Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wagner úr!

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor meglepően őszinte politikus, mert mindig előre jelzi, hogy mit fog tenni. 2010-ben azt mondta, hogy forradalom zajlott a szavazófülkékben, s az eredmény feljogosítja a kormányt, hogy politikai akaratának korlátlan érvényesítésével az addigi közjogi kereteket lebontsa és újat (értsd: a…..
Wagner úr! 2018.05.01 20:49:53
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: - téged kéne távol tartani a levegőtől, te fideszes birka... kb. 5 percre!
Lassan két hete lepte meg az egész országot a hódmezővásárhelyi időközi választás eredménye. Az ellenzéki pártok által támogatott független jelölt meglepő győzelme után sokan azt várták – a kormányoldalon és a kormányváltást kívánók között is -, hogy az ellenzéki pártok viszonylag rövid időn belül…..
A miniszterelnök szótárában nem szerepel a konszolidáció kifejezés - így, aki azt várta, hogy visszavesz az uszításból, nem ismeri igazán Orbánt. Ám az a verbális ámokfutás, amibe most kezdett, valóban példátlan...
Wagner úr! 2018.03.02 21:29:30
@miszlik: Te barom!
Wagner úr! 2018.03.02 21:31:48
@bfer: Az milyen kormányprogram, hogy: "Folytatjuk!" (A lopást?! A hazudozást, néphülyítést?!)
Magyarország és Lengyelország nem maradhat az unió tagja, ide legalábbis ki kell kerülnie a nagy kedvezményezettek sorából, ha továbbra is szabotál. Nacionalista kitaláció, hogy a nyugati konszernek kizsákmányolják Közép-Európát. Vajon miért nem csinált semmit a magyar légelhárítás, amikor…..
Wagner úr! 2018.02.19 21:44:23
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Te mikor tűnsz el a büdös picsába, te birkaembernek álcázott barom?! Szerintem te már benyaltál a fideSS-nek a meleg szarig, úgyhogy nem kéne hozzászólásokban "sztárolni" magad! Vagy egy pártkatonától ezt elvárják az elvtársaid, te gyökér?!
A Fidesz előkapta a sajtókamara ötletét, mert nagyon-nagyon zavarja, hogy még nem minden újságot a propagandaminisztériumból szerkesztenek...
Akkor most szépen felébredünk. Géza még gondolkodik, hogy visszamegy-e inkább szart lapátolni, de fél év letargia után most először láttam egy hangyafasznyival optimistábbnak, mint eddig.  Az elmúlt fél évben az történt, amit vártunk: minden ellenzéki bagázs tolta a maga szekerét, tett nagy ívben…..
Nem is értjük, miért nem dörömböl erősebben az ellenzék. Kiderült a Fideszről, hogy csalt a 2010-es választáson. Tehát Orbán korszakos szánt, kőbe vésett alaptörvénye is érvénytelen. Simicska felnyomta a korábbi haverjait és közzétette a rendszerváltás óta történt legnagyobb botrányt. A Fidesz…..
Az a mi nagy bajunk, hogy nem nézünk eleget Lőrinc tévét, ezért csak 3 nap csúszással jut el hozzánk olyan fényes szellemi nagyságok, mint Bayer, Lovas vagy Bencsik spirituális iránymutatása...
A Jobbik (azaz Vona Gábor pártelnök és Mirkóczki Ádám szóvivő) most először küldte el jókívánságait a zsidó egyházaknak hanuka alkalmából. Köves Slomó nyílt levélben fejezte ki értetlenségét és utasította vissza Vonáék jókívánságait. Anno Orbán lett liberálisból „konzervatív”. Neki sikerült a…..
Wagner úr! 2016.12.30 13:23:02
 Ezúttal nincs szükség kremlinológiára, elejtett fél mondatott elemzésére. Orbán egyértelműen kimondta: A következő év Soros és az általa szimbolizált erők kiszorításáról fog szólni...
Rendkívül undorító politikai kampányon vagyunk túl: mint megtudhattuk, a migránsok elveszik a romák segélyét, Csepelen az önkormányzati lakásokat, illetve persze nekik valójában több pénzük van, mint amennyi tíz jászberényi lakos bankszámláján található. A kormány legalább 10 milliárdot költött a…..