Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magdibutor

77 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az otthoni munkavégzés sokak álma volt, de most a járványügy miatt kényszerből alakult az életünk sokaknak ehhez a munkavégzésre kell átalakítani az otthonát.  Nem kell többé korán kelni, utazni, úgy osztja be az ember az idejét, ahogy akarja. Ki gondolót volna erre korábban? Aki azonban már…..
Amikor az ember élete első saját otthonát rendezi be, és boldogan igyekszik kiválogatni a bútorokat, hamar szembesülhet olyan alapvető kérdésekkel, mint például hogy mire van szükség bizonyos helyiségekben. Banálisnak tűnhet, de tényleg sokszor merülnek fel ezek, főleg, ha az ember teljes más…..
A konyhabútorok terén ma már szinte bármilyen igény megvalósítható, nincsenek merev szabályok. Gyönyörű összeállításokkal találkozhatunk mindenütt, a lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt.   Nem elég azonban, hogy szépek a bútorok, az is fontos, hogy a konyhai eszközöknek is meglegyen a…..
  A kis lakásokkal alapvetően az a baj, hogy zsúfoltak. Bármennyire igyekszik az ember rendet tartani, sok holminak nem talál helyet, ráadásul az apró helyiségek nagyban fokozzák ezt a hatást. Mivel általában arra nem igen van lehetőség, hogy egy pici lakásból hirtelen nagyot varázsoljunk, okosan…..
      Ha Nápolyt látni és meghalni - akkor Milánót látni és újjászületni!  Milyen ez a kiállítás egy képben? Ahány szék annyi fajta kiállító más-más de mind egységet alkot! A milánói kiállítást azért vártam nagyon, mert mindig meglepnek néhány komoly újítással, ami a konyhabútorok területén…..
Ha Nápolyt látni és meghalni - akkor Milánót látni és újjászületni!         A sokszor talán félrevezetően kiállításként emlegetett rendezvény elsősorban designvásár, amelyen a cégek jelenlegi és jövőbeni partnereikkel személyesen találkozhatnak, ápolhatják meglévő kapcsolataikat, felmérhetik az…..
Az idén is kilátogattunk a HUNGEXPO otthon desing kiállítására a Construmára! És nagyon sok érdekes dolgot láttunk, beszélgettünk a régi és talán leendő partnereinkkel és a szakmával a hazai belsőépítészetről. Bútoros szemmel néztünk körbe de beszéljenek a képek.Köszönjük a kiállítóknak! Érdemes még…..
Főleg régi építésű lakások esetében szokott előfordulni, hogy elég kicsik a helyiségek, de ezekhez jó nagy belmagasság társul. Nos, a legtöbb ember ebben a helyzetben elég sokat bosszankodik, ugyanis  nem tudják a teret jól kihasználni. Mit kezdjünk azzal, hogy 3-4 méter magasan van a plafon, ha…..
magdibutor 2018.02.23 16:53:05
@takacsveca93: Köszönjük célünk a tájékoztatás és az inspirálás, mert hiszünk benne, hogy nemcsak katalogósokban lehet gondolkodni! A fenti képek pintersest forrásból vannak. Mi inkább az egyedi beépíthető bútort megoldásokat preferáljuk és amit megtervezünk azt meg is tudjuk csinálni hazai gyártásban.
    Nagyon sok ember él együtt állatokkal. Akinek volt már olyan kedvence, aki igazán elvarázsolta, az tudja, hogy ezek a szőrös kis lények szinte olyanok tudnak lenni az embernek, mintha a gyerekei lennének. Éppen ezért természetesen megvan a saját helyük a lakásban is, ami nem ritkán olyan…..
   Mert semmi sem passzolhat mindenhová          Aki rendezett már be életében lakást, vagy akár csak egy helyiséget, alighanem tisztában van vele, hogy ez mennyire nehéz, és gyakran idegtépő munka. Talán furcsának tűnik ez a kijelentés, hiszen kifejezetten kellemes időtöltésnek hangzik, hogy…..
magdibutor 2018.02.03 09:57:55
@Cyrrus: Köszönjük nézd meg a többi referenciánkat is! magdibutor.hu/termekeink/konyhabutor/magdi-keretes-toplistas-konyhabutor-valtozatos-kivitelben-

És ha valamikor szükséged van egy ilyen bútorra, szívesen várunk egy tervezési konzultacióra, mert veled tervezünk!
magdibutor 2018.02.04 09:25:52
@BNati: Köszönjük! Komplex nagyon jó összefoglaló,remek inspirációkkal! Az persze kérdés, hogy a hazai megrendelők mint igényelnek és rajtuk múlik miből lesz trend itthon. De mi várjuk azokat akik ezekből valamit meg is szeretnék valósítani idén a saját otthonukban! Mert #veledtervezünk otthont alkotunk!

#lakberednezés #konyhaterndek #lakberinfo #konyhabútor
    Rendeztél már be úgy egy lakást, vagy akár csak egy szobát, hogy tényleg teljesen szabad kezet kaptál, és hagyhattad szárnyalni a fantáziádat? Nincs is ennél jobb, a többségnek azonban nem nagyon adatik meg. Vagy albérletben laknak, és az ottani bútorokat használják (amik szerencsés esetben…..
  Tényleg ki tudod használni az ágy alját? Csak most a karácsonyi időszakban amikor betologatod az ajándékokat erre a rejtekhelyre? Vagy másra is jó szokott lenni nálad?  Egy aprócska lakásban minden egyes négyzetcentiméter kihasználása aranyat ér – ezzel mindenki tisztában van, aki volt már…..
 Múltheti postunkra  Kicsi a szoba, de nagy a belmagasság? Használjuk ki! volt egy kérdés: -"Kis szoba és kis belmagasság esetén mit ajánlasz ? :-)" fogós kérdés de lehetséges minden az alaprajz beoszásán múlik. A kis helyiségek maximális kihasználása, praktikus berendezése komoly kihívás. Amikor…..
19 költséges hiba a felújítás során (és hogyan kerüld őket el) Ha felújításra készülsz, akkor ez az útmutató segít meghozni a legjobb döntéseket... és segít elkerülni a legsúlyosabb (és legköltségesebb) hibákat. Töltsd le az ingyenes segédletünket, hogy jó döntést hozzál!..
  Az otthoni munkavégzés egyre gyakoribbá válik napjainkban, köszönhetően nagyrészt annak, hogy egyre több munkakörhöz nem feltétlenül szükséges teljes személyes jelenlét. Nem mindenki számára ideális a kötetlenebb munkavégzési forma, de sokaknak szimpatikus ez a fajta szabadság.   Aki azonban…..
    Nagyon sok kisebb méretű lakásban probléma, hogy maguk az egyes helyiségek is annyira aprók, hogy egyszerűen lehetetlen feladat jól kihasználni őket. Szinte minden bútor túl nagy, túl sok helyet foglal, és még így sem sikerül minden holminak megtalálni a helyét. A végeredmény sok pici,…..
A cím talán kissé furcsán hangzik, de akinek kicsi, zsúfolt lakása van, az talán érti, mire akarunk utalni: hogyan lehet a kicsi, zsúfolt lakást ránézésre kevésbé szűkké, kevésbé zsúfolttá tenni? Hosszú távon nem túl jó érzés úgy végignézni a lakáson, hogy mindenhol hever valami, egy szabad…..
Itt tudtok RÁNK szavazni, hogy igaz legyen az url: http://bit.ly/2ye2mSz   1 CÍMRŐL NAPI EGY SZAVAZAT ismétlem, egy IP címről egy nap csak egyszer adhatja le szavazatát. DE MÁSNAP LEHET ÚJRA szóval ez az egy kérésem van karácsonyig!  Szavazni 2017. október 4. napjától 2017. október 31. 20.00…..
    A kisbabás szülők többnyire nem győzik kivárni, hogy a gyerkőc elkezdjen mászni, majd felálljon, és kapaszkodva lépegessen, így fedezve fel a világot. A kezdeti örömöt azonban hamar felváltja a folyamatos aggodalom, ugyanis az immár önjáró gyermek folyamatosan veszélybe sodorja magát,…..
A konyha szerves része a kávégép Rád is jellemző, hogy a reggeli első kávéd előtt még annyira kómás vagy, hogy a kávéd megfőzése is komoly kihívásnak bizonyul? Ha a válaszod nem, szerencsés vagy, ha viszont igen, akkor neked is szükséged lehet egy olyan kávéfőzőre, ami megcsinálja a munka nagyját…..
  A falak kihasználása nagyon jó ötlet, ha a lakásban egyébként kicsik a helyiségek, és kevés a tárolóegység. Adja magát, hogy ebben az esetben fali szekrényekkel és polcokkal igyekszünk helyet csinálni a különböző tárgyainknak, hogy ne csak kallódjanak össze-vissza a lakásba. Ez azonban egy…..
A cím teljesen nem fedi a valóságot, ugyanis nem maga az antik bútor, hanem az ANTIKNAK LÁTSZÓ bútor örvend újra egyre nagyobb népszerűségnek. Az oka egyszerű: az antik bútoroknak igen borsos az áruk, nem mindenki engedheti meg magának, hogy ilyeneket vásároljon, annak ellenére, hogy maga a stílus…..
Sok ember él kicsi lakásban, ami nem feltétlenül baj, hiszen ha nem nagy az együtt lakók száma, nem feltétlenül kell hatalmas házba költözni. Egy háromfős családnak például tökéletesen elég lehet egy kétszobás, 50 négyzetméteres lakás is. Ami mégis problémát jelenthet, azok a szűk helyiségek.…..
  A beépített bútor sokszor szóba jöhet, mint alternatíva, de leggyakrabban a kis lakásokban merül fel, ahol kicsik a helyiségek is. Az ok egyszerű: a szabvány méretű bútorok nem férnek be, vagy beférnek, de egy csomót fölöslegesen foglalnak az amúgy is kevés helyből. Ezt a luxust pedig…..
      Nagyon sok lakás esetében okoz problémát, hogy egyszerűen rossz az elosztása, kedvezőtlenek a helyiségek arányai. Gyakran találkozhatunk például azzal a helyzettel, hogy adott egy kétszobás lakás, ahol az egyik szoba viszonylag kicsi, a másik pedig jó nagy. Külön nappali nincs, a nagyobb…..