Regisztráció Blogot indítok
Adatok
~Zsuzsi~

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostani történetem igazán meglepő, sőt többszörösen meglepő volt számomra annak ellenére, hogy nincsenek kifejezetten rossz tapasztalataim. Egyúttal ez az első beszámoló egy bababarát helyről, amelyet minden utazó, útra készülő családnak bátran ajánlok! Balatonra…..
Az előző posztunkból kiderül, hogy hogyan tudtok az új admin felületen oldaldobozt létrehozni. Tehát a Beállítások/Oldaldobozok menü fül alatt a Keltetőben (középső oszlop) található elemek melletti plusz ikonra kattintva tudtok új oldaldobozt létrehozni. Térjünk rá a link oldaldobozokra, melyek a…..
Nem is olyan rég történt...Éppen csak pár hónapja. Már akkor is sokat foglalkoztatott a gondolat, hogy vajon hogyan jutottunk ide, úgy értem társadalmilag. Mi lehet az oka, hogy ennyire idegen és ismeretlen a szoptatás, hogy egy gyermekét tápláló nő ilyen indulatokat képes…..
Igen, végre elindulunk. És mikor máskor, ha nem a Nemzetközi Szoptatás Hetén természetesen. :)Bevallom időnként irígykedem, hogy a mai gyerekek mennyire természetesen mozognak a világhálón, blogolnak, videoblogolnak és mindez olyan egyszerű a számukra. Az Édesanyák a nyilvános…..