Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kitchen

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény Márti azt hitte, új lakást vesz, amit egy jó kis Digi előfizetéssel koronáz meg. Ehelyett egy időzített bombára kötözte magát. Az évek teltek, a bomba pedig csak ketyegett, és több, mint 6 évvel a beállítás után, robbant. Ijesztő sztori tanáccsal és tanulságokkal. Szerencsére többek közt…..
Egyszerűen érthetetlen, hogy a vizsgálatok alkalmával miért nem tudnak adni időpontot előre, amikor tudják, hogy a gyereket a következő hónapban vinni kell kontrollra. Ismét üdvözlöm a blog kedves olvasóit a Heim Pál gyermekkórház bőrgyógyászati rendelésével…..
kitchen 2017.07.23 23:13:33
@Dikusz:
"....ha te ott ülnél az ugyancsak kamasz gyerekeddel pontosan ugyanilyen panasszal órák óta,a posztoló előtt érkezve..."

A szülők veszekedése kinek lenne a hibája?

1.Azé a szülőé aki soron kívül kénytelen kiharcolni a vizsgálatot
2.Azé a szülőé aki időponttal 1 órája ott dekkol és senkit nem enged maga elé
3.Azé az orvosé aki rendszerint nem ad időpontot a betegeinek

Szerintem a 3-as
kitchen 2017.07.23 23:24:29
@Rotoxis:
Külföldi eü.ellátást az itthonival semmilyen szempontból nem kéne összehasonlítani.Anyagi téren meg főleg.A betegpénztárak a kiszámlázott ellátás díját visszatérítik az ügyfélnek/betegnek amennyiben érvényes biztosítással rendelkezik.
kitchen 2017.07.24 19:52:02
@chili wili:

Ebben a pillanatban azt mutatja a számláló, /jobb felső sarok/hogy 1172 ember olvasta a posztot.
Várja meg a beteg az adott időpontot, ami  szerencsés esetben elmúlik, vagy rosszabb esetben rosszabbodik, és naponta háromszor csinálja össze magát kínjában? Erre az egészségügyi ellátásra vagyunk olyan büszkék? Üdvözlöm a Blog olvasóit Évek óta szenvedek a nyaki gerinc problémámmal, amire…..
kitchen 2017.04.27 12:39:08
@chili wili:
Áramlik oda pénz bőségesen csak nem tudni mi lesz vele.
kitchen 2017.04.27 12:51:17
@defné:
Semmilyen megterhelést nem jelent fogadni soron kívül egy beteget hozzáállás kérdése az egész.
Viszont az asszisztens nő leépítős szövegére no komment.
Most rendszeresen járok MR vizsgálatra, és várom a halálos ítéletemet. Mindezt egy kontár miatt a dél-pestiből. Tisztelt Praxisblog!   Valószínűleg már csak néhány nap van hátra az életemből (legalábbis tiszta tudattal), és úgy gondolom, megosztom Önökkel/veletek az én dél-tepsis…..
kitchen 2017.04.14 20:19:35
@drappa:

Az szép :(
kitchen 2017.04.14 20:22:15
@Im just here for the comments:

Ember!!
Nem olvasod végig a posztot vagy tényleg nem érted.
Most akkor csendben megkérdezem, hogy a beteggel, vagy a hozzátartozóval ilyen stílusban beszélő egészségügyi dolgozó, vagy asszisztens megérdemli a tiszteletet? "13 éves unokaöcsémet közel 1 éve hordja az anyja a Heim Pál gyermekbőrgyógyászati szakrendelésre az arcát,nyakát ellepő gennyes…..
kitchen 2017.01.14 21:43:42
@kgaben:

Tudod az itt a nagy gond,hogy az állatok módjára viselkedő betegeket összemossátok azokkal akik csendben órákig várakoznak a sorukra,soha egy rossz szóval nem sértették meg az eü.-s dolgozót,életükben nem követeltek soronkívüliséget sehol.Ebből adódóan szinte minden beteget lenéztek és úgy is bántok velük.
kitchen 2017.01.14 21:48:59
@dayue:

Hétfőn esküszöm felmondok és megyek a Lidlibe melózni (:D)nettó 3 kilóért? Ha kell piros pöttyös köpenybe sütöm a pékárút. (xD)
Ekkor bekerítenek, közém és az automata közé állnak és a rossz zsarut játsszó főnök emígyen szól: -Be kell tartani a házirendet a kórházban ,és ha meg akar gyógyulni, szerényen kell viselkedni! Tiszteltek! Alábbi történetemet a fészbúkoldalamon…..
kitchen 2016.10.21 12:02:57
@Molnárgörény:

Miben képes mindenkit megzavarni a beugatással? Részletezd már ide ha ráérsz.Kérdezem ezt azért, mert én is sokszor álltam már ilyen betegfelvételi iroda ablakánál de egyszer sem tapasztaltam azt,hogy megzavarhatatlan munka folyna odabent.Nem azt mondtam,hogy semmit sem csinálnak de ismétlem megzavarhatatlan hatalmas koncentrációt igénylő munkamenet ott nincs. Aki állt már ilyen ablak előtt percekig mint beteg, azok ezt mind pontosan tudják.

Szóval tényleg kár ezt ennyire felfújni.
kitchen 2016.10.21 23:58:51
@qbr:

Nem mondanám remek hasonlatnak az általad leírtakat mert egészen más egy bank, és egészen más egy kórház sürgősségi osztálya, ahol ha valaki vizet kér akkor az nem kizárt,hogy rosszul van.Persze lehet rosszul valaki egy bankban is és pontosan ez miatt ha valaki vizet kér annak nem az az első szavam,hogy üljön le,meg várjon a sorára,ügyféllel foglalkozom nem látja,meg hívom a biztonságiakat,hanem először megkérdezem,hogy rosszul van-e,majd kiadom azt a pohár vizet mert nem szoktam percenként ügyfélnek/betegnek akárkinek naponta 30 pohár vizet adni,de akkor és ott valakinek szüksége volt arra a pohár vízre.Ilyen helyzetben bárki kerülhet,Te is, Én is,és mindenki aki emberből van.
Praxis Fizess és halj meg! 2016.09.05 06:00:00
Rák gyanújával gyomor és vastagbél tükrözésre küldtek, a Bajcsy kórházba 2017 januárra tudnak időpontot adni gasztroenterológus szakorvoshoz, aki elrendelheti a vizsgálatot. praxisblog!     48 éves vagyok, férfi, álláskereső. Előtte 26 évig folyamatos alkalmazotti…..
kitchen 2016.09.10 23:25:30
@Rivero:

Nettó 48.500 Ft-ért dolgoznak a közmunkások végzettségtől függetlenül..

Nem így van.Akinek van valami "jobbféle" szakmája,az valamennyivel többet kap.Persze ezt pénznek még mindig nem lehet nevezni.
kitchen 2016.09.20 23:58:31
@Rivero:

Most mi van így?? -nem értem. :D
Undorító az orvosok nemtörődömsége, a hanyag munka, a bunkóskodás, és a betegek hülyének nézése. Tisztelt praxis blog!   Eddig csak lelkes olvaso voltam,de nem tudok mar elmenni amellett, ahogy az emberekkel bánnak a jaszberenyi korhazban! Tavaly tavasszal, nott egy dudor az alam allam alatt,…..
kitchen 2016.09.19 18:27:20
@asztalosani:

A tályog a posztoló nyakán addig volt életveszélyes amíg azt ki nem tisztították,sebészetileg el nem látták.Azt viszont ne hagyjuk figyelmen kívül,hogy Ő saját maga írja azt,hogy "odáig fajult,hogy életveszélyes". Tehát akkor a poszter szépen hagyta az állán lévő fájdalmas,és növekedő dudort hízni,míg az már-már életveszélyessé vált.Ehhez meg én gratulálok neki,mint ahogyan te szoktál másoknak.

Amúgy a gennyes,begyulladt területeken az érzéstelenítő kevésbé hat.Mielőtt elkezdenél nekem litániát írni,és egy komplett egészségügyi előadást tartani,ezt 3 orvostól hallottam az elmúlt évek alatt.

Anikám,az efféle már kitisztított,gennyedző sebeket nem szokták lezárni,nyugodj szépen bele.
Ha egy kollégával így foglalkoznak, akkor mire számíthat egy „útszéli” ember? Tisztelt Praxis!   Nővérem 70 éves. Mintegy másfél éve tumor állapítottak meg nála. Eleinte folyamatosan kapta az infúziót. Most egy éve szeptemberben közölték vele, hogy az a bizonyos infúzió hiánycikk, nem lehet…..
kitchen 2016.09.16 00:09:31
@Igazság, hol vagy?:

Igaz,a Doxycyclin régen kapszula formájában volt,ma azt se tudom létezik-e még.Viszont a színére emlékszem:sárga-piros.Én vesémre kaptam anno.
kitchen 2016.09.18 21:28:24
@she_wolf:

Nem lehetett Donalgin mert annak ellenére,hogy négykézláb másztam fel az urológiára a kíntól,fájdalomcsillapítót nem kaptam.A Donalgin nem az? Lehet tévedek,de én úgy tudom az.A vesegyulladásomra megmernék esküdni,hogy sárga-piros kapszullákat szedtem/kaptam.
Nem kellene mások egészségével és életével játszadozni, semmilyen körülmények között sem. Csupán tisztességgel elvégezni azt a munkát, hivatást, amire esküt tettek.  Tisztelt Praxis!   Tudom, nem haltam meg, még csak életveszélyben sem voltam, ezért jobb lenne, ha ki se nyitnám a számat, mégis…..
kitchen 2016.09.10 23:34:38
@Greg24:

...nagyon sokszor a beteget sem kell félteni..

Itt ezen a blogon ezt sokadszorra olvasom.Egyszerűen nem tudok rájönni,hogy mit értenek ez alatt azok akik ezen a véleményen vannak.

-Behívják a beteget a rendelőbe és nem köszön vissza az orvosnak?
-Leugatja az orvost,aki eközben kedvesen előadást tart az adott betegnek a bajáról?
-Megmondja a beteg,hogy a doki milyen és mennyi gyógyszert írjon fel?
-Meghatározza a beteg,hogy milyen vizsgálatokra legyen küldve?

Több vétség most nem jut hirtelen eszembe,segítenél?
Praxis A beteg nem fejőstehén! 2016.07.19 09:43:37
Majdnem 50 ezer forintot voltunk kénytelenek kifizetni az ingyenes egészségügyi ellátásért. Hogy miért? Biztosak lehetnek benne, nem passzióból, vagy, mert nem tudnánk a pénzünket másra elkölteni. Tisztelt Praxis!   Tudom, nem én vagyok az első, aki ebben a témában önöknek ír, de úgy látszik, sok…..
kitchen 2016.07.20 00:08:26
@kris69:
Szerintem meg tökmindegy mennyien mennének az utcára.Ezt sok pénzzel lehet()ne csak megoldani,nagyon sokkal.Azt meg a kormány nem ad,mert nem érdeke.
kitchen 2016.07.20 19:27:04
@Diorella Queen:

Hát ezt a fotót meg honnan szedted? :D:D:D
kitchen 2016.07.20 19:33:47
@Katica2:

Ha leírná a neveket akkor simán beperelhető, ha igaz a sztori ha nem.Szóval ez nem egy okos ötlet.
Ha tudják, hogy nincs kapacitásuk emberi időben elszállítani, akkor talán nem kellene kirakni egyedül, minden felügyelet és segítség nélkül a folyosóra, mint egy darab hagy ne mondjam mit. Tisztelt Praxis!   Édesanyám közel két hétig vendégeskedett a Toldy Ferenc Kórházban Cegléden. A kórházi…..
Első döbbenet akkor ért, amikor a hölgy közölte, 2017. januárjára tud időpontot adni. Tisztelt Praxis !   Kálváriámat szeretném megosztani ami itt Dunaújvárosban történt velem. Hasi ultrahangra szeretettem volna időpontot kérni, góc kutatás végett, amit a kezelő orvosom irt ki, ezzel a lelettel…..
kitchen 2016.05.13 12:36:47
@she_wolf: Annyi ezresem lenne ahany "tumorgyanus" betegnek hetekre van idopontja,gazdag ember lennek.
Az osztályos intenzív őrzőben a nővérek többször megalázták és pár órával a műtét után bosszúból elvették tőle az oxigént, mert meg merte kérdezni, nem baj-e, hogy a mellkasából kivezető cső a padlón kúszik. Tisztelt Praxis!   Édesanyám nővérként és később asszisztensként nyugdíjazásáig az…..
Az elmúlt 8 hónapban 4 öngyilkossági kísérletem volt, elveszítettem a barátaimat, megromlott a párkapcsolatom, nem tudok autót vezetni, sem dolgozni, de még csak egy tv műsort sem fog fel az agyam   Fiatal, értelmes, életvidám lány voltam. Történetem talán ott kezdődik, hogy 3évvel ezelőtt kaptam…..
kitchen 2016.05.01 18:20:58
@drappa: @she_wolf:

Akinek állítólag épp az elméje az ebből az állapotból mielőbb kiszeretne gyógyulni,és nem mindenáron azt akarná bizonyítani,hogy mi az ami miatt ennyire beteg lett-szerinte.
erről beszélek én is:
Azt írja,hogy három éve kezdődött nála egy pánikbetegség amivel orvoshoz fordult.Három évig próbálták az orvosok a szorongását gyógyítani különböző gyógyszerekkel sikertelenül mert egyik gyógyszer sem felelt meg.Értitek? Egyik sem.Több orvos,több gyógyszer,javulás nuku.Nos'itt már kezdtem gondolkodni mint egyszerű blog olvasó,hogy egészen biztos az,hogy a hölgynek 'pánikbetegsége lehetett? Nyilván nem.Aztán úgy döntött,hogy nem szed tovább semmit lesz ami lesz alapon,nem kezelteti magát tovább.Mi lett a végeredménye a kezeletlen már egyébként is rossz pszichés állapotnak? Rosszabbodott nem is kis mértékben míg annyira rossz állapotba kerülhetett,hogy 2015 nyarán (mint írja) kórházba került.Én még azt is megkockáztatom,hogy nem önszántából ment be,hanem vitték.Aztán itt jön az ami a napnál is világosabb és amihez tényleg nem kell egyetem.Az állapota sokkal komolyabb volt mint egy kezeletlen pánikbetegség, v.szorongás.Erre kaphatott Mirtazapint ami most mindennek az oka.Legalábbis szerinte.A sztori folytatása az,hogy ezt a kezelést is félbeszakította mert ez a gyógyszer sem felelt meg, ez sem hozott javulást.Megint kezeletlenül maradt egy jó ideig ami ugye ebben az állapotban elég veszélyes és merész vállalkozás de ő így döntött.Idővel ismét kórházba került (nem véletlenül) és ahol megint megpróbálták kezelni az akkor már súlyosbodó elmezavarát az említett 3 fajta erős gyógyszerrel, ami nem meglepő módon megint mindenféle mellékhatásokat váltott ki nála,így megint abbahagyta a kezelést.Aztán az otthon töltött kezeletlen időszakokban két havonta öngyilkosságot kísérelt meg persze sikertelenül,de ennek is minden kétséget kizáróan a 8 hónapja elhagyott és 1 hónapig szedett Mirtazapin az okozója, állítja a poszterina.
Aztán újból kórházba került ahol némi javulást tapasztalt bár nem írja mitől,de most megint kórházban van a kezelése egyenlőre sikertelen még mindig.

Nekem meg van egy olyan meglátásom,hogy a hölgy zárt osztályon van,már csak az öngyilkossági kísérletek velejárójaként is
kitchen 2016.05.01 18:29:25
@ketiperri:

A kételkedőkkel nem tudsz mit kezdeni? Pedig vagyunk egy páran.Viszont ahogy az ábra mutatja,veled meg az orvosok nem tudnak mit kezdeni arany bogaram.
kitchen 2016.05.02 21:42:02
@rest of boys:

Hol? Erre várok napok óta!!
Itt nincs orvoshiány, nincs nővérhiány, a folyosón szinte nem lehetett haladni tőlük. Csak nagyfokú szervezetlenség, fejetlenség, és embertelenség. Kedves Praxis blog!   Egészen friss a történetem. Húsvét vasárnap reggel Mentő vitt a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikájára. Éppen…..
kitchen 2016.04.11 11:53:15
@she_wolf:

"Vizitkor nem vizsgálnak"
-Ez idáig oké,de a hölgy írásából én arra következtetek,hogy se előtte se utána sem semmikor nem vizsgálta meg az adott kezelőorvosa,hiába kérte.Aztán majdnem kapott egy agyvérzést ami csak azért nem következett be, mert az éjszakás nővérke ránézett.Az viszont,hogy egy kórházban ne legyen lázmérés és vérnyomásmérés nonszensz-szerintem.Szinte hihetetlen kategória.
kitchen 2016.04.11 18:52:46
@she_wolf: @Igazság, hol vagy?: @drontal: @drappa:

A poszter hölgy a facebokos rovatban írt..
És kérdezném mindenkitől: TÉNYLEG LÉTFONTOSSÁGÚ EGY KUTYA EGY ORVOSI RENDELŐBEN? Most komolyan! Elmegy az ÁNTSZ a jó büdös francba! Tisztel praxis blog olvasók! 2016.02.08. 18 óra 40 perc magassága: éppen nézzük a retekklubbon a híradót. 2 perc leforgása alatt két  olyan nagy…..
kitchen 2016.02.18 20:58:11
@látjátok feleim szümtükkel:

De mégis lehet,mert engedélyezték.Nos ehhez mit szólsz? Ellenvetés?
kitchen 2016.02.18 21:10:59
@drappa:

Majd én válaszolok helyette.Vannak emberek akik csak és kizárólag azért tartanak kutyát,hogy a házukat,vagyonukat, a kutya őrizze.Egyébként a kutyának-és semmi már állatnak-az ilyenek szemében becsülete nincs.Kikötik a kert végébe egy másfél méteres láncra,néha odalöknek neki valami maradékot oszt' jó napot.Ha az állat megbetegszik,vagy jön a kötelező oltási idő, akkor a kutyát orvoshoz nem viszik mert az bizony pénzbe kerül.Annyit meg nem ér a "rühes dög,hiszen tiszta "bacilus a lába."
Nagyjából ez lenne a válasza.
kitchen 2016.02.18 21:19:16
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem,nem barátom te le vagy maradva.A kutya maradhat a rendelőben és a doki boldogan nyilatkozta,hogy innentől kezdve nyugodt lélekkel teheti ki Rex fotóját a rendelő honlapjára is, amin fekszik a váróban.
A boncolási és a toxikológiai eredmény is azt igazolja,hogy a fiam szervezetébe se drog sem alkohol nem mutatható ki , ennek ellenére a fiamat úgy kezelték, mint egy drogost  és ez okozta halálát. Tisztelt Praxis!   A fiam Dóra Árpád  2015.04.24-én péntek  este elment a barátaival darts-ni,4 sört…..
kitchen 2016.02.08 20:42:46
@rikitikitévi:

Nem tudom láttad-e azt a minden szégyenérzet nélküli pofát,amikor a túlélő kis hölgy előadta a kólás okosságát.
Ő bement a szobába,az asztalon italok, "megtetszett" neki az egyik (ez szó szerint)és abba bele is ivott.Utána már csak a kórházban tért magához.Pffffff...
Ezzel a mesével viszont nincs kit felelősségre vonni,mert ezt fogja állítani az egész bagázs.
kitchen 2016.02.09 15:47:36
@mig54:
Akkor én is megkérdezem.Te elhiszed ezt a kólás mesét?

És igen,nem fog belőle tanulni.Addig legyek én szegény amíg nem vesznek megint valami ismeretlen olcsó szart,amit akár kólába,vagy valami módon benyomnak maguknak.

Nem én akarom felelősségre vonni hanem a törvény

Kiskorú veszélyeztetése, ezt említette a riporter.
Az ügyelet nem vette fel a telefont, közel 1 órás folyamatos hívás ellenére, majd hívtam az Uzsoki kórházat, amely mindössze 5 percnyire vagyunk tőlük, értetlenkedve elutasították, hogy fogadjanak bennünket... Tisztelt Praxis!   Sajnos nekem is nagyon kellemetlen tapasztalatom volt a zuglói…..
kitchen 2016.01.28 12:04:28
@csakmotyogok:

"Oxiológus vagy? Nem? A sürgősségin dolgozó orvos szerint,nem ott lett volna a helye.Én neki hiszek.

1.A sürgősségin dolgozó orvos ha azt mondta volna,hogy az infúzióba házipálinkát kellett volna tenni folyadék pótló helyett,te akkor is neki hinnél.Szóval ezt hagyjuk..

2.Nem,nem vagyok oxiológus,de azt még az egészségügyi ismeretektől mentes ember is tudja,hogy egy nagyfokú kiszáradás akár életveszélyt is okozhat.Ilyen esetben mindenkinek,ismétlem mindenkinek infúziót kötnek be.Még az állatoknak is,legyen az kutya,macska,ló,bármi.

3.Késő este ilyen rosszulléttel mégis hova a bánatos picsába kellett volna mennie a családnak ha nem a legközelebbi sürgősségi osztályra? Erre vonatkozólag az orvos ismerősöd nem mondott semmit? Csak azt,hogy nem ott a helye? Akkor hol? Szülészeten? Szemészeten? Esetleg a koraszülött osztályon?

4.A Te "ige hírdetésed" baromira káros az itt olvasóknak,mert belesulykolod az emberekbe,hogy ilyen és hasonló tünetekkel nem kell orvoshoz menni,diétázni kell.(?)

4.Ha folyton az orvosok körül lebzselsz,akkor nem ártana egy kicsit bővíteni az egészségügyi ismereteidet a gyűlölködés helyett.Hasznodra válna. Akkor megértenéd,hogy ha valaki ennyire rosszul van ilyen tünetekkel,az bizony nem játék.
kitchen 2016.01.31 19:33:01
@mig54:

Most mi a problem? Az hogy a gyomorbajos srác a telefonját nézte,miközben állítólag haldoklott?

Ez megint olyan mint a "gyomorrontással nem megyünk orvoshoz." Az meg sem fordul a fejében-megint-,hogy esetleg a srác nem játszott vagy zenét hallgatott,hanem valakit hívott vagy fontos dolgot nézett rajta.

Hajajaj..
kitchen 2016.02.01 10:51:47
@defné:

Akkor kérdezem én mi a teeendő egy ilyen esetben.Kit kell hívni,kihez lehet fordulni.

Ha az én véleményemre vagy kíváncsi akkor minél gyorsabban orvoshoz

Ha @csakmotyogok: véleményére,akkor maradj otthon és várd meg,hogy életveszélyes állapotba kerülj majd ha már teljesen kiszáradtál és kezdesz félrebeszélni, akkor hívhatod a mentőt.
Tanulság, első perctől komolyan kell kezelni a sérüléseket, és bármennyire képtelen a „baleset”, minden részletet pontosa kell tudatni az orvosokkal, hogy pontosan diagnosztizáljanak. Elsősorban le szeretném tisztázni, hogy névtelenséget szeretnék. Nem járulok, hozzá, hogy E-Mail címem, nevem…..
kitchen 2016.01.28 19:49:13
@mig54:

".....hogy ő hogyan tudhat konkrét orvos-beteg közti kommunikációról,vizsgálatról,diagnózisról?

Szerintem nem tud ő semmit senkiről és semmiről.

Én még az orvoslátogatói munkakörében sem lennék olyan biztos mint abban,hogy az orvosok felé szinte normálisnak nem mondható vonzalmat érez.Az nem bűn ha valaki sajnálja az agyonhajszolt dokikat,nincs is azzal semmi baj.De ő már átment egy folyamatos gyűlölködésbe öreggel,gyerekkel,fiatallal,felnőttel.
kitchen 2016.01.31 15:33:51
@csakmotyogok:

Ez beteges gondolkodás.Keresd fel a pszichiátered.))

Miben lenne beteges a gondolkodásom? Mert nem értek Veled egyet abban,hogy minden betegről negatív véleményed van? Mert nem fújok Veled egy követ,hogy minden posztoló buta,alul iskolázott,némber,selejt,tök hülye,ingyen élő,tanulatlan?
Ezért szorulnék pszichiátriai kezelésre?
Lehet.

De Neked sem ártana egyet felkeresni.
kitchen 2016.01.31 19:50:24
@mig54:

"......még mindig titok,hogy honnan tudod,hogy a gyomorrontásosnak gyomorrontása volt?:(

Nem tudja és nem is tudta,csak rávágta hidd el.Így megint tud egy számára ismeretlen embert baszogatni annak ellenére,hogy lila fingja nincs miért is volt ott a srác az sürgősségin.Elhiszed,hogy egy orvosnak az a véleménye egy ilyen súlyos fosóshányos nyavalyára az éjjel kellős közepén, amikor a beteg csuklik össze a váróban,hogy-ez nem sürgősségi eset és nem itt a helye? :))
Hát kérem szépen, az én 65 éves, tanár édesapámmal, így még soha nem mosták fel a padlót, mint azon az estén, abban a rendelőben.  Míg ő egyre udvariasabb (megkockáztatom: egyre alázatosabb) volt, a páros annál jobban belejött az alázásába.    Tisztelt Praxis blog, kedves Olvasók!     Amiről…..
kitchen 2016.01.16 12:49:58
@csakmotyogok:

"nem volt bent,de szó szerint"
miből következtetsz arra,hogy nem volt bent?

"hidd el az eüsök éjszaka hamarabb szeretnének szabadulni és nem pazarolják az erejüket az alázásra"
ja,persze persze..

"de a poszter onnantól,hogy közölték vele ez nem tartozik az ügyeletre,begőzölt,ezt tanúsítja a beszólása is"

"Egyébként pont annyi jogom van hazugnak nevezni a posztert,mint neki bunkónak és primitívnek nevezni a dokit.Szerintem meg ő a bunkó és primitív."
primitív magatartást írt (jogosan)bunkót meg sehol sem találok pedig 3x-or olvastam
el ezt a rövid posztot.
érdekes,hogy a betegfelvevővel semmi problémája nem volt a poszterinának,ezt például
mivel magyaráznád?
Tévedsz.Nincs jogod lebunkózni és degradálni senkit aki ide ír, még ha úgy érzed,hogy
jogodban áll akkor sem.Te vagy a másik nick aki miatt szép lassan ez a blog el fog
vérezni posztok hiányában.
kitchen 2016.01.16 15:14:52
@csakmotyogok:

De az miért van,hogy te minden posztnak az ellenkezőjét hiszed el?
Vajon miféle rémtörténetekkel tömhetik a fejedet az általad látogatott orvosok?
Mitől haragszik egy ember ennyire a betegekre válogatás nélkül?

Ennyire nem lehetsz elfogult.De tényleg.
kitchen 2016.01.17 00:16:41
@csakmotyogok:

És mi/ki döntené el,hogy az valóban sürgősségi vagy nem? Végül is egy fülgyulladás ami már napok óta kezelés nélkül csak rosszabbodik,miért ne lehetne olyan sürgős,hogy az ügyeletre kell vele menni az éjszaka közepén?
Vagy erre nem gondoltál?
No meg aztán' 30 ropi kicsengetése után elvárható lenne,hogy az ügyeletes orvos összeszedje magát, még ha kurvára is unja az éjszakai ügyeletet.Legalább is ha velem kifizettetnének ezt a pénzt az biztos,hogy meghúznám a fülecskéjét ezért a stílusért,amit állítólag az idős emberrel megengedett.
Milyen marhaság,hogy reggel 7 kor 50 sorszámot kiosztanak,és aki kapja marja alapon jut be a rendelésre?Ha nem vagyok ügyes,vagy éppen nincs szerencsém, akkor aznap már nem jutunk be,másnap megint reggel 7-kor ott kell kezdeni. Üdvözlöm az olvasókat! Tudom nem leszek túl népszerű a…..
Praxis Hálás vagyok az orvosoknak 2015.12.21 08:15:08
Azt kívánom nekik, hogy bárcsak egyszer végre az állam is értékelné az erőfeszítéseiket és jóval több fizetést kapnának mint most, mert megérdemelnék Tisztelt Praxis!   Én nagyon hálás vagyok az orvosoknak, nővéreknek. Biztos írtam már, hogy 29. hetesen született a fiam…..
kitchen 2015.12.28 19:28:58
@asztalosani:

Most őszintén:ha az emberek az utcára vonulnának szerinted mi változna?Mert én szerintem semmi.A kormány beszarna egy pillanatra,ígérnének fűt-fát-mezőt és minden maradna a régiben.
Sándor Mária mit ért el,hogy elindította a lavinát? Semmit.Most nincs munkahelye,pedig nagy szüksége lenne rá-mint mondja.Elért valamit a tüntetésekkel,aláírás gyűjtéssel? Semmit.Több tízezren lájkolták az oldalát,mindenki igazat adott neki,ment a drukk ezerrel...és?? Van valami változás? Én ugyan nem tudok róla,de ha Te igen, akkor vesd'már ide.
kitchen 2015.12.30 11:17:15
@asztalosani:

De miért nem mennek az egészségügyi dolgozók tüntetni nagyobb létszámban mint amit Sándor Máriának sikerült összetoborozni?
Miért nem csinálnak egy munkabeszüntetést,ami például 2 hete volt Olaszországban?
Ott meg merték tenni?
Lett belőle világszerte sajtóhír?
A magyar orvosok és ápolók miért csak a facebookon szervezkednek, és nyílt levelet írnak a kormánynak?
Van ennek valami értelme?

A netadó miatti tömeges utcára vonulás teljesen más tészta.Ott a kormány nagyon okos emberei belátták,hogy ebből nekik ugyan több pénzük nem lesz,inkább hagyták a francba.A katasztrófális egészségügyi helyzet rendbetétele viszont száz milliárdokba kerülne ami miatt zsebbe kellene nyúlniuk.De nem fognak.Mehetsz te tüntetni hatalmas nagy táblákkal tömegesen,akár még zavargást is szervezhetsz,ezek (mármint a kormány)az égvilágon semmit nem fog tenni.

"Fizetünk amennyit tudunk...." szlogennel lezártnak tekintenének a demonstrálást.
A mostani generáció felelőtlen, a lányok mindenkivel ***nak, mint a nyulak, nem gondolnak a következményekre és hogy meg is érdemlik, hogy az egész életük tönkre menjen.  Kedves Praxis blog!   27 éves fejemmel nem rendelkezem nagy tapasztalattal a magyar egészségüggyel…..
kitchen 2015.12.02 20:26:12
@drappa:

A cikkekből egyértelműen kitűnik,hogy az vezetők trükkösködnek a kórházakon belül.
kitchen 2015.12.02 20:51:14
@mig54:
De megérdemelné a krumplis munkakört. :D
Anyukámon életmentő műtétet kellett végrehajtani és hosszú ideig az intenzív osztályon ápolták. A szívének elhalt része olyan nagyfokú lett, hogy az orvosa szerint, ha legközelebb hasonló történik, azt szegény már semmiképp nem fogja túlélni. Tisztelt Praxis!   Sajnos az…..
kitchen 2015.12.01 21:13:48
@zünüke:
A szomszédasszony vigye a mamát inkább a szabad levegőre mint ilyen szarral tömi.
kitchen 2015.12.01 21:18:53
@mig54:

kezeit csókolom naccsága de sokat teccik beszélni.
kitchen 2015.12.02 10:12:03
@csakmotyogok:
Olvastam.

1.Nincs rendben,egy dolgot viszont nem vagyok képes megérteni évek óta.

Miért akar minden iskola minden eminens tanulója orvosi egyetemre járni?
Miért választ valaki egy olyan szakmát amiről tudja,hogy nincs megfizetve?
Miért akar valaki napi 12-16 órát lehúzni egy kórházban kialvatlanul és fáradtan,amikor nem kap érte lófa@@t se.
Mindenki nem mehet ki külföldre,egyszer eljön az idő amikor az álomkórházak ma még betöltetlen állásai betelnek.Azért azt vegyük figyelembe,hogy nem csak a magyar orvosok szedik a sátorfájukat otthonról.Nekem lila gőzöm nincs,hogy a migránsok közül mennyi az a százalék akik valós orvosi végzettséggel rendelkeznek,de egészen biztos,hogy akad köztük.Ergo ez is rontja az esélyeket a most még egyetemista fiataloknak.Szerény meggyőződésem,hogy kormányunk igen furfangos tagjai ezzel tisztában vannak,éppen ezért nem nagyon igyekeznek rendezni az egészségügyi-s béreket.