Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amentig

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
magyar-magyar szótár hős 2020.02.24 05:14:08
Ezt az írásomat Budai Hella  grófnőnek és a barátnőjének, Török Zsófi történelem tanárnak külön szeretettel dedikálom, örök hálával a blogom támogatásáért. A hősi létnek a bátorság,a halál félelmének nemismerete, vakmerőség mind csak: a továbbiak. A hős alkalmas szituációban születik.…..
Amentig 2020.03.03 13:58:16
@Frick László Intézet: mindig, mindenkor arra vagyok kíváncsi, mit jelent az adott író (ha jelent valamit) akárkinek, azon túl, amit "illik" az adott íróról vagy költőről mondani. Ezért szeretem pl. a moly.hu-n olvasni az értékeléseket, mert ott néha amatőr műkedvelők őszintén leírják, hogy mi volt az, ami tetszett nekik az adott könyvben és mi nem (lehet találni ilyen értékelést.)
És ezért félek "profi" kritikát olvasni, mert abban kevés kivételtől eltekintve a sok okosság mellett egy őszinte mondat nincs arról, hogy neki az adott mű mi újat mondott.
ezt a kérdést nem előfeltevéssel tettem fel neked, ilyenkor inkább félek, hogy nehogy olyan szabványválaszt adjon a kérdezett, amit végül adtál. De mindegy. Eleve ez, hogy ebből ekkora személyeskedést kerítettél (bizonyára az én hibámból is), lehetetlenné teszi az érdemi megbeszélését a dolognak.
Amentig 2020.03.04 08:57:50
@Frick László Intézet: eléggé bele vagy gabalyodva az önfényezéssel vegyített felesleges okoskodásba, de hogy nem miattam az hótziher. Tényleg nem JA kéne neked hanem vmi terápia vagy normális kapcsolatok a valódi világban bmeg. Nincs harag, a legjobbakat.
Amentig 2020.03.05 12:21:33
@Frick László Intézet: :-) lásd fent.
„Csak egy nő vagyok, egy azóta munkanélkülivé vált kisgyerekes anyuka, aki egy pánikhelyzebten hozott egy rossz döntést. Őszintén sajnálom.” – írta a menekült kisgyereket megrugó, egy másikat pedig elgáncsoló jobbikos operatőr, miután szégyent hozott a világon minden…..
Amentig 2015.09.12 10:48:21
@aritus: nem két végletről van szó, és ezt sztem te is pontosan tudod, hanem arról, hogy amennyiben a romáknak csak egy elenyésző hányada lenne ""színlelt" menedékkérő és piti tolvaj", ahogy a kanadaiak állítják, akkor NEM alakult volna ki róluk ez a kép. Így viszont - sajnos - a teljesen ártatlan romákról is ez a kép alakul ki, csakhogy nem azért, mert a kanadaiak nácik.
Amentig 2015.09.12 10:51:08
@aritus: és aztán mi lenne az "egyedi elbírálás" alapja?
"Neked olyan becsületes képed van, te bejöhetsz?"
Amentig 2015.09.13 00:18:21
@aritus: én is téged. Akkor váljuk el békében.
Kedves Mindenki! Bár hazánkban - hála Istennek - nem tudott még elterjedni az a fajta szélsőliberális véleményterror, mint pl. a németeknél, azért sokan már olyan magabiztossággal használják a média szócsöveit, mintha Németországban lennének, és azonnal mindenféle…..
Amentig 2015.09.12 18:41:58
Rohan a világ, és egyre jobb irányba. Pár éve csak megvetés és fizikai agresszió érhette a melegeket Budapest utcáin - mára már aki kimarad, az válik közmegvetés tárgyává - és ez így jó. Örvendetes, hogy egyre inkább coolabbá válik profilképünket szivárványszínűre…..
Amentig 2015.07.13 17:05:15
@vészmadár (pica pica): cizelláljuk: ha egy tanár lefekszik a diákjával, ott is kialakult személyiségeg közötti, egyenlő erőviszonyú, felelősségteljes stb. kapcsolatról van szó? Véletlenül se arról, hogy a kis tapasztalatlan, éretlen diák "ámulva" néz fel a "hihetetlen okos", tapasztalt, sikeres profra, aki ezt gátlástalanul kihaszbálja?