Regisztráció Blogot indítok
Adatok
corneliiestii

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha Balatonfüred, akkor bicikli, rizling és Árpád-kori templomok. A tihanyi túra és a dörgicsei kerekezés után harmadszor választottuk kiindulópontnak a reformkori hangulatú kisvárost egy gyorsan illanó hétvégére, s már hetekkel korábban vártuk a pillanatot, amikor majd megpillantjuk Akarattya után a…..
A mostani bejegyzés abból a szempontból eltér a korábbiaktól, hogy ezúttal nem kettesben indultunk neki a világ valamely szegletének, hanem egy napfényes októbervégi napon a családi látogatást tettük egy röpke környékbeli kiruccanással kiadósabbá. Ami miatt mégis érdemesnek…..
A Megasztár negyedik szériájának győztese most éppen a The Voice című tehetségkutatóban vitézkedik, és a magyar idő szerint kedd hajnalban befejeződött párbajkört is túlélte, mit túlélte, simán továbbjutott. Egy Cassandra Robertson nevű nővel közösen énekelték a Nobody…..
corneliiestii 2015.10.20 12:29:28
@mézescsók: Nem kell, hogy lásd a műsort, be van linkelve a videó a posztba, a zsűri értékelésével együtt :)
Amikor már végképp eluralkodott rajtunk a régi templomromok és a különös hangzású falvak iránti olthatatlan vágy, fölszedtük a sátorfánkat, és a pannon vidék szívében, a Balaton északi partján, Füred reformkori városában ástuk be azt újra a földbe egy háromnapos hétvége erejéig. Mindez egyszerűen…..