Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fanni.bercesi

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Colorcam #versetmindenkinek 2017.09.06 13:15:41
Így szeptember kezdetén eszembe jutnak az iskolás évek, amikor irodalom órán verset elemeztünk. Próbáltam megérteni a tanár szavait és azt, hogy mit is gondolhatott akkor a költő, de a figyelmem menthetetlenül újra és újra elkalandozott. Saját emlékeimbe és érzéseimbe vezetett el, és akkor…..
Colorcam Natív Method 2017.06.13 07:30:00
A Gerecse és a Vértes határán található mesebeli tájra, Vasztélypusztára érkeztünk, egészen pontosan a Cavallo Lovasudvarba, hogy részt vegyünk egy, a Natív által szervezett lovas önismereti tréningen, mely a Változás paradoxona elnevezést kapta. Amerre a szem ellát, lankák és dús fűvel benőtt…..
fanni.bercesi 2017.02.16 19:00:45
@Brained: Kedves Brained, a szöveg bő fél évvel ezelőtt íródott ki belőlem egy konkrét eset kapcsán. Azóta már nem vált belőlem ki ilyen erős érzelmeket a téma, tehát van igazság abban, amit írsz. Viszont azt gondolom, hogy ettől még fontos lehet az üzenet, ezért örülök a mostani megjelenésnek. Béke :)
Workshopon részt venni élmény, jól kitalált és megszervezett workshopon részt venni pedig egyenesen különleges élmény. Rengeteg tanfolyamot kínálnak különböző cukrászműhelyek, és nehéz kiválasztani, hogy valójában melyik is passzol majd leginkább hozzánk. Futottam már bele olyanba, ahol egyszerűen…..
Egy barátnőm hívta fel a figyelmemet a piliscsabai Cocoon Manufaktúra termékeire, neki is az enyémhez hasonlóan érzékeny a bőre. Számtalan kézműves terméket próbáltam már, de tartósan végül egyik mellett sem álltam ki. A természetes kozmetikumok piaca igencsak telített, hiszen a „nagyok” mellett…..
Van abban valami szép, ahogy leszállunk Balin a denpasari reptéren a 25 órás út után, és barátnőmmel próbáljuk átverekedni magunkat a szigorú ellenőrzési pontokon. Húzom magammal a bőröndöm és közben azon agyalok, vajon miért is nem hagytam otthon azt a plusz két pár cipőt, amit úgysem fogok…..
A közismert Zsidónegyed egyik legfrekventáltabb utcájában található étterem már elsőre is egy nagyon barátságos, családias arcát mutatja és ez a későbbiekben méginkább tovább mélyül bennünk. Bosszúságot maximum az okoz, hogy szombat ebédidőben a belvárosban kihívás parkolni, nemcsak nekem, aki ebben…..
Az idén ötödik alkalommal rendezte meg a Danubius Hotel Gellért a Márton napi Borfesztivált. Az esemény nulladik napján ellátogattunk egy sörkurzussal egybekötött skót-magyar sörvacsorára a hotel patinás sörözőjébe, mely idén megújulva nyitotta meg ismételten kapuit a…..
Az idén megújult Gellért Söröző séfje, aki korábban több olyan neves étteremben is dolgozott már mint például a Cyrano, U26 és a Baldaszti's,  a kortárs magyar konyha ételeivel várja az ide érkezőket, melyek ízvilágukkal remek kombinációt alkotnak a hely 22 kézműves…..
Szombat este van, a Szondi utcába tartok a KIMI-be (Keleti István Művészeti Iskola). TestOdüsszeia eljátszására készülök a bOdyssey project keretén belül; a darab tehát Homérosz Odüsszeia történetére épül, bár a pontos dráma ismeretére nincs szükség. A Társulat vezetője…..
Varga Attila, azaz Sixx neve jól ismert a filmet és sorozatokat szeretők körében. Határozott véleménye és képi világban gazdagon árnyalt írásai egyedivé és könnyen felismerhetővé teszik cikkeit. Posztjaival az Index, a Comment, és a Hogyvolt oldalakon találkozhatunk leginkább.…..
Nem úgy fogom elmesélni, ahogy történt, hanem úgy ahogyan emlékszem. Hogy mi maradt meg bennem a két hetes balinéziai utazásomról? Nem tudok kiválasztani egy tökéletes pillanatot, egy giccses naplemente pedig annyira banális lenne...