Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baktérium

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mostantól a kék legyen inkább piros!” – ha valaki ezzel az ötlettel jönne, bizonyára mindenki hülyének nézné. Megfelelő csomagolásban azonban nagyon komplex stratégiaként is eladható, és senkinek fel sem tűnik az irracionalitás.       Nézzük például…..
Balog miniszter úr újabb jogalkotási gyöngyszemmel örvendeztette meg a hazai jogtudósokat (meg úgy általában minden adófizetőt), amikor nevét adta a köznevelési intézmények random átnevezéséhez. Szokás szerint visszaható hatállyal. Az intézmények átnevezését a Klebelsberg…..
Baktérium 2013.07.23 09:13:23
@Hoppácska:

Nem érted. Nem ez elsődlegesen a gáz. Hanem az h kutyát meg nem kérdeznek, hogy mi a véleményetek a névváltoztatásról, esetleg ha már nevet kell váltani - mert van ugyanolyan névvel futó intézmény - akkor találjatok ki újat. Nem is szólnak h mivan, hanem egyszer csak szembesülsz vele, mert megjelenik a magyar közlönyben h háhá, téged baszki januártól már nem is úgy hívtak ahogy te azt júniusig használtad...

Nálunk is ugyanez volt, ránézésre "nem nagy ügy", csak éppen az egész iskolatársulást elnevezték az egyik tagiskolánkról. Ismételten csak senkit meg nem kérdezve :-/
Baktérium 2013.07.23 09:17:18
@Ló Elemér:

Teljesen jól értékelted a helyzetet. Sajnos erről van szó. Aki meg nem tudja ezeket a jeleket értelmezni az kurva gyorsan frissítse fel a történelmi tanulmányait... Ha odafigyelve olvas, akkor rájön, hogy nagyon nagy gáz van :(
Na itt álljon meg a menet, ez már nem szabadság, hanem szabadosság, innentől erős kéz kell, félelem és kussolás, mert ha nem, akkor jönnek a Thomas Magnumok, és ilyenekkel árasztják el Mária országának romlatlan népét. Minden ízében undorító! ez a vicc szarás közben jutott…..
Az ámokfutó ámokot fut.  A sajtó ezen szörnyülködik, élőben többször is közvetíti a helyi rendőrség nyilatkozatát, amely szerint nem mondhatnak el az üggyel kapcsolatban semmi. A médiatulajdonosok kezüket dörzsölgetik, növekszik az eladási példányszám és a…..
  Sajnos tegnap egy elég érdekes médiaélményben volt részem. A TV2-n sikerült elkapnom a rendszerváltást elmúlt húsz évének történéseit bemutató műsort Bárdos Andrással. A műsor címe nemes egyszerűséggel 20 év. Azt hogy ez felfüggesztett vagy letöltendő vagy…..
Baktérium 2009.05.14 16:00:35
@Wita.hu Joe:

Wita.hu!

Teljesen igazad van, én is azt néztem, hogy a gesztusai és a hanglejtései tisztára mint a Gyurcsányé.
Egyébként nem tartom én sem rossz embernek alapjában véve szerencsétlen Eperjest, de tényleg kicsit el van tévedve... Ettől függetlenül mondott jó dolgokat is, pl. amit én is tudnék támogatni, az valamiféle erkölcs oktatás az iskolákban, és a nevelés terén egy komolyabb újragondolás, mert valami nagyon el van baltázva nálunk...
Másfél hónapja indult el az Indafon: az a webes telefonszolgáltatás, amely a böngésződet köti össze vezetékes és mobiltelefonok millióival, illetve amely lehetővé teszi, hogy ismerőseiddel - számítógépeitek segítségével - mindig ingyen telefonálhassatok. Az elmúlt hetekben…..
w Szerény javaslat 2007.02.27 08:00:00
Mint tudjuk, a világ legnyomorultabb helye Közép-Afrika. Nincs mit enni, sőt inni se, viszont nagyon süt a nap, rengeteg igen fájdalmas betegség terjed, és nemhogy kórház, de fájdalomcsillapító sincs. Vannak viszont lovas és terepjárós milíciák, amelyek – államrend híján…..
w Végbéltájék 2006.11.07 02:16:00
Nagy Kálmán KDNP-s képviselő a szerinte a gyógyítást ellehetetlenítő Veres János pénzügyminiszterhez címezte interpellációját. Beszédében egy drámai példát adott elő egy kisfiúról, akinek „végbéltájéka szétesik”. Azért az elég súlyos, hogy egy komplett…..