Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Coolest Inventions

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Benedek tollba mondta, hogy erre a hétre betelt a prohár: az új Firefox is optin-re rakta (sic: alapból ki van kapcsolva) a flash plugint - biztonsági okokra való hivatkozással; aminek természetesen van alapja. Így a Chrome dev (sic: fejlesztői) verzió optin és okos flash…..
Coolest Inventions 2015.07.15 10:37:57
A hét végét egy balatoni kis településen töltöttem, ahogy már évek óta mindig. Annyira évek óta, hogy még emlékszem, a szocializmus óloméveiben micsoda kalandokat jelentett a beszerzés. Ha nem hoztál magaddal kaját, akkor megjárhattad. Aztán jött a rendszerváltás, amelyiknek…..
A görög sztori kiváló példája annak, hogyan lehet közös erővel hosszú ideig tartó, masszív munkával rettenetesen elbaszni valamit. Nem, nincs szorgos német és lusta görög, meg efféle baromság, államok és egymást váltó kormányok hazudozásai, trükközései és tudatos…..
Coolest Inventions 2015.07.14 21:54:41
Több vezető kormánypárti politikus is egyértelművé tette a napokban, hogy a kormány ki fog tartani a vasárnapi zárva tartás mellett, sőt, utalva a balatonfenyvesi CBA-ra, – amely egyetlen málnaárus miatt piaccá nyilváníttatta magát, hogy így mentesüljön a szigorú szabályok…..
A Mandiner szerkesztősége júliustól – szinte napra pontosan hat év belvárosi kitérőt követően – visszatért a VIII. kerületbe. Az UFi szerkesztősége a Baross utca 28. alatt működött, aztán 2007 nyarán, amikor a CEMP lett az új kiadónk, elköltözött a József körút…..
Coolest Inventions 2015.07.14 21:48:47
Az utazóközönség rém peches, a GYSEV meg elképesztő béna, mert Melinda leveléből is látszik, hogy  a rendkivüli helyzetekben elsősorban odafigyelést és tájékoztatást várnak az emberek. (Pinnye egyébként egy kicsi község, a hazai telefónia türténetének szempontjából…..
Milyen érzés, amikor a nehezen leadózott kocsid mellé beáll egy szlovák rendszámos luxuswagen, amiben a csücsörítő szájú pinabubus unott arccal szánakozva néz rád, te meg pontosan tudott, hogy nem fizetett adót a kocsira, de legalább veri a mellét? Sok ilyen és ehhez hasonló…..
Coolest Inventions 2015.07.14 21:43:35
A Béres névnek jó csengése van. Ki ne hallott volna már a Béres cseppről? Beleillik a Gyulai kolbász, a Tokaji bor, a Rubik kocka sorába. Első hallásra tehát jó ötletnek tűnik, hogy 1,6 milliárd forinttal támogassák a Béres gyárat Szolnokon. Végtére is 60 új munkahely jön…..
Coolest Inventions 2015.07.14 21:41:37