Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Görlike

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézzük és lássuk, kik bukkantak elő a népszerű, ám túlterhelt adatbázis eheti mocsarából.- Endrényi Éva. Nem mond semmit? Pedig hosszú ideig Kovács László szeretője volt. Igazi úrinőnek tűnik a képek alapján. - Modell Ádinak szöges a szakálla. - A közepesnél is…..
Subba Hülye nevek üverload 2006.12.06 16:45:00
Elméletünk, mely szerint a hülye névvel megáldott magyar állampolgárok fokozottan hajlamosak az orvosi pályát választani, egyre erősebb lábakon áll. Dr. Hentes Tibor, a BM Központi Kórház sebészeti osztályának adjunktusa.Dr. Kuki Csaba, a miskolci Semmelweis Kórház…..
Görlike 2006.12.11 15:03:27
Szegény:
www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9499988

Nekem a volt osztályfőnököm lánya volt Soha Nefelejcs... De az iwiw-en van Balatoni Napsugár is... :)
Két kedvenc szórakozásunk van. Egyrészt szépségversenyek indulóinak adatlapjait nézegetni, másrészt pedig azon a megállapításon röhögni, hogy "a magyar lányok a legszebbek a világon".Aktuálisan kedvenc szépségversenyünk a Miss Mobilshow, ami annyira kevéssé rangos…..
Úgy érzed ma már nem szeretnél dolgozni? Van felesleges 18 órád? Még mindig az a kényszerképzeted, hogy a magyar nők a legszebbek a világon? Tölts el néhány kattintást Pityinger Péter alias Kicsi Dope több ezer hölgyismerősének társaságában!..