Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szani13

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk szerint a megváltozott szabályzás miatt nem tudott kutyástól a megszokott expressz vonattal utazni Balatonra, de max. a Balaton Expressz besorolása változhatott, mert netes források szerint évek óta nem lehet kutyát szállítani helyjegyköteles vonaton. Azért…..
szani13 2015.07.15 15:29:51
@LatexMátrix: Félreértesz, nem csak ennyit látok belőle. És nem mindenki igazságtalan. Teljes mértékben megértem, hogy létezik ember, aki nem szereti a kutyákat, én csupán az általánosítás ellen "szólaltam fel", és pont azért, mert nem érzem rám és a bulldogomra illőnek. Megint te általánosítasz. Nem akarok a fejedben olvasni, vagy a mondataidat részletesen elemezni, hogy vajon miért ilyen a reakciód az én véleményemre, habár megtehetném, ahogy te is tetted többször is. Csak segítek, hogy nem jól következtetsz, bár tény, hogy sok mindent tudok tolerálni. :)
szani13 2015.07.15 16:27:47
@LatexMátrix: Ne haragudj, én nem akarok semmibe semmit belemagyarázni. Teljesen egyetértek veled a probléma gyökeréről. Az általánosítással kapcsolatban pedig NEM veled volt/van problémám.
Én nem vagyok reménytelen, akkor sem, ha te néhány mondatból te ezt szűröd le rólam.
szani13 2015.07.15 17:13:36
@LatexMátrix: Azzal, hogy az unalmas eleted alatt osszegyujtott feszkot masokon akarod levezetni, illetve tobbszor onmagadat meghazudtolo modon kotekedsz, nem fogsz elerni semmit az eletben. Illetve a konfliktuskereso stilusod - legalabbis a neten, gondolom a valo vilagban nem te vagy a jani - taszito, a nulla empatiad, amit leplezni probalsz, alapbol ellenszenves. Koszi, hogy elmondtad a velemenyed rolam, remelem, megnyugodott most mar a lelked, amirol nekem is megvan a velemenyem. Es van egy rossz hirem szamodra: az elni akaras hatalmas bennem ;)