Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Censored Trompf

0 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt héten újabb, minden eddiginél összetettebb támadás indult újságírói munkám ellen. Rögzítem és összefoglalom az eseményeket, egyrészt azért, hogy a nyomásgyakorlás ténye publikus legyen, másrészt azért, hogy ha további atrocitás ér, akkor bizonyítékként itt legyen a lajstrom. 1. Miért…..
Diáktüntetés volt a Kossuth téren, helyesebben az Alkotmány utcában. Ott voltam, fotósként saját képekkel rendelkezem. Az Alkotmány utca teljesen tömve volt, a jelenlévők 90%-a diák volt. Valóban voltak ott idősebbek is és nyilván valóban kimentek kíváncsi politikusok, bár én egyet sem…..
Censored Trompf 2018.01.21 20:14:05
@neko1967:

Értem..
És szerinted Gyurcsány van rajta ezen a listán, aki jelentgetett a Dialógus Csoportról, és Mellár Tamás beszámolói szerint az MSZMP KB szólt le a vizsgáira, avagy Medgyessy Péter D-209 KKGB ellen dolgozó hős, esetleg 56-ban Nyugati Térnél lövöldöző Horn Gyula nevű pufajkás, avagy Orbán, akinek lakására 1987-ben lehallgató berendezést telepítettek ?
Censored Trompf 2018.01.21 20:16:45
@kószák egyike:

És fordítva nem lehet ?
Azaz olyan aki a Fidesz 1-1 ötletével szimpatizál, és nem Fideszes ?

Éppen most listázza Sixx, a Comment comon az egyik zenekart, mert a "Gyere Haza fiatal" szöveget nyomatják ők is.
Kormánypártinak bélyegezve emiatt őket.

Meg is kérdeztem ott is, hogy ezek szerint a "Húzz el a Faszba" az lenne az ellenzéki program ?

Szóval kettőn áll a vásár.
Censored Trompf 2018.01.21 20:20:09
@kószák egyike:

Egyébként lenne egy B kérdés is ezzel kapcsolatba.

Kire szavazzunk, aki ilyen ?

De ha a ballibeket mondod, 2006.10.23 után akkor körberöhöglek.
A kérdés annál is fontosabb, hogy láthatóan az autokráciák saját politikai legitimációjukra kezdik használni Krisztus örökségét, amihez asszisztálnak az autokráciák keresztény testületei (és főpapjainak jó része). Vajon mi ennek az oka? Európa "keresztény örökségének" védelme két szempontból is…..
Censored Trompf 2017.12.21 09:39:45
@Khonsu:

Tekintve hogy Soros 2015-ben maga publikálta a tervét, rendszeresen megdöbbenek azon, hogy magát értelmiségnek tartó emberek a puszta létezését ma is tagadják a Tervnek.
Censored Trompf 2017.12.21 09:45:30
@HaFr:

Te még nem olvastad Soros saját kezével írt, saját újságjában publikált Tervét ?

www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09

The EU needs a comprehensive PLAN to respond to the crisis,
...
Here are the six components of a comprehensive PLAN.
...
Misetics Bálint vendégszerzőnk írása a jelenlegi politikai helyzetről, az összefogás kérdéséről és a felelősségről. Vitaindító poszt.   „Valljuk be, mindenkinek könnyebb lenne, ha én most nem lennék itt.” - Karácsony Gergely az MSZP rendezvényén   Hálátlan szerep bekapcsolódni a 2018-as…..
Censored Trompf 2017.12.21 08:55:12
X
Censored Trompf 2017.12.21 08:57:35
@Tom-Tom90:

Persze hogy önámítás. De Morpho féle ballibek a Soros Terv létezését is tagadják, amit maga Soros írt le következetesen 2015-ben.
A CBA-nagytulajdonos Baldauf szerint jó, habár ennek némileg ellentmondva ugyanő most adja át üzememeltetésre a boltjait a Lidlnek. A kérdés tehát inkább az, hogy miért adja át és miért nem a tulajdonostársainak adja át a CBA-n belül. Nyilván, mert a Lidlt rátermettebb, biztosabb bérlőnek gondolja,…..
Censored Trompf 2017.12.20 09:29:33
@Censored Trompf:

Az viszont fontos, hogy a termelő munkát és banki tevékenységet minnél nagyobb arányban magyarok végezzék.

Ha nem így lesz, akkor az összes EU-s pénz megy is vissza a feladóhoz, külföldi cégtulajokhoz posta fordultával.
Censored Trompf 2017.12.20 09:37:21
@Janossz:

Én azt érzem, hogy igazat szólt.
Igaz nem 90% de 60-70% biztosan.

Választásokon majd te is meglátod.
Mi sem volt fontosabb a pécsi önkormányzatnak, mint hogy civilek elleni nyilatkozatot fabrikáljon - miközben a Fidesz regnálása alatt 10 milliárd közeli adósság gyűlt fel. Az ombudsman szerint azonban alkotmányellenes a felhívás...
Ezek: a javulás a tíz évvel ezelőtti szubjektív biztonságérzetben (ami nem tévesztendő össze az ország objektív lecsúszásával a régióban), a mai ellenzék (MSZP-Gyurcsány) 2004-2010-es emlékezete, a harmadik pedig az ellenzék mai produktuma. 1. A szubjektív biztonságérzetben persze jelentős szerepe…..
Censored Trompf 2017.12.18 16:46:29
@HaFr:

Mi ez az 500 év süllyedés ?

És mióta dönthetnek szerinted az emberek, hogy szubjektív érzetük a kormányban manifesztálódjon ?
Censored Trompf 2017.12.18 16:47:55
@sas70:

Márhogy a Fidesz a legjobb választás, mint önigazolás ?

Ez kőkemény tapasztalat, a jelenlegi felhozatalt tekintve.
Censored Trompf 2017.12.19 09:38:53
@vajdasagi:
"A "bármit csak orbánt ne" állaspont egy nagyon valid álláspont"

Akkor egy kaptafára gondolkodtok az ország nagyrészével.

Apró különbség, hogy a "bármit csak az elkúró ballibeket ne" álláspontot, több mint kétszer annyian vallják magukénak jelenleg.
Okkal.
Itt a blogon évek óta két stratégiai módját különböztettem meg a kormányváltásnak, amelyeken túl fel-felvetettem a technikai koalíció lehetőségét a Jobbik és a baloldal között, de ennek amoralitását hangsúlyozva legfőképp a politikai rendszer hatalmi logika felé történt eltolódását illusztráltam…..
Censored Trompf 2017.12.18 14:03:24
@Lavinia Pinkerton:
"Szánalmas egy népség vagytok"
Te egyébként melyik népséghez tartozol ?
Censored Trompf 2017.12.18 14:04:16
@citrix:
"Pontosan így van, így is fog történni."

Ahogyan azt 2010 óta folyamatosan hazudjátok.
Az egyik legundorítóbb, legvisszataszítóbb dolog a világon az, amikor a saját (vagy gazdái) vélt vagy valós hatalmától felbátorodó bántalmazó személy (vagy efféle bántalmazókból álló csőcselék, melynek tagjai mindenféle gátlás nélkül mennek neki mindenkinek, csak mert úgy érzik megtehetik, csak mert…..
  Egészen megdöbbentő történetet osztott meg szerkesztőségünkkel egy olvasónk. Fideszes nénikből álló különítmény csöngetett be egy 65 éves vak művészhez a soros-konzultációt promózva neki, majd miután a művész tudatta velük, hogy nem vevő erre, akkor egyszerűen megtépték. A sztori hitelességéről…..
Amióta Rogán Cecília szelfipartnere, a bulvárkirálynő Szalai Vivien lett a TV2 hírigazgatója, soha nem látott zuhanórepülésben van a kanális.  Szalai Vivienről annyit kell tudni, hogy pár értéktelen ponyva mellett ő írta Zuschlag János hazugságaiból azt a propagandakönyvet, amivel a Fidesz…..
„Ha kóros elmeállapotban vagy és beveszed a tudatmódosító szert, akkor olyan állapotba tud hozni, hogy süt a nap!” – mondta dr. Zacher Gábor a Tábornok-per 2017. szeptember 7. napján tartott bírósági tárgyalásán. Tehát három fontos állítást mondott a közismert és elismert szakértő: Oláh János…..
Gulyás Mártonról sok mindent el lehet mondani, de azt biztosan nem, hogy olyan személy volna, aki nem fektet minimum 200 százalékot azokba a dolgokba, melyeket szeretne elérni. Láthatóan iszonyatos energiával küzd és a pofonok elől sem tér ki, ha olyan ügyekről van szó, melyek ütköznek az elveivel.…..
Elmérgesedett a viszony Botka László és Gyurcsány Ferenc között. A két legnagyobb baloldali párt prominense között azóta dúl viszály, hogy Botka pár hónapja lényegében eltakarodásra szólította fel Gyurcsány Ferencet, és ezt azóta is hetente többször megismétli, amikor mikrofont dugnak az orra…..
Tökéletes kortünet bukkant elő az este. A Fidelitas sajtótájékoztatót tartott a legújabb plakátkampányáról, melyet minden bizonnyal azért nyertek meg, mert kényelmetlen lett volt a Fidesznek, ha a CÖF csinálja meg ezekben a civiltörvényes időkben. A Fidesz sem szívesen vállalta volna saját nevén,…..
Gondoljatok négylábú kedvenceitekre. Aranyosak, hűségesek, az ember legjobb barátai. És képzeljétek el, hogy Kínában van egy fesztivál, ami a kutyahús fogyasztásáról szól! Európában élve meg sem fordul a fejünkben a kutyahús fogyasztása. Mondhatni, ez tabu. Ezzel szemben bármennyire szörnyen…..
Censored Trompf 2016.11.15 07:20:18
@AnnaKarenina:

Tehát Spéder mint jelenleg a ballibek által támogatott milliárdos magánélete tabu, de mondjuk Kertészé akiről az index ír cikket, vagy Habonyé az nem.

Tessék mondani ki dönti el, hogy a ballib milliárdosokról nem lehet írkálni ?
"Mert aki hazudik, az csal,Aki hazudik, az lop,Hazudni, csalni csúnya dolog!” /A kétezredik év felé, szerzette Nagy Ferenc 1988-ban/ Eltelt életünkből 28 esztendő, és pont ott tartunk, ahol a kommunista rendszer utolsó, vergődő időszakában. Köszönjük Orbán Viktor! Csak a Fidesz! Szóval Tóni,…..