Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A bevándorlók elveszik a munkát és nem dolgoznak!

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öt évvel ezelőtt egyedül maradt a gyerekével, nem kapott munkát és egyre rosszabb anyagi helyzetbe került. Hónapokig  zsíros kenyeret ettek, a penészes lakásban  minden áthatolt a dohos szag. Mikor a gyereke ótvaros lett, érezte, hogy azonnal lépnie kell. Jelentkezett egy masszázshirdetésre,…..
A bevándorlók elveszik a munkát és nem dolgoznak! 2016.12.08 09:53:08
@Medgar: nem vótak! Ez is a Soros országromboló mesterkedése a ballibsi háttérhatalom terjeszti ezt a tevékenységet GYURCSÁNY vezetésével ő a főstrici!!!!44444
Az alábbi összeállításban olyan videókat válogattunk össze, melyek jól illusztrálják, hogyan szűnt meg a kapcsolata véglegesen Orbánéknak a valósággal, mennyire nem érzik már, hogy a pofátlanságban is lehetnének némileg mértékletesebbek. Ha már a mértékletesség is keresztény erény. Szóval így néznek…..
Férfi és nő, a napokban megint sokat gondolkodtam, hogy, hogyan s miként lehetne ezt az egész dolgot jól csinálni. Mik azok a dolgok, amik az elmúlt években megváltoztak, s hogyan is kell "jól viselkedni" egy nőnek. Avagy mik azok a berögződések, amin változtatni kell. Kezdem úgy érezni, hogy a…..
A bevándorlók elveszik a munkát és nem dolgoznak! 2016.06.01 21:23:09
@Anticinderella: de de de... tényleg nem kell kaparásznod magadról a rajtad fürtökben lógó pasikat? :D Ez olyan hihetetlen. Csak hecc kedvéért teszel úgy mintha nem ugye? :)
A bevándorlók elveszik a munkát és nem dolgoznak! 2016.06.01 21:44:39
@Anticinderella: félkomolyan :) de tényleg fura hogy nem ostromolnak.
A bevándorlók elveszik a munkát és nem dolgoznak! 2016.06.01 21:57:49
@Anticinderella: ami valakit elrettent, lehet hogy másvalakit vonz ;)
Az elmúlt napokban teljesen véletlenül került a sajtó érdeklődésének fókuszába Orbán Viktor igazi otthona. A miniszterelnök vagyonát strómanok kezelik. Mészáros Lőrinc, Garancsi István és mások. Egy kuvasz miatt most néhai Ferenczi Krisztina tényfeltáró munkája értékelődik fel. Alcsútdoboz mellett,…..
A bevándorlók elveszik a munkát és nem dolgoznak! 2016.03.11 18:35:04
@nemecsekerno_007: @dunántúli gyerek: @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: @tralalala:

Azért egy valami érdekelne az itt felvonult fideszes reklámarcoktól: miért gyűlölik ennyire ezt az országot? Miért ekkora öröm nektek, ha tovább csúszik le az ország, és vele együtt a magyar nép? Tán a kommunista diktatúrához erősen kötődő családokból származtok? Mit ártott nektek Magyarország népe?
A bevándorlók elveszik a munkát és nem dolgoznak! 2016.03.11 18:58:55
@nemecsekerno_007: "amit az MSZP-SZDSZ kormány művelt az kimeríti a hűtlen kezelés fogalmát." most pedig láthatjuk, hogy a fidesz kormány ezt már messze túlszárnyalja törvényessé téve a hűtlen kezelést. Ezért is nem sikerül kimászni a vizesvödörből, csak tovább csúszni lefelé.
Persze, hogy nincs vége, ez csak a kezdet, ha nem lesz EU pénz akkor ilyen kormányzással elkerülhetetlen az államcsőd, ugyan is az ország úgy él az EU pénzen mint a kómában fekvő a lélegeztetőgépen, gyakorlatilag EU pénz nélkül recesszióban lenne a magyar gazdaság, és semmilyen infrastrukturális fejlesztés nem lenne. Önálló növekedési képessége nincs az országnak, ráadásul az EU pénz sem alapozza meg a későbbi fejlődést, hiszen elszórják, ellopják, így marad a recesszió, és az államcsőd, elvándorlás.
Egyszerűen a lakosság nem tud annyit termelni, hogy kielégítse a kormány, és a hozzá közelálló érdekkörök étvágyát.
A bevándorlók elveszik a munkát és nem dolgoznak! 2016.03.12 12:35:19
@nemecsekerno_007: egyszerű a megoldás, kell egy olyan kormány, ami a romboláson, és lopáson kívül mást is csinál.

"Amit a kormány "ellop" az ehhez képest aprópénz. "

jaj ne kábítsál már... egy 250 milliárdos, szinte mindennapos mnb mutyival, 1,6 millió, átlagfizetésű ember egyhavi teljes befizetett adóját tüntetik el, és nem csak 250 milliárdot szórnak el, hanem nagyon sokszorosát.

"Miért képezzünk az én adómból, gazdag nyugati országoknak szakembereket" azért, mert megszavazzátok az elkúró, tehetségtelen, semmihez sem értő, tolvajokból álló kormányokat, ami megalapozza az ország jövőtlenségét, ami pedig kivándorláshoz vezet.
Na meg ezt az osztogatást is te szavaztad meg, és támogatod is, miközben a kormánypropagandát fújod, és próbálod elkenni a felelősségüket.

@cönde: gyurcsány már "gyerekkorában" is KISZ-es volt, és erősen dörgölődzött az mszmp-hez, így gazdagodott meg. Hasonlóan orbánhoz, igaz, hogy orbán a hátszelével, még egy működő céget se tudott összehozni, míg fletó igen.
  Egy műhold fellövése 1957-ben forradalmasítja a világ matematika oktatását. Ennek következtében a magyar általános iskolai matematikatanítás világhírűvé válik. Ezért a finnek a 2016/17-es tanévben megújuló nemzeti alaptantervük egyik központi elemévé teszik…..
A bevándorlók elveszik a munkát és nem dolgoznak! 2015.11.17 15:57:39
@steery: "De bezzeg, amikor egyszer jól sikerült egy könnyű dolgozatunk és a fél osztály 5-öst írt, a tanárnőnk közölte, hogy érvénytelennek veszi az egészet és nem kapjuk meg a jegyet, mert túl jók voltunk. Ő ezt nem hiszi el rólunk, biztos mind csaltunk (nos: nem)."

Kísértetiesen hasonló történt az én osztályommal is, szintén tanárnővel :)
27 pontos ún. non-papert adott át az amerikai diplomácia a magyar kormányzatnak majdnem pontosan egy évvel ezelőtt. A dokumentum, amely gyakorlatilag a demokrácia minimális visszaállítását követeli a magyar kormánytól, eddig titokban maradt, nemrég hozta le a Mandiner és a jobbos sajtó. És rá is…..
A bevándorlók elveszik a munkát és nem dolgoznak! 2015.10.25 20:35:13
@vNHM: így van, ezzel a poszttal már 132%-al szerzi meg 6/2-et a nemzetmentő kormányunk!!
Cristina Fernández de Kirchner azon kevesek közé tartozik, akik közös fotót készítettek Fidel Castroval, Ferenc pápával és Madonnával is. Egyesek korunk Evitáját látják benne, míg mások csak egy korrupt politikust. Százezrek tüntettek ellene, mégis mindkét alkalommal már az…..
A bevándorlók elveszik a munkát és nem dolgoznak! 2015.10.25 20:32:23
Joggal várhatnánk el, hogy Magyarországon a bírák és legfőképpen az Országos Bírósági Hivatal elnöke független és pártatlan legyen. Sajnos, ez azonban nincs így. Íme 10 dolog, ami megkérdőjelezi Handó Tünde pártatlanságát ...és még 7 tulajdonság, ami vezető…..
A bevándorlók elveszik a munkát és nem dolgoznak! 2015.07.13 20:31:01
@Rudi Kató: és a bevándorlók is!!!4444444444!!!444
Ma olvastam az Indexen egy konkrét írást a témáról. Évvel ezelőtt én is leírtam egy konkrét esetet, amitől kinyílik minden jóérzésű ember zsebében a bicska. Ahogy látom semmi érdemleges nem történt azóta sem ahhoz, hogy a továbbiakban megakadályozzák a nettó lehúzásokat…..
A bevándorlók elveszik a munkát és nem dolgoznak! 2015.07.13 15:44:22