Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drappa

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várja ki a párom amíg kezelés és műtét nélkül, katétert viselve élete végéig, szépen meghal nagy szenvedések közepette? Tisztelt Praxis!   A párom 75 éves lesz nyáron és tavaly novemberben állapították meg a prosztata rákot nála a Dél-Pesti Kórház Urológiáján, ahová véletlenül került, mert akkori…..
drappa 2017.04.30 20:24:33
@Látens Inszinuáció:

Jó nagy tapló vagy öregem!
Várja meg a beteg az adott időpontot, ami  szerencsés esetben elmúlik, vagy rosszabb esetben rosszabbodik, és naponta háromszor csinálja össze magát kínjában? Erre az egészségügyi ellátásra vagyunk olyan büszkék? Üdvözlöm a Blog olvasóit Évek óta szenvedek a nyaki gerinc problémámmal, amire…..
drappa 2017.04.28 22:37:45
@chili wili:

8 nap várakozás szakrendelésre tényleg nem sok

Tényleg nem sok ha nincs elviselhetetlen panaszod,de ha a szűnni nem akaró fájdalmad van akkor nagyon sok.

Magyarországon hozzá vannak szokva az emberek,hogy minden ingyen van és azonnal elérhető.

Teljesen nincs ingyen és már nagyon régen nem elérhető azonnal. (lásd a posztban)
Most rendszeresen járok MR vizsgálatra, és várom a halálos ítéletemet. Mindezt egy kontár miatt a dél-pestiből. Tisztelt Praxisblog!   Valószínűleg már csak néhány nap van hátra az életemből (legalábbis tiszta tudattal), és úgy gondolom, megosztom Önökkel/veletek az én dél-tepsis…..
drappa 2017.04.17 18:29:26
@she_wolf:

Nem említettem az méhkaparást mert nem akartam reklámozni,de ettől függetlenül nem egy veszélytelen műtét.Utánaolvastam a neten.Nem vagyok valami nyugodt bevallom.Holnap megírom melyik kórházról volt szó.
drappa 2017.04.17 18:31:18
@defné:
Ugyanezt kérdeztem én is,hogy ha 2 órával később derül ki akkor 'vissza az egész" és kitolják a műtőből a műtét kellős közepén? Szóval abszurd.
drappa 2017.04.20 00:04:00
@she_wolf:

Túl van rajta,minden simán ment.Egyébként a Péterfy Sándor utcai kórházról van/volt szó.

Kívülállónak ez csak egy 'belelovalás a semmibe', viszont az ilyen 'semmi' kis ügyből akár tragédia is lehet holnap, vagy a jövőhéten, vagy 1 hónap múlva más nőbeteggel.Azért az ilyenekre oda kéne figyelni.
Most akkor csendben megkérdezem, hogy a beteggel, vagy a hozzátartozóval ilyen stílusban beszélő egészségügyi dolgozó, vagy asszisztens megérdemli a tiszteletet? "13 éves unokaöcsémet közel 1 éve hordja az anyja a Heim Pál gyermekbőrgyógyászati szakrendelésre az arcát,nyakát ellepő gennyes…..
drappa 2017.01.28 20:49:35
@g0826:

A perforált vakbél nem életveszélyes állapot?
Praxis Megloptak a kórházban 2017.01.26 06:29:16
Végül aláírtam a papírt, és jobb ötlet híján távoztam a kórházból - a körülbelül 70 ezer forintot érő telefonom és 17000 forintom nélkül.  Jó estét, sziasztok!   Végső elkeseredésemben, és abban a tudatban, jobb lesz, ha ezt kiírom magamból, muszáj volt hozzátok fordulnom. Az emberi pofátlanság…..
drappa 2017.01.27 18:35:52
@she_wolf:

"A poszt kamu,vagy 2 embernek összesen ennyi esze van"

De miért kell ehhez 'esztelennek lenni? Ha igaz a poszt,egy ott dolgozó személy ajánlotta fel a táska biztonságba helyezését! Te gondolnál arra,hogy eltűnik a cucc belőle? Én egy percig sem.
Nem kellene mások egészségével és életével játszadozni, semmilyen körülmények között sem. Csupán tisztességgel elvégezni azt a munkát, hivatást, amire esküt tettek.  Tisztelt Praxis!   Tudom, nem haltam meg, még csak életveszélyben sem voltam, ezért jobb lenne, ha ki se nyitnám a számat, mégis…..
drappa 2016.09.09 23:05:54
@Greg24:

Igaz,nem ajánlatos nevet kiírni.Azt viszont lássuk be,hogy nem is olyan ritka az olyan eset,amikor a doki nem valami barátságos a betegéhez.Innen onnan hallottam már én is hasonló storykat.
Praxis Fizess és halj meg! 2016.09.05 06:00:00
Rák gyanújával gyomor és vastagbél tükrözésre küldtek, a Bajcsy kórházba 2017 januárra tudnak időpontot adni gasztroenterológus szakorvoshoz, aki elrendelheti a vizsgálatot. praxisblog!     48 éves vagyok, férfi, álláskereső. Előtte 26 évig folyamatos alkalmazotti…..
Megérdemlik az ilyenek, hogy ők is keresztülmenjenek mindazon, amin a pácienseik, hátha esetleg okulnának belőle, és több alázattal viseltetnének embertársaik iránt. A jó sem az már, ha az volt egyáltalán   Intézmény: Bp., Szt. István Kórház Rehabilitációs Centrum, Jahn Ferenc utcai telephely…..
drappa 2016.07.16 14:26:03
@she_wolf:

Nem tett a poszter senkit felelőssé csak leírja,hogy hónapokon át egy orvost sem talált aki emberi hangon hajlandó lett volna vele szóba állni telefonon.Bizonyára ha személyesen keresi fel a kórházat több eredményt ért volna el,de mozgáskorlátozottként ez biztosan nem könnyű dolog.
Abban az orvosban meg végképpen nem bíznék meg,aki egy beteg kifejezett kérésének ellenére információval szolgál a családtagoknak.
drappa 2016.07.16 17:24:15
@she_wolf:

Miért van az ezen a blogon,hogy ha egy Nektek nem szimpatikus posztoló említ egy NEM VELE történt-negatív-esetet,akkor az biztos nem az igazat írja? Honnan tudod,hogy az említett orvos tényleg nem szegte-e meg az orvosi titoktartást és valóban eljárt a szája? Honnan tudod,hogy nem igaz az,hogy a betegtársa borítékozta az orvosigazgatót aki aztán rá sem nézett? Én elég sok ilyen esetet hallottam,- megbízható emberek szájából-hogy adták a pénzt az őket kezelő orvosnak,és annyit értek el vele mint ha egy fillért sem adtak volna.Ha a poszter úgy adta volna elő,hogy vele történt meg akkor elhinnétek? Persze,hogy nem.
És miért olyan lényeges,hogy milyen mozgásszervi betegsége van? Nem orvosi tanácsért fordult ide hanem leírta,hogy hónapok óta nem képes egy orvost sem találni aki szóba állna vele.Tudod Te az a kommentelő vagy ha a poszt elején az értelmiségieknek nem szimpi a "panaszos" akkor fújod velük együtt ugyanazt a véleményt,aztán majd hat új poszttal előrébb egy hasonló témánál meg igazat adsz a poszternek.
drappa 2016.07.17 21:15:56
@Dikusz:

@she_wolf:

"Megérdemlik az ilyenek,hogy ők is keresztülmenjenek mindazon,amin a pácienseik.."

Ez lenne az átokszórás? Ez messze nem az.Ezt egy hétköznapi ember havonta mondja ki ha igazságtalanság éri,ezért nem kell ennyire felfújni.Sokkal cifrábbakat is írtak már ide posztbefejezésként az eü-vel nézeteltérésbe kerülő betegek.És akkor az arrogáns válaszadókról még nem is teszek említést.

Mocskolódni sem mocskolódik istenigazából,mert írhatott volna sokkal keményebb megfogalmazásban mint amit leírt.A kritizálás sem ott kezdődik,hogy említést tesz a "szétbombázott vénájáról" meg egy a beteggel "ordibáló" ápolónőről.Ez nem kritizálás már csak azért sem,mert megjegyzi azt is,hogy "mindenki aranyos volt" és az infúzió "hatott".Hogy "vélhetően történt tettlegesség" ezt sajnos nem tudhatjuk,de lehet történt és az igazat írta,mint ahogy az sem kizárt,hogy az orvos a beteg utasítása ellenére információt adott a rokonoknak az állapotáról.Nem tudhatjuk,de ha így volt az elég nagy baj.

Az első kezelését "egy másik mozgásszervi rehab miatt kellett megszakítani" ami így egyértelmű,hogy nem ő találhatta ki a kezelés megváltoztatását.Én itt nem látom,hogy önszántából hagyta ott az orvosát.
Az elmúlt 8 hónapban 4 öngyilkossági kísérletem volt, elveszítettem a barátaimat, megromlott a párkapcsolatom, nem tudok autót vezetni, sem dolgozni, de még csak egy tv műsort sem fog fel az agyam   Fiatal, értelmes, életvidám lány voltam. Történetem talán ott kezdődik, hogy 3évvel ezelőtt kaptam…..
drappa 2016.05.01 13:16:36
@ketiperri:

Írtad,hogy ezidáig akárhány gyógyszert is kaptál mindegyiktől rosszul lettél.Akkor most a kórházban mit csinálnak veled? Milyen kezelést kapsz?
drappa 2016.05.01 16:14:34
@she_wolf:

...azonban az tűnik fel elsősorban,hogy a betegséged mindenáron történő bizonyítására fókuszálsz minden erőddel,mint bármilyen kiút keresésére.

-Pontosan így van,és talán ezért nem is érez semmi előrelépést a gyógyulást illetően.
drappa 2016.05.01 16:17:10
@she_wolf:

Azért írtam,hogy nem feltétele a súlyos elmezavarnak a habzó szájjal való őrjöngés.:(
Ilyenkor a Hippokratészi eskü jut eszembe, nem tudom, azoknak a magánrendelő tulajdonosoknak eszébe jut-e, akik több 100 százalékos haszonkulccsal dolgoznak? Tisztelt Praxis!   Arra lennék kíváncsi, miután több implantátumot forgalmazó cég árait megérdeklődtem/pl.mini implantátum protézis…..
drappa 2016.04.26 00:25:01
@brlv24:

"....hogy az se kerülje el a figyelmedet,hogy Mo 2000 milliárd Ft-ot fizet egy évben egészségügyre"

Mennyit? 2000 milliárdot? Te valamit elnéztél.
Itt nincs orvoshiány, nincs nővérhiány, a folyosón szinte nem lehetett haladni tőlük. Csak nagyfokú szervezetlenség, fejetlenség, és embertelenség. Kedves Praxis blog!   Egészen friss a történetem. Húsvét vasárnap reggel Mentő vitt a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikájára. Éppen…..
drappa 2016.04.10 19:06:43
@Greg24:

Gondolom vasárnap reggel úgy kelt fel,hogy fulladt....pénteken még semmi baja nem volt..

Nem ártana ha a tüdőbetegségek széles skáláján el tudnál igazodni, mielőtt ostobaságokat írsz.
drappa 2016.04.10 19:11:52
@she_wolf:

A magyar orvos hiába kap kiváló képzést ha a későbbiek folyamán könyörögni kell neki egy vizsgálatért,és ehhez kapcsolódóan szarik a betegeire.
drappa 2016.04.10 23:54:24
@Greg24:
Nem,nem vagyok szakmabeli viszont van tüdőbeteg a családban, és a szoros ismeretségi köreimben.Azt,hogy a te hülye kommentjeiden mi látszik az azt hiszem nem kell senkinek se magyarázni te tudálékos balfék.Nagyon kíváncsi lennék én az 'orcádra ha a mentő szirénázva vinne be fulladásos rohammal,hogy lenne e ekkora a szád.Szerintem örülnél annak,hogy luk van a seggeden (legalább az szelel).
A második bekezdésedre sajnos nem tudok érdemben válaszolni olyan értelmetlen.
És kérdezném mindenkitől: TÉNYLEG LÉTFONTOSSÁGÚ EGY KUTYA EGY ORVOSI RENDELŐBEN? Most komolyan! Elmegy az ÁNTSZ a jó büdös francba! Tisztel praxis blog olvasók! 2016.02.08. 18 óra 40 perc magassága: éppen nézzük a retekklubbon a híradót. 2 perc leforgása alatt két  olyan nagy…..
drappa 2016.02.18 21:02:08
@ember100:
Én is megkérdezem mint @kitchen: már kérdezte,hogy te minek tartasz kutyát ha ennyire óvatos vagy a kutyák által lakásba bevitt szennyeződéssel? Minek neked kutya? Tarts egy botsáskát az soha nem megy utcára és nem bacis a lába.
drappa 2016.02.18 21:03:43
@drontal:

Ezen jót nevettem.És tényleg...
drappa 2016.02.24 16:58:50
@asztalosani hülye sebészetre nem kell beutaló:

Van ahol ez természetes.
Nagy kár,hogy itt nem az.
A boncolási és a toxikológiai eredmény is azt igazolja,hogy a fiam szervezetébe se drog sem alkohol nem mutatható ki , ennek ellenére a fiamat úgy kezelték, mint egy drogost  és ez okozta halálát. Tisztelt Praxis!   A fiam Dóra Árpád  2015.04.24-én péntek  este elment a barátaival darts-ni,4 sört…..
drappa 2016.01.28 21:12:01
@Frigur Domokos:

Figyuka ide Domokos!!

Ezen a blogon nem fogsz pénzt keresni ezzel a szarsággal,mert itt ezt nem eszi senki.
Első körben tanulj meg helyesen írni,mert így baromira hiteltelen vagy.Most képzelj el egy írni-olvasni alig tudó mester jóst.Gáz nem?
drappa 2016.01.28 21:15:55
@Igazság, hol vagy?:

:D "Hány nyelvtan óráról hiányoztál"?

Ő nem járt ilyenre.
drappa 2016.02.10 10:44:21
@mig54:
Anyósomék vidéki szomszédságában él egy idős hölgy aki 30 év alatt 4 olyan gyereket nevelt fel,akiknek a szülei nem törődtek velük.Az utolsó gyerek olyan 2-3 évesen került a nőhöz mint megtudtuk az előzményeket, az anyja kőkemény drogos volt,az apja meg egy csavargó.A kislány gyönyörű szép volt és aranyos is.Aztán ahogy nőtt egyre furcsább dolgai kezdtek lenni.Akkor már konkrétan lehetett látni rajta,hogy nem teljesen normális.Mint kiderült az anyja keményen nyomta a drogot a terhessége alatt,aminek "lejött" a végeredménye 20 éves korára.A néni már meghalt sajnos,a félbolond lány meg az utcára került.
Az ügyelet nem vette fel a telefont, közel 1 órás folyamatos hívás ellenére, majd hívtam az Uzsoki kórházat, amely mindössze 5 percnyire vagyunk tőlük, értetlenkedve elutasították, hogy fogadjanak bennünket... Tisztelt Praxis!   Sajnos nekem is nagyon kellemetlen tapasztalatom volt a zuglói…..
drappa 2016.01.27 21:47:14
@mig54:

Sajnos csakmotyogok erről még csak nem is hallott.Ő még ott tart,hogy akármilyen súlyos is az a hányás meg fosás tessenek diétázni.Orvoshoz menni semmiképpen. (sírva nevető smile)
drappa 2016.01.27 21:49:02
@kitchen:
Szerintem ha megtalálja akkor is megcáfolja.
Tanulság, első perctől komolyan kell kezelni a sérüléseket, és bármennyire képtelen a „baleset”, minden részletet pontosa kell tudatni az orvosokkal, hogy pontosan diagnosztizáljanak. Elsősorban le szeretném tisztázni, hogy névtelenséget szeretnék. Nem járulok, hozzá, hogy E-Mail címem, nevem…..
drappa 2016.01.27 21:40:34
@csakmotyogok:

"Nézd meg,meglett felnőtt ember gyomorrontással diéta helyett a sürgősségire megy"

Nagyon rosszindulatú nő lehetsz.Hát nem érted,hogy a srác már a kiszáradás szélén állt mert akkor már hosszú órák óta semmi nem maradt meg benne?Miért forgatod ki ezt a történetet (is)? És honnan tudod egyáltalán azt,hogy a srácnak gyomorrontása volt amivel nem kell orvoshoz menni? Mi vagy te orvos? Szerintem nem kéne neked posztolgatni eü témában mert nagyon nem vagy otthon benne.
Hát kérem szépen, az én 65 éves, tanár édesapámmal, így még soha nem mosták fel a padlót, mint azon az estén, abban a rendelőben.  Míg ő egyre udvariasabb (megkockáztatom: egyre alázatosabb) volt, a páros annál jobban belejött az alázásába.    Tisztelt Praxis blog, kedves Olvasók!     Amiről…..
drappa 2016.01.17 12:29:11
@mig54:

Semmilyen mi lenne ha játék nincs,csak felvetettem,hogy ha nem egy tisztes öreg úr és a lánya kértek volna segítséget az ügyelettől,hanem egy népes család robban volna be valami piszlicsáré indokkal, akkor is ilyen stílust használt volna-e a doktornő?

-Bizonyára nem.

Sajnos ez nem egyedi eset,hogy egy beteggel (most mindegy miért ment oda)úgy beszélnek mint a kutyával.Én is tapasztaltam nem egyszer,és a közvetlen környezetemben élők is akik valami miatt orvoshoz voltak kénytelenek fordulni.Ez vonatkozik a rendelésekre,kórházakra,és az ügyeletekre is.

Én a posztban "arcoskodást"nem igazán vélek felfedezni,csupán egy panaszos beírást látok az ügyeletes doktornő viselkedését illetően én úgy érzem teljes joggal.

Igazad van,nem kell ezt túlragozni legfőképpen 33X-or leírni,hogy egy fülfájás nem az ügyeletre tartozik,viszont teljesen figyelmen kívül hagyva a doktornő viselkedését.
Milyen marhaság,hogy reggel 7 kor 50 sorszámot kiosztanak,és aki kapja marja alapon jut be a rendelésre?Ha nem vagyok ügyes,vagy éppen nincs szerencsém, akkor aznap már nem jutunk be,másnap megint reggel 7-kor ott kell kezdeni. Üdvözlöm az olvasókat! Tudom nem leszek túl népszerű a…..
A mostani generáció felelőtlen, a lányok mindenkivel ***nak, mint a nyulak, nem gondolnak a következményekre és hogy meg is érdemlik, hogy az egész életük tönkre menjen.  Kedves Praxis blog!   27 éves fejemmel nem rendelkezem nagy tapasztalattal a magyar egészségüggyel…..
drappa 2015.12.02 20:11:43
@csakmotyogok:

Miért a betegeket okolod mert felmondott 6 anesztes? A betegeknek ehhez semmi köze nem volt.

Hogy a Péterfy S.utcai kórházban dolgozók, és a baleseti sebészeten dolgozók nem kapták meg meg időben a fizetésüket, erről sem a betegek tehetnek.
drappa 2015.12.02 20:45:37
@csakmotyogok:
"Hát ki tehet?"
Nem mi, ez az egy biztos.

"Ti vagytok megrendelők,ezt rendeltétek"
Mit? Mit rendeltünk mi betegek?Mibe van nekünk beleszólásunk?
Amúgy Te nem tartozol a magyar ellátórendszerhez?

"Hiszen annyian leírták itt ez meg az jár nekik,így meg így viselkedjen a doki"
Ennek az égvilágon semmi köze ahhoz,hogy a fél Péterfy kórház nem kapott fizetést.A cikk illetve a dolgozók szerint a kórház igazgatója senkit nem tájékoztatott a fizetések csúszásáról,ő azt állítja,hogy igen.Akkor még mindig nem értem,hogy a kialakult helyzethez mi köze van a szerencsétlen betegeknek,akik lehet ellátás nélkül maradnak.
Nem létezhet,hogy a kórház igazgató úr a ludas az ügyben és nem a betegek?A betegek ok nélküli hibáztatásán kívül még azt sem értem igazán,hogy ha az OEP azt nyilatkozta,hogy a pénzt átutalták,akkor miért nem a kórház vezetőségén verik le a port? Célba kell venni az igazgatói irodát,előtte gondoskodni újságírókról,tévé stábról,és mehet a móka!!
drappa 2015.12.02 20:46:14
@kitchen:

Egyértelmű bizony!
Egy gyereket nem lehet rángatni, szidni, mint a bokrot, szenvedést okozni neki, legalábbis normális ember ilyet nem tesz. Egy orvos pedig főként nem tehetne, ilyet, mert őt egy eskü köti, amely a gyógyításhoz és az emberek egészségének megőrzéséhez köti őt. Tisztelt Praxis…..
drappa 2015.11.21 17:47:59
@csakmotyogok:
Visszaolvastam még egyszer a poszt erre vonatkozó részét,és a következőket írja a posztoló: Első körben szerettük volna,ha kijön a doktornő házhoz.Miután a doktornő ezt minden indoklás nélkül szigorú és lekezelő stílusban megtagadta,kénytelenek voltunk Orsit összekaparni..

Melyik résznél utasítja a fizetett cselédjét? Én sehol nem látok utasítást,Te igen?
Elvakultság nélkül elolvasva a posztot az jön le,hogy pontosan az orvos volt az aki lekezelő stílusban leépítette az anyukát.

(ja hogy nem fizeti,ja hogy nem biztosít neki autót..:))
Az egyáltalán nem olyan biztos,hogy nem fizetett volna érte.Egy ennyire aggódó család valószínűsíthető,hogy nem ingyen kívánta volna,hogy az orvos házhoz menjen.Akinél már járt gyerekorvos sürgős eset miatt azok ezzel tisztában vannak,ez ne legyen hivatkozási alap mert ez nem így van.

(Aztán szemrehányó mert várni kellett)
Ez sem teljesen így van ám leírva!! A gyereket egy fertőző betegséggel vitték be a rendelőbe és korrektül az elkülönítőbe szerette volna megvárni a sorát,ami miatt 3x is kellett szólnia mire az asszisztens végre szíveskedett megmozdulni és bevezetni őket.Itt másfél órát vártak ami közben a kis beteg többször kipirosodott arccal elaludt.A posztoló anyuka egy szóval nem reklamálta,hogy nem vették előre,nem részesítették különleges bánásmódban.Itt már megint ki lett ferdítve a poszt több hozzászóló részéról is baromi nagy rosszindulattal.

(A hangnem ahogy megnyilatkozik az egocentrikus világképéből)
A hangnemről,stílusról a posztból leszűrve, a doktornőnek sincs panaszkodásra való oka.Rá ugyanúgy lehetne mondani,hogy egy hülye hisztérika akit lehet a párja nem rakott meg kitudja mi óta,és a rendelésén megjelent betegeken vezeti le a dühét.Anyukának gratulálni tudok.Végre egy ember aki nem meghunyászkodva hagyta el a rendelőt hanem egy durva,agresszív modorra hasonlóképpen felelt.

Ne haragudj de én így látom a poszt tartalmát minden elfogultságot mellőzve.
drappa 2015.11.22 14:51:48
@zellerlevél:

Mi és?
Mire vagy kíváncsi?
drappa 2015.11.23 14:50:30
@zellerlevél:

Kommunikációs problémának én azt nevezném amikor a Kolompár család kopogás nélkül beront a rendelőbe majd életveszélyesen megfenyegetik az orvost. Na,az kommunikációs probléma,azt a viselkedést az ő gyerekük viszi tovább ez biztos.De amikor egy anya percekig tűri,hogy az orvos ok nélkül megjegyzéseket tegyen rá,gorombáskodik a pár éves beteg gyerekkel majd ennek hangot adva számon kéri az elszállt orvost, az nem kommunikációs probléma.A rossz példa nem itt kezdődik.
A műszakvezető a beteg osztályra küldésére utasított az én mellkasi angio-CT vizsgálat javaslatom elutasításával, ezután műszak közben elhagytam a Sürgősségi Osztályt, mivel nem voltam hajlandó a továbbiakban ebben részt venni. A beteg életét vesztette…..
drappa 2015.11.18 18:34:51
@Mr.Wario:

@rest of boys: már csak itt rendel a praxison.
 Ha nem nézek utána a gyógyszereknek,és csak bemegyek a patikába kiváltani,csak akkor szembesültem volna a felesleges pénzkidobással ha már itthon vagyok,és a kezembe van a gyógyszeres doboz.Teljesen távol áll tőlem,hogy bárkit is rágalmazzak,de kezdem elhinni ezt a pontgyűjtő…..
drappa 2015.07.14 00:55:46
@mig54:

Asztalosani által javasolt széntabletta kúrához csak annyit tennék hozzá,hogy a gyerekorvos az ominózus vizsgálat közben azt mondta,hogy a széntablettát legközelebb mellőzzem,az nem gyereknek való. :0
drappa 2015.07.15 14:32:41
@asztalosani:
Ha megengeded
@defné: helyett válaszolok mivel én lennék az akit oktatsz tegnap óta a hülyeségeiddel.
-Én semmilyen orvos után nem nyomoztam drágaságom,hanem ezt hallottam több embertől.
-Hogy hol van a gyerekemnek a három napja-év vége felé-szerintem neked ehhez az égvilágon semmi közöd nincs.
-Megnyugtatlak,hogy a 'kövi alkalommal is fogja igazolni ha így járunk,mert ismer minket a gyerekek születése óta.
-Semmilyen 'hajjaj nem lesz ha esetleg látná is ezt a posztot,mert én nevet-címet nem írtam ha nem tűnt volna fel.De ha már a hajjaj-ról beszélünk,neked is lehetne bajod a sok hülye vádaskodó irományaidból,amiket ide okádsz hosszú hónapok óta mindenről és minden eü.-s dolgozóról.Olvasd csak vissza a hozzászólásaidat,másból sem áll csak rágalmazásból,meghazudtolásból,sértegetésekből,gyanúsítgatásokból.Képzeld el ha lehetséges lenne,neked hogy rálépnének a sarkadra!!!
Sőt szerintem a nyakadra is!
-A két doboz gyógyszert azért nem váltottam ki te szerencsétlen mert a gyereknek akkor már nem ment a hasa!! Minek váltottam volna ki kétféle fosás elleni gyógyszert ha elmúlt a hasmenése? Idáig még tudsz követni?
-A gyerekem betegéletútja nem sokat mondana neked miután nem beteges (egyik sem) a másik ok pedig az,hogy ennyi ésszel mit látnál te abból? Jaj bocs' el is felejtettem,hogy magasan képzett egészségügyi dolgozó vagy,bár arra még egyszer sem kapott választ senki,hogy tulajdonképpen mi is a foglalkozásod-na mindegy.

Folytatom a hülye kérdéseidre a választ:
Miért megy haza mindig éhesen?
-Azért te kis lexikon,mert ebéd az iskolában fél 1 kor van,és a gyerekek délután 4 kor jönnek haza.De erről is olvashatsz a gyakorló szülőktől ha visszatekersz.
Miért nem tesz valamit a szülő (már jó hosszú ideje)hogy ez változzon?
-Én nem hiszem,hogy ezek a dolgok rád tartoznának de felvilágosítlak,hogy általában minden gyerek visz magával reggel péksüteményt/szendvicset mert a reggeli egy szelet kenyér+egy szelet valami rá+egy pohár valamiből áll,ami reggelinek nagyon kevés.Büfébe még nem járhatnak mert az alsósoknak nem lehet.Van még kérdésed a témában?
Jahh,hogy lusta?
-Anyám te lennél fele olyan 'lusta mint én,a napi 5 rántott húsos majonézes zsemlén hízott betonkeverő nagyságú valagad rövid időn belül csinos kis popsivá fogyna,maradjunk ennyiben ha lehet.
PREVENCIÓ:
Ha a gyerek nem éhesen megy haza,nem lesz 4000 forintos gyógyszerszámla
-Erre sajnos nincs mit írnom.Egy őrült beteg nő,még őrültebb véleménye. :D

Most te vagy egy agyvérzésen vagy túl és még lábadozol,vagy egy veszélyes őrült vagy.
drappa 2015.07.15 15:36:21
@asztalosani:
A három napot anyád temetésére tartogattam asztalosjános.Kérlek nyugodj le ebben a hőségben,mert a végén elvisz nekem a második gutaütés azt meg nem szeretném.Mi lesz akkor a praxissal?Ki fog nekünk jogi tanácsokat adni? Ki fogja nekünk megmondani,hogy hol lehet az egészségügyi dolgozókat feljelenteni,panaszt tenni ellenük? Ki fogja megállapítani,hogy kinek milyen betegsége van? Ki fogja felülbírálni az orvosok javaslatait a kezelésekkel/műtétekkel kapcsolatban? Mondd meg ki? Kérlek ne húzd fel magad,nehogy baj legyen belőle.Igyál egy pohár vizet és nyugodj le,nem sokára jön a következő poszt aminek a posztolóját oktathatod,tartogasd az erőd a gépelésre.Vagy tudod mit? Inkább aludd ki magad.

legyen szép a napod asztalosjános!!