Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sebestyén Mária

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A meztelen emberekkel forgatott műsorok reneszánszukat élik, illetve, izé, valamijüket, mivel korábban ilyenek nem nagyon voltak, vagyis de, csak szoftpornónak hívták őket, és fizetős kábeladókon adták őket, mert a Sat1-en éjfél után. már ha valakit a lederhosenben kúró bajuszos faszik izgtattak.…..
A pride hetében jöjjön egy friss idézet attól az embertől, aki továbbra is méltó ahhoz, akinek a nevét viseli:  Szerintem az egyháznak nem csak egy megsértett meleg embertől kell bocsánatot kérnie, hanem bocsánatot kell kérnünk a szegényektől, a kizsákmányolt nőktől, a munkára kényszerített…..
Az oktatási tüntetés kockásinges kampánya, megtámogatva a nyilvánosságipartól (itt, meg itt), bizonyítja, hogy ez egy professzionális akció, professzionális médiatámogatással. Pukli István Bowie-es videója is a médiához értő készítők keze nyomát mutatja, jól aknázza ki a nemrég elhunyt zenész…..
A magyar miniszterelnöknek beszélnie kellene az oktatás és az egészségügy borzalmas állapotáról, vagy éppen a Queastor-ügy és a Matolcsy vezette MNB-alapítványok 250-250 milliárdjának a sorsáról, de ehelyett, amikor végre hetente egyszer megszólal a kormány által kézi vezérelt közmédiában, akkor ott…..
A karácsonyi bevásárlási dömpingben szinte fel sem tűnik, hogy néhány hétvégére ismét visszaállt a régi rend, ugyanis nyitva vannak az áruházak, plázák, kisboltok attól függetlenül, hogy milyen nap van. Az Ipsos minapi felméréséből kiderült, hogy a magyarok döntő…..
“Nézze, én egy egyszerű háziasszony vagyok…” - mondta Lévai Anikó múlt héten az Ökumenikus Segélyszervezet jótékonysági mézeskalács-sütésén a 24.hu kamerájába. Azt nem tudjuk, hogy Orbán Viktor feleségét is Habony Árpád látja-e el kommunikációs tanácsokkal, de azt…..
Mára a kormánypárti befolyásoltságú média túlsúlya megkérdőjelezhetetlen a magyar médiapiacon. A Fidesz strómanjai nem csupán a piaci szereplők túlnyomó többségébe vásárolták be magukat, de a kétharmados hatalom is kapóra jött: a hazai médiaszabályozási változásokkal a…..
 A minap megtartották az első földárveréseket, amelyeken - csodák csodájára - egy magyar kis gazdálkodó sem kapott földet! Jó okunk van feltételezni, hogy ez a jövőben is hasonlóan folytatódik majd. A Fidesz ismét teljesen hülyének nézi az embereket a földet az oligarcháknak cinikus programjával, a…..
Sebestyén Mária 2015.11.18 08:35:09
Amikor több mint egy éve írtam egy cikket az Indexre a nézettségmérésről Minden tévé a legnézettebb címmel, sokan hülyének néztek, mert hát a számok makacs dolgok, és ha az egyik csatorna kimutathatóan több nézőt vonzott, mint a másik, akkor nincs olyan, hogy a TV2 is a…..
Fekete és fehér. A különböző médiumok általában úgy mutatják be a menekültválságot: az egyik helyen csak elesett és reményvesztett családokat láthatunk, máshol pedig kizárólag dühöngő és balhézó menekülteket. Rendkívül nehéz az „arany középút” megtalálása, az…..
A Kreatívon találtuk a videót, ami az első, elvileg nemhivatalos részlet Veiszer Alinda ma este, 22:30-kor induló Hír tévés beszélgetős műsorából, Veiszer pedig rendesen berúgja az ajtót az első kérdésével: Orbán Viktor egy geci? A vendége pedig Nagy Kriszta/Tereskova, aki…..
Sebestyén Mária 2015.09.22 06:42:43
Az elmúlt két-három hónapban rendkívül felpörögtek a politikai események. Ez idő alatt annyi hazugságot, szélkakaskodást és mellébeszélést lehetett hallani, hogy talán ideje őket összegyűjteni az utókornak, hogy láthassák, milyen „zseniálisan” kezelte a kormány az…..
A sajátos magyar 20. századi liberalizmus, amely Marx köpönyegéből bújt elő, és végtelenül intoleráns mindennel szemben, ami nem a Marx köpönyegéből előbújt liberalizmus (=progresszív radikalizmus), sajátos kultúrafelszámolási projektbe fogott rögtön a rendszerváltozást…..
Egyrészt, Tapolca ide vagy oda, a Fidesz nagyon vezet még, másrészt nem tudjuk -- ha 2018-ról beszélünk. Ám a kormányzás megrekedt, egyelőre nem képes újítani. A politikai kormányzásról beszélek -- szakmai kormányzás sosem volt, az ország nem fejlődik, eseti "vak tyúk"…..
Sebestyén Mária 2015.08.31 07:16:04
„Ma még senki nem meri kimondani, hogy a bevándorlás nem kulturális és civilizációs, hanem etnikai probléma. Ugyanis különböző nyelvű népek, az európaiaktól eltérő bőrszínű emberek érkeznek milliószámra Európába. Nagyon fontos, hogy nemcsak a kultúrájuk más, hanem az…..
Így augusztus 20-a táján minden politikusból kibújik a történész, a szentistvánspecialista noch dazu, amivel semmi baj az ég-világon, hiszen Magyarországon mindig is a politikusok írták a történelmet, bolond lyukból kelnek a bolond mítoszok, olyan is a történelmi…..
A magyarok bugyutább része most meg azon pánikol, hogy a menekültek járványokat hoznak be Magyarországra. Érdemes megnézni, hogy egyáltalán milyen betegségek jönnének szóba, hogy felismerjük,…..
Vendégszerzőnk, Bödők Gergely írása. Fotó: Fortepan.   Kilencvenhat éve, 1919 augusztus elsején bukott meg a Magyarországi Tanácsköztársaság. Legfőbb vezetői – a külügyi népbiztosként a hazai kommunista kísérletet irányító Kun Bélával – emigrációba vonultak, a…..
Kőkeményen belefogok állni a témába, ugyanis olyan mértékű értékítélet romlás történik, ami mellett már nem lehet szó nélkül elmenni. A nívó zuhan, egyesek értékítélete pedig a Mariana-árok legmélyebb fenekét súrolja alulról és orral... Olvasom a cikket, miszerint…..