Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovinho

1 bejegyzést írt és 223 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fernando Torres, a Liverpool csatára bízik a Barcelonában, hogy ki tudja "ütni" Manchester Unitedet a Bajnokok Ligájából. Torres a Barcelonával szeretne találkozni a Bajnokok Ligája döntőjében, de természetesen ez csak akkor valósulhat meg, ha a Pool is elintézi a…..
United Blog Giggs a Sunderland-ben? 2008.04.14 19:34:44
A Sunderland vélhetően bennmarad az elsőosztályban, hiszen négy fordulóval a bajnokság előtt hét ponttal gyűjtött többet, mint a már kieső helyen lévő Bolton Wanderers.A csapat ír trénere már a következő szezonra is gondol, s egy igazi nagy dobásra készül a The People című…..
United Blog Új mez a láthatáron! 2008.04.13 21:21:00
Mint már megszokhattátok, a Unitednek ismét új mezgarnitúrája lesz az elkövetkezendő szezonban. Az európai bajnokságok vége felé elkezdenek terjengeni az interneten képek, spekulációk a klubok követlező szereléseiről. A mai nap során került elő egy kép, amely a csapat…..
Cesc Fabregas szerint az Arsenalnak akkor van esélye megnyerni a Premier League-t, ha ma legyőzi a Manchester United az Old Traffordon, ami nem ígérkezik könnyű falatnak. "A szerdai Bajnokok Ligája vereség még mindig a fejünkben van, de ezen egyszerűen túl kell lépni. Vasárnap…..
A portugál sztárral új szerződést készül kötni a Manchester United, melynek értelmében Cristiano a világ valaha volt legjobban fizetett labdarúgója lesz.Heti százról százötvenezer fontra (47 millió 250 ezer forint) emelkedik Ronaldo fizetése, amivel az eddigi…..
Kovinho 2008.04.13 13:23:04
A Real Madrid minden idők legnagyobb átgazolási díját, 125 millió eurót ajánlott a Manchester Unitednek Cristiano Ronaldóért. Az összeg egészen hihetetlen, hiszen ez azt jelenti, hogy a királyi gárda átszámítva 32,5 milliárd forintot fizetne a portugál klasszisért. Csak…..
A Vörös Ördögöknél biztosan nem játszhat Nemanja Vidic, de Rio Ferdinand már részt vett a szerda reggeli edzésen tehát lehetséges, hogy estére bevethető lesz. Ha mégsem akkor Ferguson mester a két visszatérőt, Gary Nevillet és Mikael Silvestret is a pályra küldhetné, vagy…..
GAZDAGOK ELŐNYBENA "balhés prolik helyett gazdag üzletfeleket és befektetőket a stadionokba" trend a jövőben is folytatódni fog. És nekik ugye más kiszolgálás is jár majd: képernyő, szélessáv és teló az ülésben, úgyhogy a vastag srácok mindjárt visszanézhetik a…..
United Blog Nincs törés Rionál 2008.04.07 21:18:00
Jó hírek érkeztek a United háza tájáról, ugyanis hétvégi sérülését követően a mai napon Ferdinand átesett egy mélyremenőbb orvosi vizsgálaton, melyen kiderült, szerencsére nincs szó törésről."Rión hétfőn elvégezték a szükséges vizsgálatokat, mely eredményének…..
Cristiano Ronaldo jelenleg egy spanyol manökennel, Nereida Gallardóval jár. A portugál klasszis korábban is több hírességgel és modellel randevúzott, legutóbb Gemma Atkinsonnal járt. Új kedvesével januárban ismerkedett meg, de eddig titokban tartotta a kapcsolatot, noha a 25 éves…..
Meglepetésre csak 2-2-es döntetlenre volt képes a Middlesbrough otthonában a Manchester United. A Vörös Ördögök hiába szereztek vezetést a Riversideon, a hazaiak Alfonso Alves duplájával fordítani tudtak és csak Rooney góljának köszönhetően tarthatott meg egy pontot Sir Alex…..
Hogy milyen lesz a holnap focija? Megmondják a szakik!A világ gyorsan változik. De a lényeg: benne a foci is. A játékosok egyre gyorsabbak és atletikusabbak, a felszerelések folyamatosan fejlődnek, a lábközépcsontok soha nem látott mértékben törnek - na nem nálunk, hanem a világ…..
United Blog Kanadai Táblázat 2008.02.28 22:42:00
Gondoltam egy merészet, és elkészítettem a csapat kanadai táblázatát. Gondolom mindannyian ismeritek ezt a rendszerezési módszert, de biztos vannak akik nem. Nos, ez a táblázat nem csak a gólokat, de a gólpasszokat is hivatott megmutatni, és így rendsorolni a játékosokat. Íme a…..
A Middlesbrough egykori válogatott játékos menedzsere kijelentette, nem bosszúvággyal fogadják vasárnap a Manchester Unitedet.Első sorban annak köszönhető a két klub szemben állása, hogy az egyik tavalyi összecsapásukon Ronaldo sorsdöntő helyzetben elesett a tizenhatoson belül,…..
Folytatás:A Unitedben rengeteg klasszis középpályás található. Mondhatjuk azt, hogy köztetek az edzésen mutatott teljesítmény dönt?MC: Nem, erről nincs szó...OH: Az összes klubban, ahol életem során megfordultam, rengeteg remek középpályás játszott, és mindig ment a verseny a…..
United Blog Evra magabiztos 2008.04.04 11:07:00
Patrice Evra magabiztos; a francia játékos szerint a United képes kezelni Nemanja Vidic hiányát, és a védelem a következő 2-3 hétben is jól fog teljesíteni. "John O'Shea remekül helyettesítette Vidic-et a Roma ellen, és ezzel is bizonyította keretünk erősségét" - nyilatkozta a…..
United Blog Szavazz! 2008.04.04 13:27:00
Szavazz Te is 2007/2008-as év játékosára, góljára, illetve utánpótlás játékosára!..
A Real Madrid portugál védője, Pepe szerint is honfitársa a világ jelenlegi legjobb futballistája."Mentálisan és fizikálisan is erős, fontos játékos a csapata számára és rengeteg gólt szerez. Emiatt hiszem azt, hogy jelenleg ő a világ legjobbja." (madridista.hu)..
Az AS Roma chilei középpályása, David Pizarro élesen kritizálta és egyenesen nagyképűnek tituálta a Manchester United portugál klasszisát."Nincs kétségem affelől, hogy tehetséges, de az is egyértelmű, hogy beképzelt a srác." - mondta Pizarro az olasz…..
Bernd Schuster az AS című spanyol sportnapilapnak nyilatkozva vélekedett úgy, hogy a Manchester United portugál klasszisa ha nem is a közeljövőben, mert arra kicsi az esély, de egyszer magára ölti majd a "blancók" fehér szerelését. (világgazdaság online)..
Kovinho 2008.04.03 15:36:04
"Imádkozok, hogy semmi komoly sérülés ne legyen, hiszen Nemanja a csapatunk egyik alapembere. Jelenleg viszont még semmi konkrétumot nem tudunk mondani," nyilatkozta Sir Alex Ferguson a United szerb védőjéről. A vizsgálatok eredményei vélhetően a mai késő délután folyamán…..
"Azt hiszem ez egy fantasztikus eredmény" - kezdte értékelését a Roma elleni meccset követően Cristiano Ronaldo. "Az idegenben vívott mérkőzések mindig nagyon nehezek, és azt hiszem a csapat remekül játszott, nagyszerűen védekezett. Kontrajátékra rendeződtünk be, és úgy…..
"Semmit sem vehetünk biztosra, de fél lábbal már az elődöntőben érezhetjük magunkat. Nagyszerű eredményt értünk el, fegyelmezetten és labdabiztosan játszottunk" - értékelt a United skót menedzsere, majd - immár sokadszor - a szezonban 36 gólnál tartó Cristiano Ronaldót…..
Kovinho 2008.04.02 14:34:46