Regisztráció Blogot indítok
Adatok
láncos kutya

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Marslakó az anyukám 2007.02.20 11:00:00
Ufóészlelés történt Pécsett nemrégiben, amiben az az érdekes, hogy nem adott róla hírt a Színes UFO Képeslapon és a Ryufor Alapítvány honlapján kívül senki. Nem azért, mert elhallgatják - volt már ufó az Aktívban, Fókuszban, sokfelé -, csak nem jutott el odáig, hogy…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Akár szereti az ember, akár utálja, annyit mindenki elismeri Anettkáról, hogy különleges ember. Nem ő volt az első, aki a sufnitévékből tudott betörni a…..
Ki találta ki azt  baromságot, hogy szépségkirálynő ne vetkőzhessen?..
Tisztában vagyunk azzal, hogy aki női magazinból tanul dugni, annak kevés tartós kapcsolata lesz férfiakkal. A Joy aktuális száma azonban egész egyszerűen elképesztő. RÁGCSÁLD AZ ÁDÁMCSUTKÁJÁT??? SZOPOGASD A HÓNALJÁT??? Magyarországon nem borotválja minden férfi a hónalját,…..
Subba Bugi a lábban - Big Momma 2006.11.30 12:00:00
A világ idiótán táncolóit felkutató sorozatunk ezúttal oda látogat, ahol vödörben árulják a sült csirkeszárnyakat. Különösen a film végén a nagy össztánc megkapó...
Két kedvenc szórakozásunk van. Egyrészt szépségversenyek indulóinak adatlapjait nézegetni, másrészt pedig azon a megállapításon röhögni, hogy "a magyar lányok a legszebbek a világon".Aktuálisan kedvenc szépségversenyünk a Miss Mobilshow, ami annyira kevéssé rangos…..
w Cigánymentes övezet 2006.11.23 02:09:00
Ügyeletes fasisztánk egy jászapáti kocsmáros, aki nem átallotta kitiltani a cigányokat a kocsmájából.  A dolog úgy történhetett, hogy a kocsmáros elmerült a 19. századi fajelméletben, aztán felkelt, és merő megátalkodott rasszizmusból kiakasztotta a táblát. Vagy pedig…..
láncos kutya 2006.11.23 15:35:38
hát nem létezik, h most 200 hsz-t végigolvassak.
ezért nem is azokra reagálok, csakcsupán leírom, ami a témáról eszembe jutott.
1933-ban, Amerikában felötlött egy professzorban, h felméri, hogy is állnak az előítéletesség dolgában kis hazájában. értelemszerűen azokban az időkben még eleve öngyilkosság lett volna néger-kérdésben próbálkozni. volt viszont egy legalább annyira kézenfekvő népcsoport, mely széleskörű utálatnak örvendhetett (persze csakis akkor és ott!:)). felkért egy kínai házaspárt, h jöjjék vele országnézésre. hetekig utazgattak fel s alá az USA-ban. szállodákban szálltak meg, éttermekben ettek. összesen több mint 100 műintézményt kerestek fel.
majd pár hét elteltével a kutató az összes korábban meglátogatott helyre elküldött egy kérdőívet, melyben az a kérdés is szerepelt, h kiszolgálnának-e kínaiakat.
az eredmény meglepő volt: a tulajok kb 90%-ban válaszolták, h nem.
mi ebben az érdekes?
hát az, h a gyakorlatban ez épp fordítva történt, hisz összesen 3 helyről küldték el őket.
és h mi a tanulság?
ha egy népcsoportról beszélsz, az személytelen. nem konkrét, létező emberek, hanem kétlábon járó sztereotípiák alkotják. velük szemben könnyű utálkozni - és nem mellesleg könnyű melldöngetve antirasszistaként is szövegelni. de azok a személyek, akikkel a való világban érintkezel, az már egy más tészta. azok egyének. emberek. akik ilyenek, olyanok, vagy amolyanok.
és innentől kezdve már nem a rasszizmusról szól a téma, hanem emberi tulajdonságokról, amik kívánatosak, vagy nem azok, tolerálhatók, vagy nem azok, gyűlöletesek, vagy nem azok.
Tudták, hogy Baló György elhatárolódik a feleségétől? Nem arról van szó, hogy a dolgozószobában duzzog, miközben a felesége a konyhában dohog magában, nem. Baló György nyilvánosan elhatárolódik, ráadásul egy sajtóközleményben. Hogy miért? Mert a felesége részt vesz a…..
Az iWiW-et már csak azért is imádni kell, mert már tényleg minden társadalmi csoport megtalálta rajta a helyét. Még a transzvesztitába hajló, teljesen őrült giccspunkok is! ..
  A fiatalember nyilván annyira szereti a Misfits együttest, hogy simán az arcára tetováltatta a logójukat. Nyilván semmilyen nehézsége nem fakad ebből a mindennapi életben. (Forrás: ModBlog)..
Ha esetleg valakit érdekelne, annak már most elmondhatjuk, hogy a Topmodell kerestetik hármas döntőjében biztosan ott lesz Réka, a kisméretű, szopósszájú Pamela-imitátor, és Anna, akinek parás szemei vannak. A harmadik valószínűleg a relatíve szimpatikus szőke Fruzsina, de erre…..
Subba Hét hőse - A trailerhang 2006.11.13 11:08:00
Két hang van, akinek a fejére mindenki kíváncsi. Az egyik az RTL minden műsorajánlóját felmondó férfi, a másik pedig a világ kezdete óta az összes hollywoodi film trailerét pátosszal megtöltő amerikai. Az utóbbiról szól az alábbi riport, és a legjobb, hogy a csávó teljesen…..
Szörnyű bosszút állt egy 270 kilós ex-férfi az őt elégetni próbáló Salt Lake City-beli halottasházon. A bálna zsírja ugyanis túl sok volt az ilyenkor használatos kemencének, kifolyt belőle, majd a padlón meggyulladva komoly tüzet okozott, amit csak egy alkalmazott tudott…..
Az ATV műsorvezetője döbbenten áll Paudits Béla kirohanása előtt. A színész káromkodott a ma reggeli Mokkában, de leginkább Hajdút szidta. Liptai meglepően jól bírta az élő kirohanást. Tényfeltárás és videóelőzmények a Velveten...
Életmódshow-t indít az MTV, amiben az egészséges életmód fájdalmai mellett a terhességet is nagyon közelről mutatják majd be. Egyenesen az anyaméhből jelentkeznek majd, ráadásul Soma mellett az elálló fülű Szántó „Harry Potter voltam nagyon sok pénzért” Dávid…..
A betegjogokkal sajnos hadilábon állnak mind a páciensek, mind az orvosok. Bár bevezették a betegjogi képviselő intézményét, az alábbi levél is azt bizonyítja, hogy van még elég tennivaló a kórházak tájékán. Tisztelt Zugügyvéd! Élettársam bekerült egy kórházba. A…..
Paudits Bélának ma reggel élő adásban leolvadt az agya. Hajdú Péter geciláda, a lánya három nyelven beszél, és további izgalmas részletek a kétinfarktusos Béla életéből. Viszont maximum respekt Liptai Claudiának, aki hihetetlenül profin kezelte a helyzetet. A videóért…..