Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dani [Cunca]

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paul Potts - Döbbenet a Britain's Got Talent válogatásán Egy walesi származású köpcös telefonárus rendezetlen fogsorral kiállt a nép elé, hogy ő majd itt operát fog énekelni és... Döbbenet az arcokon, könnycseppek a szemekben... Connie Talbot - Ismét döbb a BGT…..
Olcszkul star wars jellegű posztkom tánczene, Luke Skywalker énekel... IQ-light fekete rendőr homemade tehénbőgős rap-ertoárja... A '78-as Alumínium Gramophone-díjasok... Speak the hungarian rapper - iiiiiiii kamon, sztap jor biznisz... YATTA!!! - és ezt a japánok…..
Szófogadó gyermek 2000. március 13. New Jersey – Andrew és menyasszonya együtt éltek három-három előző házasságukból származó gyerekükkel Dover Township-ben, amikor vita tört ki azon, hogy ki dészmálta meg a hűtőben a csokoládétortát. Andrew saját, 10 éves fiát…..
Make a slideshow - it's easy!..
NINCS ÚJ A NAP ALATT Ezt én kreáltam. TE RÉZANYA! Bocs. Rosszakat is kell feltenni, hogy emeljék a többi fényét. (Mármint ha ez lehetséges...) A TETT HALÁLA AZ OKOSKODÁS! Igen, lehet még lejjebb süllyedni... HAJRÁ FRADI!!! Újabb szüleménye vala az beteg…..
AZ ÖTLET Alkoss újat! 2008.03.24 10:44:00
        Sziasztok!       Ismét a saját véleményemmel kezdem, hogy elvileg lehetetlen új dolgot alkotni, ugyanis teremteni nem tudunk, bár erősen rajta vagyunk az ügyön. Ellenben arra van mód, hogy a már meglévő anyagokat, tárgyakat…..
A pénteki muhaha és a technikai hiba jó barátok. A szerző és a technikai hiba nem jó barátok. A megoldás folyamatban, Muhaha rovat pedig újra szombaton. Úgy tűnik, tényleg nagy az isten állatkertje, és köztük vannak bizonyos borítótervezők is. Ezúttal egy szopatós bábmester, a…..
Szeretettel üdvözlök mindenkit, aki erre tévedt és meg akarja valósítani az álmait!!! Magamról annyit, hogy egyetemista vagyok és mellette félállásban dolgozom. Szóval megtanultam értékelni minden egyes forintot. A magam lábára álltam. Persze, ez most már egyszerűen hangzik,…..