Regisztráció Blogot indítok
Adatok
"Horthy-fasiszta"

0 bejegyzést írt és 226 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Operabálról - a rendezvény jellegéből adódóan - sok újat nem tudnánk írni, így ajánljuk tavalyi, Hülyék gyülekezete c. írásunkat, mely - érzésünk szerint - nem veszített aktualitásából...
Mandiner blog Felszabadulás? 2009.02.11 07:01:00
Olyan ez, mintha egy pókhálót akarnánk ujjunkkal rendbeszedni Ludwig Wittgenstein  Hatvannégy éve, 1945. február 11-én megindult a kitörés: a Buda várában rekedtek, köztük a Magyar Honvédség katonái elkeseredett akciójukban megpróbálták áttörni a Vörös Hadsereg…..
"Horthy-fasiszta" 2009.02.11 12:33:06
@bz249:

Maximálisan egyetértek.
"Horthy-fasiszta" 2009.02.11 12:43:20
@bz249:

Én még most is örülnék neki, pedig azóta jóval több a román...:) Nem tudom a kérdésed komoly e, de akkoriban a revízió társadalmi támogatottsága pártállástól függetlenül elsöprő volt.
"Horthy-fasiszta" 2009.02.11 16:22:16
@Cypriánus:

De könyörgöm, hidd már el, hogy hadüzenet mindenképpen lett volna, maximum akkor 41-ben jön Sztójay a német szuronyok élén... Arról nem is beszélve, hogy akkoriban sokkal nagyobb volt a német-, illetve szélsőjobb iránti szimpátia az országban, mint pár évvel később. Kállay-kettős ameddíg lehet, majd német megszállás, ennél egyszerűen nem volt több ebben a tragikus történelmi szituációban.

@thetriggerhappy:

Az osztrákokkal kapcsolatos megállapításoddal egyszerűen nem lehet vitatkozni. Európa leggusztustalanabb népsége, akik mostanság annyira zöldek, hogy csak na, de a szemetükkel és a szemétégetőjükkel azért megtisztelnek minket.
 Ma eltűnt az iWiWről Sztojka Iván adatlapja. De ki vette le?1., A legvalószínűbb, hogy a közösségi oldalt üzemeltető Magyar Telekom-csoport törölte, a több ezer, nem ritkán gyalázkodó hozzászólás miatt. De joga van-e ehhez a szolgáltatónak?2., Ha a felhasználó…..
"Horthy-fasiszta" 2009.02.10 22:22:50
@patomio:

A Rádió C korábbi vezetőjének adnék pár pofont, csak a móka kedvéért.
 Egy 30 fős csoport támadt az Iváncsik Gergő kisfiának születését ünneplő veszprémi kézilabdacsapat tagjaira egy szórakozóhelyen. A csapat román beállósát, a 26 éves Marian Cozmát halálra késelték. A második számú, horvát kapust, Ivan Pesicset vesén szúrták, el…..
 Az izraeli Nagyrabbinátus meghatározatlan időre megszakította hivatalos kapcsolatait a Vatikánnal, ezzel fenyegetőzik Izrael is. Mindenki fölszólítja a pápát az egyértelmű állásfoglalásra holokausztügyben, beleértve  a német kancellárt és Hans Küngöt, az…..
"Horthy-fasiszta" 2009.02.06 13:38:19
@Gabrilo:

Magyarországon vannak neokonok, annak ellenére hogy nem lehetnének...:) A cikk jó, a nokonzervativizmus egy amerikai jelenség, aminek az európai alakváltozatai életképesek lehetnek például Németországban, de nálunk semmiképp.
"Horthy-fasiszta" 2009.02.06 21:04:08
@Pincehelyi:


Hát-hát, most nagyon lépre mentél. Izrael állam, az Amerikai Egyesült Államokhoz hasonlóan, _nem ismeri el az örmény népírtást_! Pusztán politikai megfontolásból. Szóval tewton párhuzama nagyon tetszetős.
"Horthy-fasiszta" 2009.02.06 21:07:47
@KA_Steve:

A mosdatlan raszta biciklisfutárokkal szemben két esetben viseltetek ellenérzéssel, egyrészt ha politizálnak, másrészt ha késve hozzák ki a pizzát. :-))
A magyar sajtó igen kevés érdeklődéssel övezte a kanadai főkormányzó, Mme Michaëlle Jean tavaly november végi hivatalos látogatását. A brit uralkodó egyben Kanada királynője is, s ebben a minőségében a főkormányzó helyettesíti. A főkormányzó szerepe jobbára ceremoniális,…..
"Horthy-fasiszta" 2009.02.03 15:23:00
@Úlfhéðinn:

Ne haragudj, de nevettséges vagy. Én nem "blöfföltem", hanem elmondtam a saját tapasztalataimat. Semmiféle érdekem nem fűződik ehhez a vitához, miképp ez nem is egy szakmai fórum, szóval megkérdőjelezni a szavam minimum pofátlanság, és értelme sincs. Állítsd azt, hogy rossz helyen lakom, a kórházunkban előforduló páciensek nyugatmagyarországitiszben szenvednek, ezért róluk nem szabad általánosítani, és akkor majd a többi olvasó eldönti, hogy milyen érveket fogad el. Én tényeket közöltem, és egy létező (lehet, hogy csak nálunk, de ennél ezerszer valószínűbb, hogy országosan elterjedt) jelenségre hívtam fel a figyelmed. Ettől még állíthatod azt, hogy amiről a KSH nem vezet statisztikát, az nincs is, csak nem lesz igazad.
"Horthy-fasiszta" 2009.02.03 15:31:10
@Avatar:

Ugye kettőnk közül csak te használtad a "tilos" kifejezést? Akkor jó.

Megkockáztatom nincs külön jogszabály a bázisugrásra, sem arra, hogy nem szabad Jet-skizni a városligeti tóban, viszont ha megteszed, akkor a közrend megzavarásáért (a bázisugrásnál pedig elemellett még közveszély okozásért) fognak előállítani. Én a helyedben nem próbálnám ki.
"Horthy-fasiszta" 2009.02.03 16:15:45
@Úlfhéðinn:


Én egy tény írtam le, miszerint a mi kórházunkban a harmincas nők több, mint harmada nem első abortáló. Az induktív logika szabályai szerint eljutottam arra a következtetésre, hogy vélhetően ez az szám országosan sem kicsi. Utánanézhetsz, nem állítottam többet.

"Az abortuszra vetemedők nem kis százaléka tartozik ebbe a csoportba. "

Ha szerinted logikai hibát vétettem, akkor vitathatod az állításom, de valójában nem több szőrszálhasogatásnál. Megkockáztatom számodra a magyar börtönlakók etnikai összetétele sem mond el semmit "úgy általában" a cigányság és a bűnözés összefüggéséről. (Eszemben sincs ezáltal újabb vitát generálni, csak a példa szemléletes az ún. liberális struccpolitika vonatkozásában.)
 Mikor a Magyar Nemzet megírta, hogy Veres János 14 millióért jutott új szolgálati autóhoz, akkor a Pénzügyminisztérium azzal indokolta a beszerzést, hogy az elodázhatatlan volt. (Sok elodázhatatlan feladata lett volna a tárcának Veres vezetése, ha azokat tisztességgel…..
 A Kettős Mérce blogon jelent meg egy John Emesének tulajdonított levél. Ebben az SZDSZ ferencvárosi jelöltje gyakorlatilag bejelenti tegnap óta lebegtetett visszalépését. A visszalépés melletti felsorolt érvek között van egy, ami jó néhány kérdést felvet:- A FIDESZ…..
 Jó régen volt már, amikor utoljára kiosztottuk az Arany Szömörcsög-díjat. Ennek oka természetesen nem az volt, hogy kevesen pályáztak az elismerésre, hanem éppen ellenkezőleg: az elmúlt hónapokban – a nagyszerű Mráz Ágoston Sámuel kivételével – gyakorlatilag…..
"Horthy-fasiszta" 2008.11.28 15:59:58
A Fidesz harcol a 13. havi nyugdíjért
MTI
| 2008. november 28., péntek 15:41
A Fidesz és a KDNP módosító javaslatot nyújt be, amely azt szolgálja, hogy a jövő évi költségvetést megalapozó törvényből kerüljön ki a 13. havi nyugdíj elvétele - jelentette be pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter. A módosító javaslatot a fideszes képviselő a kereszténydemokrata Soltész Miklóssal együtt jegyzi. Az ellenzéki párt szóvivője emlékeztetett arra, hogy a parlamentben hétfőn lesz a záróvita és a zárószavazás a jövő évi költségvetési törvények módosítását megalapozó törvényről. Szijjártó Péter azzal indokolta a 13. havi nyugdíj megőrzését, hogy a válságkezelés receptjét az európai országok adócsökkentésben, kamatcsökkentésben és növekedési programok bevezetésében látják. Véleménye szerint a magyar kormány viszont rossz útra tévedt, mert szembemegy az európai gyakorlattal. Hozzátette: semmiféle gazdasági és költségvetési kényszer nem indokolja a 13. havi nyugdíj elvételét. A politikus szerint a kormánynak önmagán kellene spórolnia a bürokrácia és a korrupció visszaszorításával, ráadásul nincs erkölcsi jogalapja az említett járandóság megszüntetésének. Szijjártó Péter hangsúlyozta, hogy az elvonás miatt három egymást követő esztendőben csökken a nyugdíjak reálértéke, és ez a szociális egyensúly felborulásához vezet.
 Manapság az a menő, ha az ember jófej. Így gondolta a Népszabadság Online is, amikor fogta magát, megújult, és új szolgáltatásokat indított. Ilyen például a Noller nevű aloldal is, aminek már a neve is jófej. Azt, hogy a Noller pontosan micsoda, nem tudjuk - főleg olvasói…..
 Császár Antal, a Fidesz frakciójából kilépett országgyűlési képviselő a pártpolitikai csatározásokon felülemelkedve, független képviselőként és a Vállalkozók Pártja Egyesület elnökeként támogatja a kormányzati törekvéseket, közölte a Kormányszóvivői Iroda.…..
Mandiner blog Kolozsvári Vasutasok 2008.11.26 18:26:00
 A Reakció három fős különítménnyel képviselteti magát a ma esti Kolozsvári VSC (CFR Cluj 1907) - AS Roma Bajnokok Ligája-mérkőzésen (a meccset az m1 élőben közvetíti). Azóta terveztük a kolozsvári kiruccanást, hogy tavasszal kiderült, a Fradi '95-ös szereplése után…..
 Már a Konzíliumon is felvetődött, hogy miért ezer az egyhez a férfi-női arány konzervatív, jobbos körökben? A mi blogunkon Kytinnel itt vagyunk ketten, a Jobbklikknek is van egy Kiss Elizája, a konzervatóriumosok pedig szégyelljék magukat (mármint, hogy egyetlen nőt se tudtak…..
Miután pár milliárd forintért tehénszarból és papundekliből felújították az Erzsébet teret, majd szisztematikusan lerombolták, a Randivonalnak nem jutott jobb az eszébe, minthogy éppen itt ültesse el a Szerelmesek Fáját. A Pécsről lopott ötlet lényege, hogy a szerelmespárok a…..
 A hazai állapotokról szóló Ilyen ország pedig nincs sorozatunk után elindítjuk az Ilyen szomszéd pedig nincs szériát is. Szlovákiából abszurdabbnál abszurdabb, elkeserítőbbnél elkeserítőbb hírek érkeznek arról, hogy hogyan bánik az ország az ott élő magyar…..
 Szlovákiában talán még hatályba sem lépett az a két hete elfogadott jogszabály, ami kitiltja a magyar zászlókat a szlovákiai sporteseményekről, itthon már sikerült átvenni északi szomszédunk európai értemeben vett európai gyakorlatát. Újmecsekalján a magyar zászlóval…..
Mandiner blog A hét bloggerei 2008.11.18 12:31:00
 A Reakció a hét bloggere, ebből az alkalomból ergé, Kínai Kálmán & Trágár Tóni, valamint jómagam adtunk nagyívű interjút...
Mandiner blog Egy képviselő ára 2008.11.18 07:41:00
 A Budapest Analyses egy korábbi elemzéséhez kapcsolódó Heti Monitorban idézi az ukrajnai Pravdát, ami az esetleges előrehozott választások pártkampány-büdzséit próbálja felbecsülni:  Ahhoz, hogy egy politikai erő a parlamentbe jutás reményében induljon az újabb…..
Mandiner blog Dugjunk kínaiul! 2008.11.14 12:01:00
 Lezajlott a gazdasági csúcs, nyakunkon a válság, néger az elnök és hőbörögnek a szlovákok, úgyhogy épp itt az ideje, hogy valami komolyabb témával foglalkozzunk, nevezetesen a Ming-kori kínai képes pornóirodalommal.  A helyzet az, hogy a közhiedelemmel ellentétben a…..
 Gyurcsány Ferenc reggeli rádióinterjújában értésünkre adta, hogy tévedtünk, amikor azt írtuk, Robert Fico alázza a magyar kormányfőt az előre beharangozott séta lemondásával. Már nem is a Daróczi Dávid által korábban említett technikai ok miatt zajlik csak…..