felbukkantak a junior-juniorok. Közöttük voltam én is és a barátom is HIRIAN. Bevallom nagyonrosszul sikerült mert mint kezdők a Postal 2 hibáit…..
Na, ezt nem vártátok mi? :) Aki esetleg lemaradt volna az első, második részről, nézze meg előtte. Az alternatív viccre nagyon büszke vagyok, igaz rettentően tönkretette a hangom... Remélem tetszik nektek. 1:41-nél figyeljétek meg, ahogy a labda átszakítja a hálót.Ahogy lenni…..
Sokan kérdezték már e-mailen, hogy most akkor melyik a legrosszabb játék? Mert videóim során, már többször is elmondtam ezt a jelzőt egy-egy játékra. Nos, az az igazság, hogy Wanted Guns "időkben" tényleg azt hittem, hogy ezt nem lehet alulmúlni (vagy felülmúlni, ahogy…..
Egy alacsony árkategóriás pc játék elemzése jelenetekkel alátámasztva.A játékot kiadta a Cenega publishing 2005-ben.Játszottam ennél már jóval rosszabb játékokkal is,de itt vannak jelenetek, amelyeket kis odafigyeléssel el lehetett volna kerülni, azt egyből már jobb a játék…..
Trees 2008.02.24 12:00:35
Rossz PC Juniorok Live to Win! 2008.01.04 13:05:14
$józsi$ WoW-os bemutatója után sokan kérdeztétek, hogymilyen zene az 1...Live to Win-  Paul Stanley-től, amit a fenti South Park WoW os(10/8) részébe is beletettek, igaz, összevágva.A vágatlan is nagyon jó de sok lett volna, hogy a 30 percből 3 percet ez foglaljon :)..