Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gézakékazég!

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sasvári kolléga sasolja a lejáratot, mert szerinte ott van a kutya elásva jó kóla ügyben. Egyetért vele vagy nem? Bökjön úgy.  Tisztelt Homár, Már évek óta tervezem, hogy levelem megírom a blognak, de mindig találtam hasznosabb elfoglaltságot. Most viszont jön a Forma-1…..
Én ilyen szomorú bakancsfotót még nem láttam. Pláne, hogy a kis hülye fogpiszkálóval kitámasztott talp egy Vibram, ami a világ első, kifejezetten hegymászásra kifejlesztett vulkanizált talpa a megbízhatóság és a hosszú élettartam ígéretével. Persze, lehet, hogy ez a…..
Nehogymá, potyára csomagoltam 2-dikán?!? Na fussunk neki még egyszer.  ..
Gézakékazég! 2015.07.16 18:53:22
UPDATE, MÁR NEM FRISS, ELÉVÜLT TARTALOM! A Shiraz válaszlevele ezen a linken olvasható. Csupa miértes sztori. Miért lehet egy műanyag villával nyitni a szobaajtókat egy puccos hotelben? Miért nem tett a hely lépéseket a vendégek biztonságának növelése érdekében a korábbi…..
Gézakékazég! 2015.07.16 18:52:14
A száraz kenyeret reggeliző vagy hétvégi pótlékjukat elvesztő magyarok mellett E. szerint a náluk lévő Tescoban más negatív hozadéka is van a vasárnapi zárva tartásnak. Azt ugye mondanunk sem kell, hogy a mirelit felengedés után nem árusítható, szóval a láthatóan…..