Regisztráció Blogot indítok
Adatok
=>TiMi

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.02.25 07:17:00
Új videó most pénteken, 23:30-kor lesz a blogon. Benne megint egy alternatív ötlet, amely remélem tetszeni fog nektek. Hogy ne legyen kép nélkül a bejegyzés, büszkén kirakom "extraevil" képét, amit nekem küldött. ..
Na, ezt nem vártátok mi? :) Aki esetleg lemaradt volna az első, második részről, nézze meg előtte. Az alternatív viccre nagyon büszke vagyok, igaz rettentően tönkretette a hangom... Remélem tetszik nektek. 1:41-nél figyeljétek meg, ahogy a labda átszakítja a hálót.Ahogy lenni…..
Sokan kérdezték már e-mailen, hogy most akkor melyik a legrosszabb játék? Mert videóim során, már többször is elmondtam ezt a jelzőt egy-egy játékra. Nos, az az igazság, hogy Wanted Guns "időkben" tényleg azt hittem, hogy ezt nem lehet alulmúlni (vagy felülmúlni, ahogy…..
Carpenter küldött két olasz melós videót, melyek nem a küldetéses pályákról vannak.Köszi Az elsőnél jobban megcsodálhatjuk a rendőrök hiperjárgányát és érdekes gondolkodásmódjukat. Érdemes a rendszámra is odafigyelni :P Valamint (amit a videómban csak megemlítettem),…..
E-mailen kaptam a következőt: Találtam a cod4ben egy "kissebb" hibát :D a mesterlövész megfertőzte a cod4emet hiszen a csávóka az ujjaival lő! üdv: Rayen És valóban! ..
A blog kezdete óta kapom rendszeresen azokat az e-maileket, hogy mutassam be a Postal 2-őt. Azóta már készültek videók a játékról, hol éltették, hol lehúzták. Én meg lapítottam, mert nem játszottam soha a játékkal. Bevallom őszintén, mikor már anno megjelent EVM kiadásban,…..