Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mit üzen Abakusz?

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van abban valami elemi rosszindulat, hogy amikor megjelennek az első twittek, hogy „Árrgh, mindjárt kezdődik a suli!”, lekap a polcról egy olyan könyvet, amelyik pár héttel a vakáció előtt kezdődik...
A 32-es verzió igazán nagy dobást nem, de annál több apróságot tartogat. Sokak által várt funkció volt a jelszavak szinkronizálása, ami mostantól végre elérhető, de egyelőre csak az asztali kiadások között. Emellett a Beállítások -> Böngésző lapon azt is…..
Mit üzen Abakusz? 2015.10.16 13:16:19
Köszönöm a válaszod.
Ezt találtam közben:
1. Ezzel az add-onnal egyetlen gombnyomással html formátumba tudom menteni a könyvjelzőt:
addons.opera.com/en/extensions/details/bookmarks-import-export/?display=en
2. Sajnos még ezt az oldalt sem tudom használni 32-essel, mert egyszerűen nem tudok belépni, nem kínálja fel sehol a belépést, nincs hova beírni a felhasználónevet és jelszót...
3. Végülis az Adblock add-on szinte mindent letilt, már nem is kell hozzáadni semmit, de van lehetőség rá benne.
Ezen az oldalon az új, Chromium alapú Operával (15-ös verziótól felfelé) kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel, ha technikai problémád van. Arra kérünk, hogy tartsd be az alábbi pontokat: Ezen az oldalon csak az új Operával kapcsolatban kérdezz! Ha a régi Operával kapcsolatos…..
Főbb újdonságok A könyvjelzőkezelőben megjelent egy harmadik nézet, amivel kisebb előnézeti képeket lehet használni. A mappaszerkezetet tartalmazó oldalsávot át lehet méretezni egér húzással. A szív menü kilépésig megőrzi az utoljára használt mappát, és azt kínálja…..
Mit üzen Abakusz? 2015.07.17 07:59:35
@Nekomajin:
Köszönöm a válaszodat, ez működik. Következő problámam, hogy erre a blogra csak a 12-es Operából tudok belépni. A 30-asban a belépéshez kattintva ez jön elő:
kepfeltoltes.hu/150717/belepesioldal_www.kepfeltoltes.hu_.jpg