Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hutyi

120 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hetek kérdése, és beköszönt az igazi nyári meleg, ezzel együtt pedig előkerülnek a lengébb ruhadarabok is. Kánikulában a legpraktikusabb viseletet az egyrészes nyári ruhák jelentik, nem csoda, hogy elég gyakran találkozni velük az utcákon. Csakhogy ezekből gyakorlatilag…..
Ruhamánia Nyáron is ízlésesen! 2017.05.22 08:30:00
Sokak számára nehéz megtalálni az egyensúlyt, mikor nőiesen szeretnének felöltözni. Különösen nagy melegben, hiszen olyankor még a leglengébb ruha is sokszor elviselhetetlenül izzasztó tud lenni. Gyakran tényleg nem egyszerű rátalálni az arany középútra, hogy mi az, ami még…..
Van néhány alapdarab, amely minden nő ruhatárában jelen van, vagy legalábbis ott kellene lennie. Ezek azok a darabok, amiket csak előkapsz, ha épp sietsz, vagy nem tudod eldönteni már órák óta, hogy mit vegyél fel. Mindenhez passzolnak, egyszerre lehetnek egyszerűek és elegánsak, attól függően, hogy…..
Ugye az első melegebb tavaszi nap beköszöntével Neked is eszedbe jutott, hogy milyen fürdőruhát fogsz viselni idén nyáron a strandokon? Ugyan még nincs itt a fürdőruhaszezon, de érdemes már ilyenkor kiválasztani a kívánt darabot, ugyanis a szeszélyes tavaszi időjárás bármikor…..
Az öv olyan ruhadarab, ami eredetileg praktikus célokat szolgál, de az idők során egyre hangsúlyosabbá vált az esztétikai szerepe is. Mostanra sokszor nem azért veszünk fel övet, hogy a helyén tartsa a nadrágot, hanem azért, mert jól néz ki, szépen kiemeli az alakunkat, és passzol…..
A táska az egyik legfontosabb és leghangsúlyosabb kiegészítő. Éppen ezért komoly körültekintéssel kell kiválasztani, ugyanis sokat hozzátehet az öltözékedhez, de ha mellényúlsz még a legjobb szettet is teljesen agyonütheted vele. A legfontosabb alapszabály, hogy a táska valamilyen módon passzoljon a…..
  Mivel kezdődik a tavaszi-nyári szezon, adja magát a kérdés, hogy idén vajon milyen cipőket kell erre az időszakra beújítani, ha igazán trendik akarunk lenni. A cipődivat ugyanis folyamatosan változik, és mivel a lábbelik gyakorlatilag a legfontosabb kiegészítők a táskák…..
A hosszú és hideg időszak után mindenki örül annak, amikor megérkezik a tavasz, és végre egy kicsit enyhébb lesz az idő. Előkerülnek a tavaszias, könnyedebb ruhadarabok, a nagykabátok pedig a következő télig végre mellőzhetők. A kevesebb ruha, lengébb öltözék ugyanakkor…..
Végre igazán kellemes, tavaszias idő van, így a télikabátokat végre száműzhetjük a szekrény mélyére, és előszedhetjük a tavaszi dzsekiket. Persze mint minden szezonváltáskor, most is felmerül, hogy vajon mely darabok hordhatók még mindig, és mik azok, amiket le kellene cserélni valami divatosabbra.…..
Minden szezonnak megvannak azok a divatelemei, amit muszáj beszerezni ahhoz, hogy igazán trendi lehess. Természetesen ez idén tavasszal is igaz, hiszen a divat változik, és ami tavaly menő volt, mostanra nem biztos, hogy az – érdemes elgondolkodni tehát az új alapdarabok beszerzésén. ..
Lelőjük a poént az elején, és már most eláruljuk: attól, hogy jól néz ki, mindenhez fel lehet venni, és elég sok változatban létezik. Ez a három tulajdonság együtt biztosítja, hogy a farmer majdnem bármilyen alkalomra jó legyen, mindenki találjon a stílusának megfelelő darabot, és akármilyen egyéb…..
Emlékszel a leggings nem nadrág! jelmondatra, ami pár éve kezdett terjedni a neten, borzalmasan előnytelen képekkel illusztrálva? Arra próbálták felhívni a figyelmet, hogy sokan rosszul használják a leggingseket, teljes jogú nadrágként, ami katasztrofális kinézetet eredményezett:…..
Ismerős az a helyzet, hogy visszanézed a pár évvel korábbi képeidet, és egyszerűen nem tudod elképzelni, hogyan tudtál úgy felöltözni, hogyan hordhattad úgy a hajadat, hogyan sminkelhettél úgy, és egyáltalán – hogyan mehettél úgy ki az utcára?  ..
Ahogy a divat változik, folyamatosan kerülnek a képbe új dolgok, és tűnnek el régiek, amiket eddig előszeretettel viseltünk. Furcsamód ezek igen hamar elkezdenek nemcsak ódivatúnak, hanem konkrétan kínosnak számítani – hát igen, aki nem követi a változásokat, könnyen válhat…..
Az első idei divatesemények már lezajlottak, ezért kezd körvonalazódni, hogy mire lehet számítani a divat tekintetében 2017-ben. Annyi biztos, hogy eltűnnek a hangsúlyos kiegészítők, a feltűnő táskák és cipők. Ezek helyett idén a ruhák mintáján lesz a hangsúly. Az egyszínű, szürke, de kiegészítőkkel…..
Ruhamánia A hótaposó ciki? 2017.01.17 13:26:51
Az enyhe, és legtöbbször szinte hómentes telek után már hozzászokhattunk, hogy nem igazán kell a csizmánkat az időjáráshoz igazítanunk. Csinos, magassarkú, tessék-lássék bélelt modellek sora áll a boltok polcain. Valljuk be, ha leesne egy kiadós hóréteg, a 90 százalékuk használhatatlan lenne. A…..
Télen talán a legnehezebb divatosan öltözködni egész évben, hiszen a rengeteg vastag, nagy ruha szinte az egész alakunkat eltakarja. Persze azért ebben az időszakban is próbálkozik az ember, főleg a legtrendibb kabátok kapnak hangsúlyt, ezek mellé pedig a kiegészítők: sapkák,…..
A legalapvetőbb és leglátványosabb kiegészítő, amit egy nő viselhet, az a táskája. A táskán olyannyira komoly a hangsúly, hogy egy egyébként szuper szettet is teljesen szét tud csapni, ha egy béna táskát veszel fel hozzá, ahogy az is, ha a táska maga jól néz ki, csak éppen semmilyen vonatkozásban…..
  Kevés olyan megosztó ruhadarab létezik, mint az overál: egyesek imádják, a másik oldalon azonban sokan nem szeretik, sőt, van, aki egyenesen röhejesnek tartja. Az biztos, hogy az overál nem azoknak való, akik bizonytalankodnak a megjelenésüket illetően – leginkább azoknak…..
Ruhamánia Télen is szoknyában! 2016.12.14 11:13:38
A hosszabb-rövidebb szoknyák általában a melegebb hónapokban kerülnek elő, lenge öltözet gyanánt. Őszre és télre pedig maradnak a nadrágok. De nem kell ennek feltétlenül így lennie! Ha te is a nőiesebb megjelenés híve vagy, ezért szívesen hordasz szoknyát, télen is nyugodtan hódolhatsz ezen…..
Ha az öltözéket vesszük alapul, a szilveszter gyakorlatilag szöges ellentéte a karácsonynak, pedig csak néhány nappal követi. Míg karácsonykor az ember szolidabban, elegánsabban öltözik, szilveszterkor mindenki előszedi a feltűnő, extrém, szexi ruháit, és azok közül választja…..
Közeleg az év vége, vele együtt az ünnepek, és egy magára valamit is adó nőben ilyenkor egyértelműen felmerül a kérdés, hogy idén mit vegyen fel a karácsonyi ebédekre, vacsorákra, összejövetelekre. Akár több szettre is szükség lehet, hiszen ott a céges karácsony, a barátokkal is sokan tartanak egy…..
  Sok nőtől hallani, hogy azért nem hord sapkát még a legnagyobb hidegben sem, mert egyszerűen nincs olyan fazon, ami jól állna neki. Nos, van egy jó hírünk: olyan nincs, hogy valakinek semmi nem áll jól, legfeljebb nem a megfelelő fazonokat próbálta, esetleg a mintával, színnel, vagy a mérettel…..
  A csizma az a kiegészítő, amiből minden évben kell egy új. Még akkor is, ha nő létedre nem vagy cipőmániás, a csizmák biztos, hogy teljesen más megítélés alá esnek nálad is. Ez nem csoda, hiszen a csizma nem egy átlagos cipő, a csizma jobban öltöztet, mint bármi más, amit a lábadra húzol. Egy…..
Te is azt gondolod a kötött, horgolt holmikról, hogy öregesek, ódivatúak, és legfeljebb a nagyin tudod elképzelni? Nos, érdemes kicsit változtatni a hozzáállásodon, és alaposabban szemügyre venni a fonalból készített ruhadarabokat. Nemcsak rojtos szélű fejkendő, és öreges mintájú pulcsik…..