Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valiant Thor

0 bejegyzést írt és 206 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földönkívüli elrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk újabb fejezetében egy magyar nyelven eddig alig tárgyalt témát szeretnénk körüljárni, megismertetni. Eve Frances Lorgen író, hipnoterapeuta, csaknem 30 éve kutatja a rendhagyó traumák és földönkívüli elrablások témakörét. Számos szakterületen…..
Valiant Thor 2023.06.14 22:02:24
@atisfigura: Én is válaszolok, szerintem nem az.
Valiant Thor 2023.12.25 21:39:06
@Russian0718: Köszönöm, én is viszont kívánom mindenkinek.
A világot átalakító következő 9/11-es esemény kozmikus lesz. Hamis zászlók alatt. Ebben az úttörő filmben Dr. Greer leleplezi a nemzetbiztonsági megfigyelő állam, a háborús haszonleső héják és a vállalati média által terjesztett hazugságokat, és megmutatja, hogyan kerülhetünk el egy globális…..
Valiant Thor 2022.01.22 19:36:11
@UFÓ Kutató: Az 5G az azt jelenti, hogy valaminek az ötödik generációja? A mobiltelefonoknak, vagy az internet adatátviteli sebességnek?

Én már sajnos nem tudom, hogy mit higyjek, borzalmas, hogy teljesen ellentétes információk vannak. Olyan ez, mint a politika. Le tudnék vezetni egy listát arról, hogy ugyanazokat a dolgokat a két oldal hogyan látja, és tálalja a médiában. Tökéletes ellenpólusok lennének a listámon.

Nekem a sebességgel egyébként nincsen különösebb gondom most sem, ami a telefont és a táblagépet illeti. A nagy számítógépeimen régen voltak gondok, gyakran nehezen, lassan jöttek be az oldalak. De amióta ez a mostani, többitől nagyobb teljesítményű asztali gépem van, már nincsen különösebb gond ezzel sem. Ha ritkán valamit letöltök, akkor kivárom.

Hogyha a mobilokra vonatkozik az 5G, hát én nem szeretnék csak azért újat venni, mert már nem fog működni a régi. De ez még odébb van. Az egyetlen problémám az a wifivel és a telefonnal, hogy néha kihagy rajta az internet itt a lakásban, kint nem szoktam rajta internetezni. Néha percekig nincsen a telefonon internet, és ez már zavaró. A táblagépen ilyen nemigen szokott lenni.
Valiant Thor 2022.02.14 23:47:04
@UFÓ Kutató: Az a helyzet, hogy az ilyen emberek szerintem menthetetlenek ebből a szempontból. Van legalább két valóság, illetve álvalóság-buborék, jobb szó híján. Mindkét, illetve mindegyik politikai oldal a maga érdeke szerint torzítja a valóságot hazugságokkal, vagy féligazságokkal. Erre utaltam a múltkor is, hogy le tudnék írni egy listát arról, hogy a két oldal hogyan látja ugyanazokat a dolgokat, - hát sajnos egymásnak teljesen ellentmondóan. És még azt sem lehet mondani egyértelműen, hogy az igazság a két véglet között van, mert ebben a témában a végletek gyakran kizárják egymást, és sokszor sajnos nem lehet köztes megoldás, válasz egy adott kérdésre.

Ezek a nénik, akikre utaltál, tehát mint fentebb írtam, menthetetlenek, mert egyszerűen nincsen elég intelligenciájuk ahhoz sem, hogy legalább megkérdőjelezzék a saját torz, maximum félvalóság-szintű buborékukat. Egyszerűen nem lehet mást mondani az olyan emberekről, akik csak azért utálnak valakiket, mert a saját buborékuk médiája azt hangoztatja, persze nyilván nem nyíltan szólít fel a média a gyűlöletre. Hogyha semmilyen más indokuk, saját tapasztalatuk, meggyőződésük nincsen ennek alátámasztására, amit a saját oldaluk médiája mond, akkor az ilyen beszűkült, fanatikus emberekkel sajnos nem lehet mit kezdeni. Sajnos a pártok általában súlyosan visszaélnek az alacsony intelligenciával rendelkező, befolyásolható emberekkel, mert nekik ez az érdekük.

Akik viszont azt mondják, hogy "ők, az ellenzék is csak lopnának, hazudnának", ebben azért van igazság. Nyilván nem lehet előre tudni semmit, de mi garantálja azt, hogy nem ugyanazt csinálnák, mint 2010 előtt? Eddig gyakorlatilag azt lehet látni '90 óta, hogy fűt-fát ígérnek a politikusok, de ebből meg alig valósítanak meg valamit és állandóan egymást szidják azóta is. Tehát szerintem alapvetően intelligencia, és egyben pusztán kíváncsiság, érdeklődési hajlandóság kérdése az, hogy valaki képes-e mindezt megkérdőjelezni és a valóságnak, az igazi valóságnak utánajárni, még ha gyakran nehéz is.

Ami Ukrajnát illeti, hogyha a NATO, élén az Egyesült Államokkal valóban békét szeretne, akkor most azonnal távoznia kéne Oroszország környékéről. Csak sajnos, mint tudjuk, a politika általában nem ilyen egyszerűen működik, és joggal lehet feltételezni, hogy valami nagy sumákolás megy a háttérben. Állítólag, egyesek szerint az USA megpróbálná a saját drága gázkészletét ráerőltetni Európára, azzal hogy konfliktust generál Európa és Oroszország között. Ez egy elmélet egyelőre, de szerintem van alapja. Vajon mi érdeke lenne Oroszországnak megtámadni Ukrajnát, amikor a fél világ így is őket, az oroszokat zaklatja, és minden rezzenését figyeli?
Én tehát egy csúnya provokációt sejtek az Egyesült Államok részéről, de azért reménykedjünk abban, hogy nem lesz belőle háború. Én legalábbis ezt tartom a valószínűbb lehetőségnek, a feszült helyzet ellenére.
Valiant Thor 2022.02.14 23:54:52
@UFÓ Kutató: bár nem tőlem kérdezted ezeket a dolgokat, de gondoltam, hogy válaszolok rá, mert érdekel ez a téma engem is, és tudok róla véleményt alkotni.
A földönkívüli emberrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk második darabjában a téma valaha volt egy legfontosabb és legnagyobb hatású kutatójának, az 1996-ban elhunyt hipnoterapeutának, Dr. Karla Turner-nek a tevékenységét szeretnénk bemutatni. Egyetemi oktatói állását feladva az ufológiai…..
Valiant Thor 2021.05.30 01:09:11
@UFÓ Kutató: ez is lehet, és ezzel együtt az is előfordulhat, hogy nem tudja még kezelni, hova tenni a hirtelen jött sikert, bár szokta mondani, hogy neki a munka a legfontosabb, nem az érte kapott díjak.

Erre a nőre nem emlékszek, aki itt volt fent, lehet, hogy akkoriban én nem voltam itt egy darabig. Tényleg gyorsan eltűnt ezek szerint.
Valiant Thor 2021.05.30 11:19:10
@Russian0718: valahogy annyira határozottan írtad, emiatt gondoltam ezt. De most már így értem.
Valiant Thor 2021.05.30 17:24:27
@Russian0718: vajon hogy lehet megtudni, hogy pontosan mik vannak a vakcinákban? A médiában nyilván csak a működési elveit mondják el a vakcináknak. De hogy részletesen mik vannak bennük, azt nem lehet tudni.
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii16.html    ..
Valiant Thor 2020.11.29 09:46:44
Detox Clipper: Elképzeltem, hogy vajon milyen lehet egy 250 eurós papucs, meg a hasonló árkategóriájú ruhák, de sajnos nem megy, ehhez úgy tűnik túl szegény a fantáziám. Ebből is látszik, hogy amíg ennyire a pénzimádat, profitcentrikus élet és az önzés uralkodik, amiknek ugye, egy a gyökere, addig ez a világ menthetetlen, mert ez már a természettel is szembemegy, még azt is kizsákmányolja, sőt arra épít, a mohó nyersanyag kitermelésre. Nyilván nem arra gondoltam, hogy a szegénység, a nélkülözés az jó, egyik véglet sem jó.
A természet az még talán képes újjáéledni, és nem foglalkozik azzal, hogy az ember mit csinál. Érdekes, hogy a Bibliában az van, hogy így volt ez Noé idejében is, ettek, ittak, jót mulattak az emberek, aztán hirtelen jött az özönvíz. Mintha a mai emberiség kísértetiesen hasonló helyzetben lenne.

Én ezt a gazdag férfit keres sok nő dolgot sosem értettem, mármint a férfiak szempontjából nem. Nekik, akik így élnek, ez jó így, hogy tudják, hogy nem miattuk van velük, hanem csak a pénzük miatt? Hát, ők tudják. Az ilyen pénzéhes nőkre pedig, akikre lehetne mondani durvább szót is, azt is lehetne mondani, hogy ha pénz kell nekik, akkor próbálkozzanak szerencsejátékkal. Persze, sokkal biztosabb módszer levadászni egy gazdag férfit, ha azoknak is jó ez így.

A korábbi fejtegetésre visszatérve, szerintem az emberi értelem ezt nem képes felfogni, hogy mi lehet Isten szándéka. De attól még el lehet rajta gondolkodni.
Nyilván ő is fejlődni akar, tökéletesedni, ez még érthető is. Ezek szerint ő sem tökéletes, mert ha az lenne, akkor nem teremtett volna. Lehet ezt önzésnek is nevezni, de ha belegondolunk, hogy rajta kívül végülis senki sincsen, ezt talán meg lehet érteni, bár ez látszólag ellentmond annak, hogy ő maga a szeretet, aki csak adni akar. Ahogyan írtam fentebb, nem igazán lehet őt emberi ésszel megérteni. Én ezt a dolgot csak úgy tudom megérteni, hogy mi az ő parányi részei, kivetülései vagyunk, és amit mi átélünk, azt ő is átéli, mivel ugye, ez az ezotéria egyik fő alappillére, hogy bennünk van nagyon mélyen, és mi erről már teljesen elfeledkeztünk. Tehát máshogyan fogalmazva, Isten úgy tesz, mintha megfeledkezne magáról, amikor emberként megszületik.

Viszont az engem is nagyon zavar, hogy a múltbeli életeinkről semmit sem tudunk, így gyakorlatilag sötétben tapogatózunk. Mert az az embert nem igazán vigasztalja, hogy a mostani rossz életnek meg eseményeknek valami teljesen ismeretlen múltbeli dolgok az okai, ez így nagyon nem fair szerintem sem.
Valiant Thor 2020.12.16 10:05:58
@UFÓ Kutató: hogyha jól tudom, hogy ki az a TGM, ő az egyik végletet képviseli, és lehet, hogy ez csak az ő álláspontja, az, amit ő hinni akar erről a dologról. Hogy ez tényleg így van-e esetleg, azt nem lehet tudni. Szerintem a német nagyvállalatok egy része kimondottan jól jár azzal, hogy Orbán a miniszterelnök, és ennek talán fontos szerepe van a döntésükben, mármint az EU döntésében. Lehet, hogy ezt átgondolták, és azért lettek ilyen elnézőek, vagy ki tudja. Azt sem értem, hogy Soros, egy nem európai ember mit keres ott, illetve miért van ekkora befolyása még az EU-ra is.

De szerintem az EU rosszul működik már régóta több szempontból is, már rég nem azt képviselik, amit kellene.
Valiant Thor 2020.12.16 10:09:00
@Forest93: a dimenzióváltás az nekem túl meseszerű, megfoghatatlan dolog. Ez nekem elképzelhetetlen a gyakorlatban. Bár ez lenne a legjobb, eltűnne végre minden rossz dolog.
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii15.html..
Valiant Thor 2020.04.08 20:29:54
@airt: Köszönöm, de gamerattitude honnan tudta, hogy melyik az?
Valiant Thor 2020.04.09 21:25:39
@airt: tényleg nem könnyű velem, de ezt most sem értem. Ezt a múltkori hozzászólót én még soha nem láttam itt, akinek a weboldaláról szó van, és nem úgy tűnik, hogy vissza fog térni. Nem olvastam el minden hozzászólást, de ha mégis itt volt esetleg korábban, amit én nem láttam, és akkor esetleg belinkelte, akkor én kérek elnézést.

De hogy mire gondolok, leírom egy hasonlattal. Ha én teszem azt, lenne egy oldalam, és csak ennyit írnék le nektek ide, hogy van egy oldalam, de nem linkelem be, akkor vajon honnan lehet azt tudni, hogy melyik az, mi a címe? Nyilván sehonnan. Mert én úgy emlékszek, hogy nem linkelte be, de gamerattitude meg mégis ismeri, csak úgy a semmiből? Na ez az, amit nem értek.
Valiant Thor 2020.04.10 21:20:58
@airt: jó, értem, akkor valamilyen módon ismerte ezt a hozzászólót.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi12.html    ..
Valiant Thor 2018.10.21 14:25:08
Nyilvánvaló, hogy óriási ferdítések történtek a Bibliában utólag szándékosan annak érdekében, hogy az embert egy bűnös és kiszolgáltatott, Istennek szót nem fogadó lénynek állítsák be, a mindenkori hatalom érdekeinek megfelelően. Holott például a kígyó a tudásnak a szimbóluma a gnosztikus hagyományban, de lehet, hogy másutt is világszerte. Nem véletlenül üldözték őket, meg a manicheistákat és más, általuk eretneknek tartott irányzatokat. Ugye, itt mindnyájan tudjuk, hogy a mindenkori hatalomnak sosem volt érdeke az, hogy okosak legyenek az emberek. A Biblia tele van szimbólumokkal, de a torzítások miatt már a legelején ellentmondásos az egész. Az ember ösztönösen érzi, hogy ott lapul valahol az igazság, de mégsem stimmel és áll össze a kép, pont a ferdítések miatt. Persze egy úgynevezett átlagos hívőnek mindez fel sem tűnik, de egy mélyebb logikai fejtegetéssel máris lehull a lepel, és kibújik a szög a zsákból. Teszem azt, hogy egy pár példát említsek, hogyha Isten mindenható, akkor ne tudta volna előre, hogy a saját gyermeke, az ember egy lázadó, kíváncsi lélek, és emiatt az úgynevezett bűnbeesés meg fog történni? Egyáltalán, történhetett-e bármi a szimbolikus Édenkertben, ami meglepte Istent? Ennyire nem ismerte volna a saját gyermekét? Vagy pedig mindez egy tudatos, előre eltervezett folyamat volt, csak a bibliai ferdítések miatt ellentmondásos? Vagy teszem azt, amikor a kígyó, ami ugye a tudásnak a szimbóluma, hiszen nem véletlenül tekereg a tudás fáján, felkínálja az almát Évának, kérdezem én: vajon miért nem kérdezték meg teremtőjüktől, hogy mit akarhat valójában tőlük ez a kígyó? Tehát, ilyen dolgokra gondoltam. Persze, egy átlagos hívő ezt elintézi annyival, hogy Isten próbára tette őket, hogy szót fogadnak-e. De szerintem nem erről van szó, mert mint fentebb említettem, ott van máris az ellentmondás, hogy Isten ne tudta volna mindezt előre, és talán még ő maga is meglepődött? De akkor milyen Isten az ilyen, aki még a saját gyermekét, teremtményét sem ismeri? Szóval nem ragozom, ez az egész tele van ferdítésekkel, amiről az akkori hatalom tehet.
Szerintem itt eredetileg arról van szó, hogy a kígyó szimbolikus értelemben véve Istennek a másik felét jelenti, hiszen akkor itt lenne az újabb ellentmondás, hogy létezik egy jó isten meg egy rossz, az utóbbi a kígyó által szimbolizált Sátán. Tehát véleményem szerint, arról lenne szó eredetileg, hogy Isten a saját másik fele által felkínálja a szabad akaratot, valamint a tudás és tapasztalat megszerzését saját gyermekeinek, a belőle kiszakadt lelkeknek, hogy az anyagi világokban megtestesülve egyszer majd hozzá visszatérjenek, az egységbe, őt is gazdagítva a végtelen sok tapasztalattal, ami végső soron a teremtés célját jelenti. Olyan ez, mint amikor a szülők azt mondják a gyereküknek: menj, csináld amit szeretnél, valósítsd meg a terveidet, légy boldog és elégedett, mi mindenben támogatunk, ránk mindig számíthatsz, és hozzánk mindig visszatérhetsz, hiszen mi vagyunk a szerető szüleid! Hát, ehhez képest látjuk, hogy mindez a mondanivaló szinte teljesen el van rejtve, torzítva, és levesz Isten válláról minden felelősséget, minket szerencsétlen, bűnös, engedetlen, kiszolgáltatott lényeknek beállítva. Mert a mindenkori hatalomnak ez így jó még ma is. Meg az is nagyon érdekes, hogy az Ószövetségnek és az Újszövetségnek az istene mennyire eltér egymástól. Az előbbi nem igazán hasonlít egy szerető, megbocsátó, mindenható istenre, de persze ez sem véletlen. Mindezt, amiket írtam, már sokan kifejtették könyvekben meg egyéb módokon, csak egy kicsit utána kell nézni.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2018/06/kozmikus-kozzetetel-xi7.html    ..
Valiant Thor 2018.09.05 18:50:25
Én úgy gondolom, hogy naivság lenne azt feltételezni, hogy az ezzel a feladattal a kormány által megbízott ügynök hiénák magukat gondolom szépen álcázva, ne tettek volna meg mindent annak érdekében, hogy minél előbb hiteltelenítsék a leghíresebb ufo-kontaktszemélyeket. Teszem azt, valamilyen módon elkobozták, és titokban kicserélték hamisakra az eredeti, hiteles képeket és videókat. A forgatókönyv mindig és mindenhol ugyanaz: mindig és mindenkor, minél előbb lejáratni, hitelteleníteni ezeket az embereket, néha a legaljasabb módszerektől sem visszariadva. Azt mondjuk én sem értem Meier esetében, hogy ilyen rendkívüli, világraszóló dolgokkal miért pont egy egyszerű vidéki embert kell megtalálniuk az angyalian szép Semjasénak és társának. Hozzá kell tenni, hogy az amerikai, úgynevezett "vénusz-kontaktokat", meg másokat is, már azért nem tudta a hatalom annyira kicsinálni, mint szegény Meiert. De persze ellenük is mindent megtettek. Ahogyan például az ufo-lezuhanásos eseteknél, amikor futótűzként kezdene terjedni a szenzáció, akkor már rögtön jön és lecsap a hatalom, katonaság, titkosszolgálatok meg az összes többi hiéna. Mindig és mindenütt ugyanaz a forgatókönyv játszódik le, a roncsokat és tetemeket villámgyorsan begyűjtik, eltüntetik, majd jön a hazudozás, ködösítés. A közvélemény meg nézheti a falat és találgathat sok évtizedig. A dokumentumokat titkosítják, a kontaktszemélyeket lehetőség szerint lejáratják, amennyire csak lehet. Ugyan már, kérdezem én, emberek: mire fel ez a sok-sok évtizede tartó titkolózás, ha idegenek nincsenek is itt? Ráadásul Meiernek mi a fenéért állt volna érdekében, hogy lejárassa magát az egész világ előtt? Még azt sem tartom kizártnak, hogy megfenyegették, hogy csináljon magából hiteltelen embert. De ha tényleg kicserélték a fotókat, akkor már nyilván nem is tudott mit tenni ez ellen. Szóval, szerintem semmi okunk nincsen azt feltételezni, hogy a hatalom emberei csupa jó pajtások, enyhén szólva az ellenkezője az igaz. Amikor még nem tudott agyba-főbe hazudozni a NASA a Naprendszer állapotáról, mert még nem is létezett, akkor az idegen testvéreink még hatékonyabban el tudtak bennünket érni. Aztán hirtelen tele lett a nadrág, és ezerrel megindult a téma hiteltelenítése.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2018/04/kozmikus-kozzetetel-x12.html    ..
Valiant Thor 2018.06.05 13:33:36
@Domaházy Ákos: korábban, - ami konkrétan néhány hónapja volt -, még élesen bíráltad ezt az oldalt, blogot. Mi változott benned azóta?
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2018/04/kozmikus-kozzetetel-x9.html    ..
Valiant Thor 2018.05.25 13:42:03
Vannak orosz csatornázók, két nő, Szeklitova és Sztrelnikova, tavaly fedeztem fel őket. Néhány könyvük magyarul is megjelent. Elmondásuk szerint "Istennel" állnak kapcsolatban, de ez az Isten nem mindenható, ezt ez a lény saját maga állította magáról.

Rengeteg érdekes dologról beszélnek nagyon részletesen, többek között ez az Isten, illetve magas szintű lények azt mondják, üzenik, hogy a felemelkedés nem most lesz, hanem várhatóan több száz év múlva. Addig úgymond "érlelik" a lelkeket egymás mellett, minél többet, azért élünk ilyen sokan itt. Minden tulajdonságnak ki kell bontakoznia, hogy majd valamikor a szétválasztás megtörténjen.
Azután egy úgynevezett "arany faj", a "hatodik faj" fogja lakni ezt a bolygót, akik már csak magas szintű lelkekből fognak állni.
Bár arról nem írnak, nem csatornáznak, hogy addig, több száz évig hogy fogja bírni ez a bolygó és rajta az emberiség.
Arról is szó van, hogy sok az úgynevezett selejtes, fejlődésre képtelen lélek itt, akiket majd "dekódolni" kell a szétválasztás idején.

Szerintem ők is azt mondják, hogy Isten az emberek, általunk emberi lelkek által tapasztalja meg önmagát. De ők ezt úgy fejezik ki, hogy minél több energiát kell begyűjteni az embereknek a fizikai, anyagi életeik során, aztán ebből kiemelkedve eljutnak a lelkek a szellemi hierarchia első szintjére, amikor már nem muszáj leszületni a fizikai világokba. Az "energiagyűjtés" az szerintem egyértelműen nekünk, a lelkeknek a fizikai tapasztalatainknak az összességét jelenti.

De ahogy írtam, rengeteg más dologról is írnak nagyon részletesen.
Valiant Thor 2018.05.26 14:03:38
Az elkövetkező hetekben be fogunk mutatni néhány olyan, a nagyközönség számára eddig kevéssé ismert személyt, akik elmondásuk szerint ugyancsak a titkos űrprogramban teljesítettek szolgálatot, és történetüket - a nagyobb médiapublicitást kapó kiszivárogtatókkal ellentétben - eddig csak viszonylag…..
Valiant Thor 2018.03.30 16:53:59
@Syberia5: én nem megyek szavazni.
Valiant Thor 2018.03.30 22:51:35
A "hierarchia" kifejezésre azért van szükség véleményem szerint, hogy mi emberek a fizikai tudatunkkal megértsük. Itt nyilván nem földi értelemben vett hierarchiáról van szó, ahol a piramis csúcsán álló vezérigazgató morcosan parancsolgat az alattvalóinak, azok meg az alattuk lévőknek, és így tovább, egészen a piramis legaljáig.

Nyilvánvaló, hogy minden naprendszerben kell, hogy legyen egy rendszer, saját programokkal, tervekkel, amelyek működtetik az adott csillagot és a bolygókat, a rajtuk lévő élőlényekkel. Mindehhez a rendkívül bonyolult rendszerhez elengedhetetlen a magasan fejlett lények rendszere, csoportja, akik mindezt lehetővé teszik. Földi hasonlattal élve, ők Isten "alvállalkozói", angyalok, arkangyalok, logoszoknak is hívják őket néhol. De sok helyen isteneknek tekintik őket. Lehet, hogy a sokat emlegetett Galaktikus Föderáció mögött is ők állnak, és esetleg valami szinonimáról van szó.
Erről jut eszembe, hogy nem ártana, sőt rendkívül hasznos lenne egy ilyen ezoterikus szinonimaszótár, mert ezzel nagyon sok félreértést és ellentmondást lehetne kiküszöbölni!

Akik meg a galaxisokat irányítják, azok meg már számunkra felfoghatatlan szinten állnak. Számomra tehát soha nem volt probléma ez a "hierarchia" kifejezés, mert itt óriási szeretetközösségekről van szó, nem pedig egy elnyomó rendszerről. Meg én eleve szeretem, ha a dolgok rendszerezve vannak.
Az elkövetkező hetekben be fogunk mutatni néhány olyan, a nagyközönség számára eddig kevéssé ismert személyt, akik elmondásuk szerint ugyancsak a titkos űrprogramban teljesítettek szolgálatot, és történetüket - a nagyobb médiapublicitást kapó kiszivárogtatókkal ellentétben - eddig csak viszonylag…..
Valiant Thor 2018.03.21 18:25:51
@UFO Kutató: szerintem igaza van Bob Lazarnak, tényleg emiatt fénylenek az ufo-k általában. Ő egy fizikus, és tisztában van ezzel az egésszel.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/12/kozmikus-kozetetel-ix9.html    ..
Valiant Thor 2018.02.23 23:02:20
@UFO Kutató: Szerintem nem kell jóstehetség ahhoz, hogy borítékoljuk azt, hogy ez az ember nem lesz még egyszer az USA elnöke. Jó, persze nem mondom azt egy pillanatig sem, hogy Obama meg a többi jobb volt nála, mert hiszen mind a két oldal alighanem ugyanannak a "démonnak" a jobb és a bal keze, de legalább az ilyen formaságokat jobban csinálták, vagy ki tudja, jobban elszínészkedték?
De Trump elég amatőrnek tűnik ehhez a nem kis feladathoz, hogy elnök legyen. Képtelen vagyok megérteni, hogy hogyan kerülhetett ide fel, ilyen szintre.
Valiant Thor 2018.02.24 17:20:48
@UFO Kutató: Nekem pont ez a gyanús benne. Ezek szerint ismerték, tudták hogy fiatal kora ellenére közveszélyes, és mégsem indítottak nyomozást, nem vették komolyan valamilyen rejtélyes okból kifolyólag. A híres FBI. Ki érti ezt?!

Ha teszem azt, az a hír szivárgott volna ki róla, hogy mondjuk betörni, lopni készül, azt még úgy ahogy meg lehetett volna érteni, hogy nem csinálnak semmit a rendőrök, nyomozók. De már az is "rezgő léc" esete lett volna nálam.

De ugyanez megy itt Európában is, csak más formában. Hányszor hallottuk már az elmúlt években, hogy ismerték az adott terroristát, sőt tudták hogy hol tartózkodik, gyanús jeleket észleltek a merényletek előtt, mégsem tettek semmit.

Azt mondják szakértők például, hogy Németországban a tartományok nem cserélhetnek egymás között ilyen ügyekben fontos információkat.
Na ezt is ki érti, főleg ennyi merénylet után?

Olyanra is volt példa az elmúlt években, amint arról értesülhettünk mi is, a közvélemény, hogy az egyik ország figyelmeztette a másikat, mert gyanús dolgokat észlelt egy ilyen terroristajelölttel kapcsolatban, mégsem tettek semmit abban az országban, akiket figyelmeztettek. Így aztán a merénylet megtörtént.

És még hosszasan lehetne sorolni az ilyen nagyon furcsa dolgokat.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/12/kozmikus-kozzetetel-ix8.html    ..
Valiant Thor 2018.02.14 19:47:21
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült ezt a témát még jobban kielemezni. David egyébként jól kérdez, mint ahogy ezt régen is írtam, de most egy sor kérdés sajnos kimaradt, amit még fel lehetett volna tenni. Így meg nem teljes a kép.

Van még tehát egy sor megválaszolatlan kérdés, mert igen sok olyan eset van, amit nem lehet csak úgy simán ezzel az "emberek, katonák általi rablással" megmagyarázni. Sok esetben más dolgok is történtek, mint amiket az ilyen eseteknél általában olvasni vagy hallani lehet. Ilyen például Bill Herrmann vagy Betty Andreasson esete. Akiket elrabolnak, azokat általában nem egyszer rabolják el életük során, akárkik is tették mindezt.

Először is azzal kellett volna kezdenie Davidnek, hogy ha mindezt csak megrendezték, akkor vajon ki találta ki a Zeta Reticulum csillagrendszerből való származást? A kis szürkéket ugye, "zétáknak" is hívják emiatt. Jó, ezt még meg lehetne magyarázni azzal, hogy a "hiénák" a hasukra ütöttek, és kitalálták, hogy így még jobban a földönkívüliekre lehessen fogni, ha egy konkrét csillagrendszert megneveznek. Ehhez, hogy kitaláljanak ilyet, nem kell csillagásznak lenni, az igaz. De már tudomásom szerint a rablások időszakának elején, tehát a Hill házaspárnak is beszámoltak erről a csillagképről.

Aztán, vajon hogyan oldották meg jelmezekkel a törpe, 1-1,2 méter körüli testmagasságokat? Mert a kis szürkékre ez a magasság a jellemző. Ehhez ugye, már eleve ilyen kis emberek kellettek volna, amire fogalmam sincs, hogy honnan szereztek ilyen kis embereket, ha valóban csak megrendezték ezeket.

Vajon ki találta ki a kinézetüket, ezt a tipikus kinézetet, ami a szürkékre jellemző? Mert ebben az esetben, ha csak megrendezték, ugye, valakinek ezt is ki kellett találnia. Még ma is ott tartunk szerintem, hogy az emberek nagy részének tudatosan vagy tudat alatt ez a szürkékre jellemző kinézet ugrik be, ha földönkívüliekről van szó.
Van az a mondás ugye, hogy ha valamit hamisítanak, akkor kell lennie eredetinek is. Nehezen tudom tehát elképzelni, hogy minden rablás ilyen megrendezett rablás lenne, bár ez el is hangzik a műsorban.

És mindezek mellett, ahogyan fentebb már utaltam rá, mi van azokkal az esetekkel, amikor ezek a lények nem viselkednek ridegen, hanem normálisan kommunikálnak az elrabolttal, és sok mindenről beszélnek nekik? Ha megrendezik, akkor miért csinálták úgy, hogy az illető emlékezzen arra, hogy katonák is álltak az idegeneknek kinéző lények mögött? Vagyis a katonák miért nem bújtak el valahová?
Az ilyen esetek egy részében hüllőlények meg magas szőkék, északiaknak kinéző lények is előkerülnek az elraboltak emlékezetéből, akik a szürkék mellett vagy mögött álltak. Sőt, egyes esetekben hibrideket is láttak. És hogyan oldják meg a telepatikus kommunikációt, ha tényleg csak megrendezik?

És mi a helyzet azokkal az emberekkel, akikről itt is olvashattunk, Mary Rodwell-lel, Suzanne Hansen-nel, vagy Gigi Young-gal? Ők sok más, lelki, ezoterikus vonatkozást is említenek, amik már messze túlmutatnak egy megrendezett rabláson. Ezeket mind vissza lehet olvasni, át lehet nézni itt a blogon.

Az ilyen eseteknél, a hipnózisban előjött emlékek között sok döbbenetes dolog is van. Olyanról is lehet olvasni, hogy amikor normálisan kommunikáltak, tehát magukról is meséltek az idegenek, akkor azt is mondták, hogy valamikor régen ők telepítették be a Földet emberekkel vagy élőlényekkel, meg ellenőrzik a bolygó állapotát, az emberek, élőlények genetikai változásait, és hasonló rendkívül érdekes dolgokat is lehet olvasni.

A klasszikus nézet ugye az, hogy azért jönnek ide a szürkék és rabolnak, hogy hibridizációval megmentsék a saját fajukat, esetleg más fajoknak, például reptiliánoknak szolgáltatnak emberi DNS-t az ő sötét céljaikra. Máshogyan fogalmazva: a hüllők velük végeztetik el a piszkos munkát.

De mi van akkor, ha a szürkék egy része tényleg jó szándékú, és mondjuk nem a saját céljaikra gyűjtik az emberi DNS-t, hanem azért, hogy valahol megőrizzék azt? Mi van akkor, ha valahol, számunkra nem látható, nem elérhető helyen tárolják az idegen lények az emberi genetikai anyagot, sőt még rengeteg más földi élőlénynek, növényeknek meg állatoknak a DNS-ét azért, hogy szükség esetén megmentsék a Földet, az élővilágot, ha esetleg elpusztulás veszélye állna fenn?

Szóval mindent egybevetve, rendkívül érdekes dolgokra, lehetőségekre lehet következtetni, ha az ember jobban belegondol és belemélyed ezekbe a dolgokba. Rendkívül sajnálom tehát, hogy David nem ment bele jobban ebbe a témába, mert így sajnos nem lett eléggé részletesen kielemezve. Én most jelenleg azt tartom valószínűnek, hogy voltak ilyen meg olyan rablások is, tehát valódi, idegen lények által elkövetett, meg katonák által elkövetett, megrendezett rablások is. Csak az arányra nem merek tippelni.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/12/kozmikus-kozzetetel-ix9.html    ..
Valiant Thor 2018.02.11 10:32:57
@Universe Inside Me: én is szkeptikus lettem Fulforddal kapcsolatban, azok alapján, amik az új világtudatra felkerülnek. Állandóan ír a háttérhatalom összeomlásáról, meg pénzügyi átrendeződésről, de eddig ezekből semmi komolyabb dolog nem valósult meg. Pedig már régóta írja ezeket. Aztán kérdezem én: ha teszem azt mondjuk a kínaiak bevezetnek egy saját olajvalutát, akkor az nekünk miben lesz jobb, mint a dollár? Jó, bevallom nem értek a pénzügyhöz, csak ha abból indulok ki, hogy milyen pl. az ottani meg az orosz politikai rendszer, akkor erős kételyeim támadnak.

Ezt csak egy példának szántam, és bár igaz lenne, amiket ír Fulford, csak amint látjuk, marhára nem ez történik, hanem minden megy tovább, mint eddig.
És egy idő után ez hiteltelenné teszi ezeket az embereket. De ilyen gondolataim támadnak Cobráról is, legalábbis ami a jövővel kapcsolatos nézeteit illeti. Egyszerűen meg kell nézni, hogy mi van, és sajnos azt látjuk, hogy szinte semmi sem vált valóra abból, amiket írtak és írnak.
Valiant Thor 2018.02.11 12:45:28
@UFO Kutató: ki is áll mögötte, Cobra mögött? Illetve kire gondolsz, mert ez most nem ugrik be, arra viszont jól emlékszek, hogy többször is szóba kerültek furcsa dolgok vele kapcsolatban.
Valiant Thor 2018.02.11 16:55:52
@sheramis: Úgy tűnik, hogy lassan kibújik a szög a zsákból Cobrával kapcsolatban. Hogyha tényleg megvezetik, akkor azt mondhatjuk, hogy téved, de gondolom ezek szerint kaszálni is akar pénzt a neten keresztül ezeknek a ki tudja milyen eredetű kristályoknak az eladásából. Ez viszont már nem áldozatiság és megvezetettség, hanem haszonlesés, nyerészkedés.

Akik azt állítják, hogy Jézust nem feszítették keresztre, azok mire alapozzák ezt? Mi volt a küldetése, ha ez esetleg igaz? Kiről szól akkor a Biblia, akit megfeszítettek az írás szerint?
És ki volt az apja? Vannak, akik szerint gyereke is született, sőt vannak földi maradványai is, mégpedig Indiában, Sri Nagarban. Ha ez utóbbi nem igaz, akkor vajon kinek a sírja van ott? Mert a sír az ott van. És a sort még hosszasan lehetne folytatni.
Rengeteg a kérdés vele kapcsolatban is, nekem nagyon érdekes dolgok ezek!
Az alábbiakban Corey Goode megahosszúságú helyzetjelentése olvasható az elmúlt hónapok találkozóiról és rendkívüli fejleményeiről, David Wilcock néhány személyes kiegészítésével megspékelve. Corey talán eddigi legösszetettebb, legalaposabb és legeseménydúsabb beszámolója következik...
Valiant Thor 2018.01.21 14:16:10
@xyron: ez a Voyager-csatornázás hol található? A Kozmikus Tudatosság sem magyarul van?

Egyébként érdekes lenne, ha kiderülne valamilyen módon, hogy tényleg nem léteznek a kék avianok, csak valamilyen háttérhatalom által kivetített, megjelenített hologramok. Vajon Corey miért van annyira szentül meggyőződve a létezésükről, miért nem bizonytalanodott el Sigmund kijelentése után? És ha a kék gömbök szintén hamisak, akkor hogyan szállítják Coreyt, miféle technikával? Vagy azok nem hamisak? Tiszta káosz már ez az egész tényleg! Összehívják a fél galaxis lényeit egy kongresszusra csak azért, hogy a háttérhatalom megjelenítse ezeket a hamis hologramokat, elhitetve mindenkivel, hogy ők a nagy őrzők, a vezetők? Na meg a nagy háromszög fejű lények, ők is ki tudja, hogy kicsodák!

Az említett popsztároknak miért jelentek meg a kék avianok?
Szóval, elképzelem, ahogyan Corey közli a nyilvánossággal, hogy "Bocsánatot kérek emberek, ezt baromira benyaltam! Át lettem verve kegyetlenül! Most sajnos nem tudom, hogyan tovább." Vajon hogyan mondaná el mindezt?

Azért is írom ezt, mert ha belegondolunk, szinte mindent erre a kék avian-témára épít. Attól persze a titkos űrprogramok szerintem is léteznek, ha teszem azt tényleg nem léteznek a kék avianok.

Az a nagyon nagy baj tényleg, hogy minden jel szerint annyira össze van keveredve az igazság a hazugsággal, hogy egyszerűen lehetetlen a kettőt egymástól elválasztani. Ezt most általánosságban értem.
Valiant Thor 2018.01.24 17:57:54
@xyron: tudsz még valamit idézni ebből a Cassiopeia-csatornázásból? Gondolom erről sincsen semmi magyarul.
Valiant Thor 2018.01.24 18:10:38
@UFO Kutató: tudom, hogy te nem igen hiszel ezekben a magyarázatokban, de ez a 9/11 történet minden jel szerint egy háttérhatalom (vagy nevezhetjük máshogy is) által megrendezett borzalom volt. Hogy mit akartak valójában elérni ezzel, arra van néhány variáció, politikai, meg kevésbé politikai magyarázat is. Mindenesetre itt annyi a furcsa dolog, hogy kész csoda, hogy a világ még mindig elhiszi a hivatalos verziót. Ez pedig nagyon szomorú dolog, mert joggal adódik a kérdés: ha itt, ebben a 9/11 témában nem tud az igazság utat törni magának, akkor sok más dologban vajon hogyan fog?
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/12/kozmikus-kozzetetel-ix2.html    ..
Valiant Thor 2017.12.29 18:03:09
@UFO Kutató: ez kinek szól, Ákosnak vagy angyalszívnek? Az előzőt tartom valószínűnek, de azért gondoltam megkérdezem.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/09/kozmikus-kozzetetel-viii7.html..
Valiant Thor 2017.12.09 18:26:59
@xyron: Mit csinált Uri Gellerrel ez az ember, hogy állításod szerint csődöt mondott az Uri?

Ki az, akit másol Cobra, ha ez tényleg így van?

Ha teszem azt, a Rá-anyagnak, vagy ha úgy tetszik, az Egység Törvényének mondjuk a háromnegyede vagy négyötöde igaz, akkor már az is hasznos, csak éppen tudnunk kellene, hogy mik azok, amik nem igazak belőle.
Meg az sem utolsó szempont, hogy ami nem igaz, ha tényleg nem igaz, akkor az vajon pusztán tévedés-e, vagy netalán szándékos félrevezetés? Mindkét variáció felvet érdekes kérdéseket.

Ahogyan régebben említettem, a nyelvezetét helyre kéne tenni, mert így idegileg fárasztó olvasni. Tartalmilag rendben van, az alapján, amennyit beleolvastam, és ki tudtam belőle hámozni.
Egyik honfitársunk nemrégiben ellátogatott a Spanyolországban megrendezett Ufológiai Világkongresszusra, és abba a szerencsés helyzetbe került, hogy személyesen is találkozhatott és beszélhetett Corey Goode-dal, továbbá az exopolitika területén tevékenykedő más előadókkal, kutatókkal, köztük Michael…..
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-viii30.html    ..
Valiant Thor 2017.08.27 22:03:04
@xyron: Ha jól látom, ez Patricia Cori csatornázása, nagyon jól tetted, hogy idéztél belőle! A címe az, hogy "A lélek kozmosza". Pont idevág, azon nagyon kevés magyarra is lefordított könyv közé tartozik, amely részletesen ír a titkos űrprogramokról többek között. Szerintem elképesztően jó könyv, nekem megvan már régóta, és még meg lehet szerezni, akit esetleg érdekel.
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.hu/2017/01/kozmikus-kozzetetel-vii25.html    ..
Valiant Thor 2017.08.13 22:57:36
@UFO Kutató: ebben teljesen igazad van! Ennél jobban ezt le sem lehetett volna írni. Valaki mindig előjön itt ezzel a témával. Szerintem még 100 év múlva sem fog az emberiség erre készen állni! Arról nem is beszélve, amit egyszer már leírtam itt, hogy a Földnek sok helyén ezek a fő táplálékok, meg a tej és az ebből készült dolgok, például hideg, vagy kietlen sivatagos meg hegyvidéki tájakon. Ezek nélkül ilyen mostoha helyeken egyszerűen nem lehet élni.
Szeretnénk veletek megosztani három oldalt, ahol több év alatt egy igen terjedelmes gyűjtemény jött össze képekből, fotókból, pdf-ekből ufó, ingyen energia, helyi pénz témában. Az Exopolitika Magyarország blog kérésére tesszük közzé: hozzátette, hogy a képek szabadon letölthetők, felhasználhatók,…..