Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dali300

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
dali300 2018.12.15 00:33:17
@GNDL: Respect!
Idő hiányában most egy nagyon aprócska, de annál "szívdobogtatóbb" bejegyzéssel jövünk arról, hogy mit is jelent itt élni. Ha rád is furcsán néznek egy-egy "jössztök" után, vagy nem értik, hogy miről beszélsz, amikor makukát kérsz mondjuk Budapesten, vagy a kenyér dumóját kéred el a vasárnapi…..
Ron Howard idén elkészítette a Star Wars franchise legújabb, egész estés moziját, "Solo: Egy Star Wars történet" címmel, mely a második spin-off részként került a mozikba és az ifjú Han Solo életének fiatalkori időszakát mutatja be. Elkészítette, de sokak szerint bár ne tette volna. Mi nem…..
Testről és lélekről r.: Enyedi  Ildikó  Most már "csakazértis" megírom ezt a blogbejegyzést.Édesanyám azt mondta ugyanis ma nekem: "kislányom ne szólj hozzá ehhez a témához, mert csak lejáratod magad". Pontosan az ilyen jellegű "bátorítások" miatt lettem az a lázadó szellem, aki ma is vagyok. Azt…..
Jus & Calzone Heti recept: Paella 2017.06.18 07:15:00
Ideje elkalandoznunk az egytálételekhez, méghozzá a csodás, megkerülhetetlen, kihagyhatatlan paella irányába. Ez a fantasztikus spanyol kaja mindenki szívébe belophatja magát egyszerűségével és formálhatóságával, hiszen gyakorlatilag azon múlik, mit teszünk bele, hogy mit is…..
Ma már nem jellemző, hogy bakelitlemezt hallgassunk, főleg nem, hogy vegyünk. Kivétel persze akinek van hozzá lejátszója és régről összegyűjtött kollekciója, esetleg szakmája miatt dolgozik vele. Azonban a megunt vagy megörökölt darabok, lejátszó híján nem hallgathatóak, de újra régi fényükben…..
Ahogy telnek az évek, az összes rockbanda - még a legnagyobbak is - kénytelen szembenézni a ténnyel, hogy szépen lassan eljár felette az idő, az általa indított zenei trend lecseng és igen hamar ott találhatja magát a senki földjén. Ilyenkor jönnek a stylistok, a nagynevű producerek és a külső…..
dali300 2016.09.11 22:10:11
@parazita666: nekem ez a kedvencem
Ez a 4 Oscarra jelölt old school kalandfilmet Huston már az '50-es évek óta tervezte, azonban végül csak 1975-ben készült el, ami annak ellenére sikeres tudott lenni, hogy ennek a műfajnak már rég leáldozott a csillaga eddigre. The Man Who Would Be King egyike a legjobban megírt kalandtörténeteknek,…..
A napokban Lars Ulrich a  dobosa Rolling Stone-nak nyilatkozott, ahol elmondta, hogy a zenekar elég jól halad az új album munkálataival és azok belátható időn belül befejeződnek...
Nem túl szimpatikus húzás a tévécsatornáktól, amikor a filmeket megszakító reklámok hangerejét az egekbe emelik, frászt hozva ezzel az éppen elszundító nézőre. Bármilyen furcsa, a dolog hátterében pontosan az a jelenség áll, amely napjainkra gyakorlatilag teljesen kiirtotta a…..
Nyilván nem Ádám az egyedüli, akinek eszébe jutott már, hogy vissza kellene költözni Magyarországra. És nyilván nem ő az egyedüli, aki arra jött rá, hogy ez egyelőre nem jó ötlet. De miért nem? Kiderül a posztból. (Korábbi írásait itt, itt és itt találhatjátok…..
dali300 2016.01.06 22:46:08
@Muscari: Igen
A kérdést az eheti válogatás egyik szerzője teszi fel, és meg is válaszolja. Ugyan karácsony előtt vagyunk, és ilyenkor már jobb a békesség, márpedig e téma kapcsán borítékolható a vita, mégis úgy gondolom, érdekes és fontos kérdést feszeget az Élet sója blog írója.…..
dali300 2015.12.20 15:47:44
@bircaman szerkesztő maxval: miért?otthon az vagy?ha nem nyalsz,akkor rettegsz mert nem alkalmaznak és a többi baromság.
A Fury érkezése kapcsán úgy gondolom, hogy aktuális kitárgyalni a címben említett témát. Brad Pitt a mai amerikai filmipar egyik meglehetősen érdekes szereplője, máris elmondom miért. Bevallom, hogy sokáig én magam sem kedveltem őt és hosszú ideig próbáltam elkerülni a…..
Az egyik ilyen dolog, az Antal Nimród rendezte Through the Never film volt, amit teljes egészében a zenekar finanszírozott. James Hetfield frontember egy interjúban elmondta, hogy nagy csalódást érzett, amikor kiderült, hogy a kívánt létszám kis töredéke nézte csak meg a filmet, de…..
Svédország metál-nagyhatalom. Az egy főre jutó világszerte ismert rock és metal bandák száma itt a legmagasabb, ez tuti. De mi lehet a levegőben Svédországban, vagy mit esznek ezek, hogy ennyi jó zenekart adtak a világnak? Magunk sem tudjuk, de megmondjuk kik tartoznak a TOP 15-be.…..
dali300 2015.08.23 10:04:06
@ikri: ...jó kis Wildhoney album...
Különösen kedves számunkra 1995 zenei szempontból, mert nagyjából ilyenkor kezdtünk el metal zenéket hallgatni és nagyon sok ma is kedvenc lemez pont húsz éve jelent meg. Akkor is meg voltunk róla…..
dali300 2015.08.09 12:22:40
dali300 2015.08.09 12:24:10
@murray: ...a metal hammer is sírt...
1990. Németország újra egyesül, megkezdődik az Öböl-háború, taxisblokád Magyarországon és az MTV felkapja a grunge-ot így az belép a mainstream világába. Emellett azért a keményebb zenék szerelmesei is boldogan tekinthetnek vissza 25 évet, mert ez az év szépen kitermelte a…..
dali300 2015.07.19 19:06:21
@endike: pl.?
dali300 2015.07.25 22:19:32
@mojoking77: Jaa...Boz Cordolla vs. Molnár Péter vagy még a Zubor Olly :D