Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mézes Ödön

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016-ban ismét bebizonyosodott: a Fidesz számára nem az a legfontosabb, hogy a magyar lakosság életminősége miként alakul, hanem az, hogy elhitessék, az elmúlt években mindenki jól járt a különböző intézkedéseknek köszönhetően, miközben a kormány mindent megtett, hogy…..
Mézes Ödön 2017.01.10 01:44:09
@Philosoraptor aka Impotens és Buzi Hülyegyík: Mit lehet tenni ha az orszag televan impotens es buzi hulyegyikokkal (legalabb elismered), vagyis agyatlan prolikkal akik csak a markukat nyujtogatjak mig allo nap a szot fossak a neten. A valtozasert tenni is kell nem csak a szadat jartatni.
A júniusi Brexit-szavazás után ugrásszerű növekedés volt megfigyelhető az angliai kriminálstatisztikában: egyre több xenofób és rasszista indíttatású bűncselekményt követtek el. A trend azóta se változott. Íme a legfrissebb adatok...
Mézes Ödön 2017.01.07 23:38:51
@Kishableany: Az igaz hogy tobb problemajuk van a pakikkal es arabokkal, de az mar nem hogy a kelet-europaiak nem zavarjak oket. Tul sok kelet-europai erkezett, az angol tudja jol hogy milyen terhet jelent ez osszessegeben. Errol szolt reszben a Brexit. A kelet-europaiak is jobban jarnanak, ha korlatoznak a szamukat, mert akkor kisebb lenne a feszultseg.
40 évvel ezelőtt is pezsgett az élet Londonban: a Carnaby Street butikjai, a hippik és punkok, az IRA-terroristák, a háromnapos munkahét - ezek mind részét képezték a korszak mindennapjainak. Számtalan kép örökíti meg ezt az időszakot, ezekből válogatunk most. Kattintson!..
Mézes Ödön 2016.08.18 05:02:59
@Jack__Bauer: Ennel meg az a duma jobb amikor azzal jonnek hogy kozlekedesi balesetben tobben halnak meg. :D
Három férfit és három nőt támadott meg egy 19 éves fiatalember tegnap este a British Múzeum közelében található Russell Square-nél. Az egyik áldozat, egy 60 éves nő életét vesztette. A támadót sokkolóval ártalmatlanították...
Iron Lady kockáztatott. Mielőtt Katinkaként fölment volna az olimpikonokat Rióba szállító különgépre, sajtótájékoztatón jelentette be, hogy kilép a Vasas-egyesületből, és saját úszóklubot alapít. Amikor megkérdezték, nem fél-e attól, hogy veszélyezteti a magyar úszók összeforrott közösségét,…..
A hétfői téma rendesen felborzolta a kedélyeket, így következzen Péter vendégposztja:   Szomjazol egy jó fagyira, a szemed meg vásárol - ezt használják ki a legnagyobb csalók. Ne dőlj be, mert nagyon át vagy dobva a palánkon… Jó ha tudod. Nem pénzről szól, hanem rólad. …..
Mézes Ödön 2016.08.05 05:32:12
Deansdale Nemi szerepek 2016.03.09 19:12:19
A feminista nők többsége szerint a maradi (hegemón patriarcha ésatöbbi) férfiak nem tudják feldolgozni a nemi szerepek változását. Aztán ugyanezek a nők megfordulnak, és azt kezdik kérdezgetni, hogy hová lettek az igazi férfiak, merthogy nekik olyan példány kellene, amilyen a 100 évvel ezelőtti…..
Mézes Ödön 2016.03.11 07:02:53
Szeptember 27-én indul az új évad, Kim Bodnia nélkül, de természetesen Sofia Helinnel. Ilyen hangulatot nem sok sorozat tud teremteni, az biztos. ..
Mézes Ödön 2015.09.10 00:24:04
@mojyo: Ez a bamba bábu az avatarodon selfie, ugye? Jól rád illik. ;)
Amikor az y generáció tagjaként szembetaláljuk magunkat egy hasonló ábrával, intenzív rémülettel fixírozzuk az évtizedről évtizedre meredeken felfelé szökő görbét. Nem túl nehéz kitotózni: Magyarországon, nem túl jó demográfiai folyamataink és siralmas hosszútávú…..
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
Mézes Ödön 2015.07.18 22:50:02
@Határátkelő:

"Zoole[uk] 2015.07.18. 07:56:47
@Pomócsi bácsi: rossz fát akarsz lehugyozni metszetfaszu zsidociganytirpak. Vigyázz nehogy be találjanak a kanadai romák" "

Egy gyöngyszem az egyik VIP-s törzskommentelő kedvencedtől, nyugodtan köpd le magad, liberós hipokrata. Azt ne hidd hogy a sár nem fröccsen rád.