Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tsg

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fotolia által néhány napja bejelentett adónyomtatvány-felülvizsgálat mindenkit érint, aki kreatív tartalmat kíván eladni a fotoliánál. Amennyiben nincs kitöltve a nyomtatvány, akkor (feltételezhetően a legközelebbi) kifizetésnél a fotolia az Egyesült Államok…..
Ennek a bejegyzésnek megvan az a varázsa, hogy lehet, hogy pont az lesz, mint amiről szól, mintegy példázva saját mondanivalóját :) A könyvben a kommunikáció 7 szintjénél az első szint a kinyilatkoztatás. Ezen a szinten maga a közlés a fontos, tehát bizonyos értelemben nem…..
tsg 2015.08.25 12:29:16
@kapila: nem a kinyilatkoztató fél szándékától függ az, hogy kinyilatkoztatás-e az, amit mond? mármint ha csak mondani akar valamit, magából kifelé, de nem érdekli, ki mit vesz le belőle, és nem is hajlandó meghallgatni a másikat, nekem az tűnik kinyilatkoztatásnak elsőre.

kérdésedre válaszolva: mert izgalmasnak és játékosnak tartom ezeket :) meg mert azt gondolom, hogy jó vagyok benne. meg mert elmegy vele az idő. meg mert úgy tűnik, mintha történne valami. meg... ilyenek :)
tsg 2015.08.27 09:30:45
@kapila: :D igen, valami ilyesmire gondolok én is, a nyitottság lehet a kulcs.
Tegyük fel, hogy... A teória 2015.07.20 19:47:17
Török-Szabó Balázs: A teória című könyve meglehetősen tömény. Alighanem sokat fogunk beszélni róla, olyan sűrű, tele van információval, meg kell dolgozni vele, hogy megértsük a mondandóját. Többek közt szól a valóságról, az időről, az emberről, a tudatról,…..