Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fekete lovag

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig már komolyan azt hihettük, hogy végre eltűnik a Microsoft pécére kitalált őrülete, a Games for Windows Live. A Rockstar ugyanis még a pécés GTA V bejelentésekor megígérte, hogy nem arra a gyalázatosan rossz rendszerre hozzák majd a játékot, hanem simán Steamen. Aztán egy…..
Fekete lovag 2014.06.25 14:18:03
@Bobby Newmark: GfWL tényleg egy fos volt mindig is. Dawn of War 2-vel tapasztaltakat tanusítani tudom.
Az ELMŰ fájdalommal tudatta, hogy otthagyja mindannyiunk kedvenc késedelmikamat-generátorát, és ezentúl a saját honlapján fogja prezentálni az elektronikus számlákat. Ezzel az összes díjnetes ügyfelüket rákényszerítik, hogy náluk is regisztráljanak, különben mehetnek vissza a…..
Most, hogy Észak-Afrikában kicsit foronganak a népek, meglepő dolgokat tudhatunk meg. Nekem érdekes volt látni korábban a tunéziai elnök palotáját belülről, mert ugyan alaposan szétkapták, még mindig többet mutatott, mint pár éve, mikor arra jártam (és azért is rám szóltak,…..
Kedves olvasók, Stöki egyéb irányú teendői miatt a héten megint alibi van, viszont cserébe igyekszem megint valami olyat megragadni, ami beindítja a nosztalgiázást. Összeszedtem pár dolgot, amik régen szerves részét alkották a játékidőnek, de mára szinte teljesen kivesztek -…..
A Kelet-Karolinai Egyetem Pszichofiziológiai Laboratóriuma és Biofeedback Klinikája – komolynak hangzó intézet a neve alapján, pedig játékokkal is foglalkoznak, pontosabban a játékok testi-lelki hatásaival. Az elmúlt egy évben egy kutatócsoport a klinikát vezető Carmen…..
Hazudtunk, csak 970 milliót, ebből a december egymaga 213 milliót hozott össze. Legalábbis a Forecasting and Analyzing Digital Entertainment elemzőcég adatai és becslései alapján, aminek aztán vagy hiszünk, vagy nem. Toplista is van a legjobban tejelő steames játékokról,…..
Subba Azta: Bugatti Veyron 2011.01.20 08:24:00
A videón látható tóba csapódó Bugatti Veyron érteke egymillió euró, és évente hetven darab készül belőle. A felvétel teljesen véletlenül készült valami sóvárgó figura által, aki a csoda ride kisiklását végig rögzítette. A csobbanás előtt állítólag egy pelikán…..
Ahogy régen volt Atari vs. Commodore, úgy most is akad egy halom értelmetlen szájkarate párharc: PC vs. Konzol, Xbox vs. Playstation, Windows vs. Linux, és - a teljesség igénye nélkül - a kontroller vs. billentyűzet+egér. Ez az utolsó az, amivel kapcsolatban újraindulhat a…..
Paul Butler gondolt egyet, és "láthatóvá tette" a világ Facebook kapcsolatait, akit részletesen is érdekel, hogy hogyan és miért csinálta, itt olvashat róla...
Fekete lovag 2010.12.14 11:42:58
Subba Facepalm: Kamu rokonsága 2010.12.03 11:46:00
Damu Roland rokonsága is megéri a pénzét. Az unokatestvére Zita így nyilatkozik a korábbi barátnő ütlegelésről:„Lehet, hogy elcsattant néhány pofon, de mással is megesik az ilyesmi. Szerintem olyan nagy bűnt nem követett el Roli, végül is nem halt meg Timi… Én az…..
Kivételesen valós személy következik a játékcsajrovatban: Felicia Day, aki minden képén úgy néz ki, mint a cuki lány a szomszédból, de ha jobban megnézzük, miket csinál, rögtön kiderül, hogy ő valójában minden geek nedves álma, egy 31 éves nerdistennő. Kislánykora óta…..
Subba Vízen van 2010.09.22 11:30:00
Tegnap Nyergesújfalunál vízre bocsátották az A38 új "épületrészét"...
Fekete lovag 2010.09.22 13:28:07
"Vicces videó kevés szöveges körítéssel mert minek" rovatunk mai adásában kiderül, mi a legjobb harctéri taktika géppuskás terroristák ellen.   És ha már itt vagyunk, hősünk egy régebbi videójából az is kiderül, hogy a kommandós legjobb barátja az aimbot...
Elméletileg most jönne az a rész, hogy beömlesztek ide hat vagonnyi booth babe-et, de hát ezeket a német lánykákat nem igazán szereti a kamera, így lépjünk is túl ezen. Az azonban már a szürrealitás mezejét tapodja, hogy a képen látható (minden valószínűség szerint német)…..
Nem igazán találunk szavakat erre. Emberünk kicsit rákattant az EVE Online-ra, egyszerre több karakterrel játszik. De hogyan játszik, édes istenem! Több számítógép és monitor, hat spéci keypad összekötve, léc ragasztva a megfelelő gombokra, hogy egyetlen mozdulatra mindegyik…..
IDDQD A Steamen szabad a vásár 2009.11.24 08:24:00
Megint a Montreal International Game Summit játékfejlesztői konferencia programjából fogtunk ki egy érdekeset. Jason Holtman, aki a Steam digitális disztribúciós rendszer vezetője (vicces lehet a névjegykártyáján a Head of Steam felirat a Valve cégnév mellett) tartott előadást…..
Subba Subba szív iWiW: Tüzes pasi 2009.10.30 12:00:00
Vááááááááálogatáááááááááááááááááááááááás! - Tüzes Pasi- Jobbra dől- Jesus- Ott lóg az orrod előtt, de nem veszed észre, kommentelsz- Te is- Heti fotosop művész- Heti fotosop művész II.- Heti fotosop művész III.- Heti kép rekord 702 darabbal!-…..
  [16:46:33] Péter Anna dice: kemény [16:46:37]Péter Anna dice: hang? [16:46:43] Nati dice: wuuuuuu [16:46:46]Péter Anna dice: ja A Prowlert Nati lőtte, angolóránk után, tőlünk hazafelé, kocsiból, ügyesen. Angolórára, pontosabban műszaki angolra nem véletlenül járok. Azt…..