Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StormST

86 bejegyzést írt és 1042 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sport mindig is az egyik legkedveltebb propagandaeszköz volt a hatalom birtokosai számára, ám a magyar kormány az olimpia közvetítések alatt szokása szerint túltolta a biciklit. Olyan intenzitással kampányol ugyanis a legnépszerűbb sportágak versenyei alatt a kvótanépszavazás ügyében, hogy az már…..
Mindenki azon sír mostanában, mennyire nehéz jó fiatal informatikusokat találni. Meg ha talál is az ember néhányat, megtartani őket hosszú távon meg szinte lehetetlennek tűnik. Biztos rengeteg kifinomult oka van a jelenségnek, de ki szeretnék emelni most két fontos gondolatot, miszerint Az IT…..
StormST 2016.06.20 08:06:44
@bringás bosszantó: mert nem is akar.
StormST 2016.06.20 08:24:33
@bringás bosszantó: Én azt szoktam mondani, hogy a programozó egy külön állatfajta és érdekes módon eddig egyetlen programozásból élő ismerősöm se sértődött meg ezen, sőt egyetértettek. A programozás egy bizonyos fajta agyműködést igényel, ami nincs meg mindenkinek.

Viszont az informatika messze nem csak a programozás vagy rendszergazdaság és nagyon sokan azok is megtalálják benne a számításukat, akik nem ezt a kettőt űzik, de ezt sokan nem látják át, mert az informatikus a magyarok nagy részének vagy programozó vagy rendszergazda, ami erősen beszűkült látásmód.
StormST 2016.06.20 09:42:42
@bringás bosszantó: De miért is kérdezik meg egyáltalán az informatikust, hogy elvállalja-e a programozási feladatokat? Talán mert még a munkaadóknak sincs sokszor lövése se, hogy kitől mit kéne elvárnia, illetve, hogy hogyan tesztelje le a jelentkezőt, hogy ért-e ahhoz vagy sem, amit meg akarnak vele csináltatni?

Nekem egyébként semmi bajom nincs a programozókkal, főleg amíg megmaradnak a programozásnál és nem próbálnak olyan vizekre evezni, amikhez meg ők nem értenek, én se szólok bele az ő dolgukba...
A konyha ördöge a TV2 állatorvosi lova. Minden benne van, ami egy jól megcsinált, sima főműsoridős, normális nézettséget hozó realityhez kell, az alapötlete nem új, hanem egy többször átgyúrt, kismillió országban (Nagy étteremátalakítás néven többek között nálunk is)…..
StormST 2015.03.08 11:49:00
@user friendly: Volt ott még pár cucc, szóval a 4100 annyira nem volt irreális, de a lényeg az, hogy szerintem simán látszik, hogy azért fizet külön... :)
StormST 2015.03.08 11:53:26
@sixx: Én most már 3-szor néztem meg és nekem meg egyáltalán nem az jön le, ami neked.

Igen, az üzletben megy vissza, de már a pénztár után, a kocsiba akkor rakják be a pénztár után az utolsó cuccokat. Akkor veszik le a szalag végéről az adag tojást, ami már átjött tisztán láthatóan a pénztáron...

A többiek ott állnak az ÚJRA megpakolt kocsival, a te képeden is látszik, hogy már a pénztár után van az a kocsi, nem előtte. Vagy még nem voltál METRO-ban és nem tudod hogy néz ki ott a fizetés, vagy csak simán azt akarod látni, amit leírsz...
StormST 2015.03.08 12:07:47
@pontÉn: Miért ne lehetne? Persze lehet a kákán csomót keresni, de szerintem ebben a műsorban, ha volt hiba (persze, hogy volt, nem is kevés), ez pont nem volt az. Igen, papíron bizonyára vissza kéne menni körben, hogy újra bemenj a kártyáddal, de azért ezt szerintem soha az életben nem vették szó szerint (engem is engedtek már vissza onnan, pedig mögöttem nem állt ott egy komplett tv-s stáb, akik előtt elég ciki lett volna rászólni, hogy "Hé, kis köcsög, menjél már körbe!") és ebbe belekötni már eléggé túlragozás szerintem... :)
A Denver Broncos (9-3) már mint az AFC West 2012-es győztese érkezett egy Thursday Night Football meccsre az O.co Coliseum-ba az Oakland Raiders (3-9) vendégeként. A Broncos csoporton belüli mérlege tökéletes 4-0-t mutatott a meccs előtt, a 4 győzelem között egy Raiders elleni 37-6-os…..
Az utóbbi napokban úgy tűnik a tandíj bevezetésének az ellenzői azt szeretnék, ha egyáltalán nem kellene fizetni a felsőoktatásért. Az előző rendszerrel csak a diákok jártak jól, az ország lehet, hogy nem. Az elmúlt években sokat lehetett hallani arról, hogy az egyetemeken a…..
Hatmeccses győzelmi sorozat után várta a Denver Broncos (8-3) hetek óta az első igazán keménynek ígérkező ellenfelét látta vendégül, amikor a Tampa Bay Buccaneers (6-5) érkezett a Sports Authority Field @ Mile High Stadium-ba. A Bucs az újonc RB Doug Martin által fényjelzett…..
A magyar felsőoktatás, a mostani- és leendő hallgatók, családjuk, az oktatók és minden érintett hadüzenetet kapott a kormánytól: nincs vége az eddig is súlyos elvonásoknak - jövőre soha nem látott nemmegszorítás indul, nemtandíjjal és nemröghözkötéssel párosítva. Ha…..
StormST 2012.12.09 13:21:55
@Bicepsz Elek: Igen, ez normális esetben mehetne így is, csak nem lehet egyik pillanatról a másikra áttérni és feltenni a kezünket, hogy "majd a piac eltartja", úgy, hogy a piacot se meg nem kérdezed róla, se levegőt nem adsz neki...

Amíg a piaci szereplők fél évre nem látnak előre, szerinted az egyetemekről 5 év múlva kijövőket fogják finanszírozni?
A 2012-es NFL szezon 12. játékhetében a Denver Broncos (7-3) a Kansas City Chiefs (1-9) csapatához látogatott az Arrowhead Stadium-ba. Az 5 meccs óta és a csoportjában is eddig veretlen (3-0) Broncos számított mindenképpen a meccs esélyesének, de az NFL-ben soha nem lehet biztosra menni…..
Az NFL 2012-es szezonjának 11. játékhetében a Denver Broncos (6-3) a San Diego Chargers (4-5) csapatát fogadta a Sports Authority Field @ Mile High Stadium-ban, egy 4 meccses győzelmi sorozat után. A tabellán legközelebb álló csoportriválisként érkező vendégek azzal a tudattal…..
A Denver Broncos (5-3) három egyhuzamban megnyert meccs után a Carolina Panthers (2-6) csapatához látogatott a Bank of America Stadium-ba múlt vasárnap. Ismét egy több érdekesség aspektussal kecsegtető találkozónak nézhettünk elébe, hiszen a Broncos head coach-a, John Fox a Panthers…..
A Denver Broncos (4-3) kétmeccses győzelmi sorozat után idegenben lépett pályára a kilencedik játékhéten a Cincinnati Bengals (3-4) vendégeként a Paul Brown Stadium-ban. A 2011-es szezonban, mint már említettem, legyőztük a Bengals-t a Mile High-on, de idegenben a helyzet mindig más,…..
A Denver Broncos (3-3) egy történelminek is nevezhető győzelem és egy pihenőhét után a hetedik játékhéten a New Orleans Saints (2-4) csapatát fogadta a Sports Authority Field @ Mile High Stadium-ban. Újra összecsaphatott tehát Peyton Manning azzal a csapattal, amely a 2009-es szezon…..
StormST 2012.11.04 15:14:41
@foppa21: elvileg 7-kor, mert az amcsik ma állítottak órát, ha minden igaz... :)
A Denver Broncos (2-3) az NFL 2012-es szezonjának hatodik játékhetében a csoport rivális San Diego Chargers-hez (3-2) látogatott a jó emlékű (Super Bowl XXXII) Qualcomm Stadium-ba. Sok szempontból is fontos meccs volt ez,: mindkét csapat a BYE week-je előtt volt, így az eredmény a…..
A Denver Broncos (2-2) újabb nehéz meccsnek nézhetett elébe az NFL ötödik játékhetében, mivel a New England Patriots (2-2) gárdájánál volt jelenésük a Gillette Stadium-ban, Bostonban. Ez volt az utóbbi másfél évtized talán két legjobb irányítójának, a  Peyton Manning…..
A Denver Broncos (1-2) kétmeccses vereségsorozat után a csoportrivális Oakland Raiders (1-2) csapatát fogadta az NFL negyedik játékhetében a Sports Authority Field @ Mile High Stadium-ban. A Raiders az utolsó 4 szezonban nyerni tudott Denver-ben, ami még egy plusz indokot adhatott a hazai…..
A Denver Broncos (1-1) a harmadik héten végre egy magyar szempontból már jó időpontban lejátszott meccsen lépett pályára (a Sport2 élő közvetítése által a honi nagyközönség elé is eljutva) a Sports Authority Field @ Mile High Stadium-ban a Houston Texans (2-0) ellen. A…..
StormST 2012.09.30 13:12:31
@Coach Sacco: A fő gond a mutatott játékkal van nálam. PM rossz döntéseket hoz, ezen a meccsen dobott legalább 3 olyan passzot megint, amik simán interception-k lettek volna, nem rajta múlott, nem vette észre a védőket közte és a célpontja között. Ezen kell javítani, mert így mindenki ellen nehéz lesz, még ma este a Raiders ellen is...
A Denver Broncos (1-0) az NFL második játékhetében a hétfő esti rangadón lépett pályára az Atlanta Falcons (1-0) vendégeként a Georgia Dome-ban. A Broncos 1992 óta minden szezonban játszhatott Monday night mérkőzésen és ez a leghosszabb ilyen sorozat jelen pillanatban az NFL-ben.Az…..
Az NFL 2012-es szezonját a Denver Broncos hazai pályán kezdhette egy 2-2-es eredménnyel zárt preseason után múlt vasárnap este. Nagy volt az érdeklődés, hiszen több szempontból is fontos és érdekes meccsnek néztek elébe a csapatok, mivel egyrészt ez volt Peyton Manning első…..
Mint azt múlt heti írásomban jeleztem is, az előszezon utolsó, negyedik meccséről, amit a Denver Broncos az Arizona Cardinals vendégeként játszott le a University of Phoenix Stadium-ban, csak egy rövid összefoglalót írok, mivel ezen már a kezdők, akiket később láthatunk majd a…..
StormST 2012.09.05 18:52:53
@foppa21: Még 2-3 hetet + amíg formába jön, szerintem a negyedik vagy az ötödik héten már a kezdőben lesz, ha nem lesz gond...
Az általános vélekedés szerint minden csapatnak a preseason-jében egyetlen igazán fontos meccse van és ez a harmadik héten megrendezett találkozó. A Denver Broncos-nak ebben a szezonban ezen a meccsen az NFC előző szezonbeli döntőjében csak hosszabbításban alulmaradt San Francisco…..
Bumerángként pattog a "legyen területi alapú a rendszám" gumicsontja - téma volt januárban, de megint napirendre került, ezúttal Schváb Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedésért felelős helyettes államtitkára, Győri Gyula, a Nemzeti Közlekedési Hatóság…..
Augusztus 9-én Chicago-ban kezdte meg a 2012-es NFL-idény előszezonját a Denver Broncos a Chicago Bears vendégeként a Soldier Field-en. A meccs végül villámlás miatt csak fél óra csúszással kezdődött el, de szerencsére közben már nem volt gond az időjárással, viszont mivel…..
Augusztus 2-án a nyolcadik nappal folytatódott a Denver Broncos 2012-es Training Camp-je. A csapat immár teljes erőből edzett a rohamosan közeledő szezonra, ami előtt egy nyilvános edzőmeccsre is sor került a napokban, méghozzá a Sports Authority Field @ Mile High Stadium-ban.Bár az…..
Megkezdte a felkészülést a 2012-es NFL szezonra a Denver Broncos csapata július 26-án, vagyis igazából már előtte nap, amikor a játékosok megérkeztek a csapat főhadiszállására egészségügyi vizsgálatokra és a taktikai anyagok átvételére.Két undrafted rookie-tól, a WR Eric…..
Megszerezte végre az első párharc győzelmét a Colorado Rockies a 2012-es MLB szezonban, mivel az elmúlt hétvégén háromból kétszer legyőztük a tavalyi divízió győztes Arizona Diamondbackst. Pénteken és szombaton is egy-egy ponttal diadalmaskodtunk ellenük, így vasárnapra…..