Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jf

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
acélarcél 73 kg 2013.02.25 07:16:03
A bazi nagy zöld bojleres kísérlet lezárult - és úgy látszik, működik. Február 3-a és 24-e közt, azaz 21 nap alatt fogyasztottam el egy 2,8 kg-s kiszerelésű Scitec Jumbo-t, napi 3x1 adagolókanállal. A kiindulópont 71,5 kg volt, a tegnap reggeli súlyom pedig.... dobpergés... 73!!!…..
...szóval a terv az, hogy egy egy ilyen sportblog lesz. 32 éves vagyok, és egy éve sincs még, hogy miután a láncdohányzáshoz és az odalépősebb bulizáshoz kezdtem túl öreg lenni, átnyergeltem a mozgásra (régi rock'n'roll-énem időről-időre azóta is elsírja magát mélyen…..
jf 2012.03.10 23:35:22
Sokan ajánlottátok már a Rubent, ahová már hetekkel ezelőtt el szerettem volna menni, de a napi menüA: olyan étel volt, amit pont egy nappal korábban készítettünk el itthonB: olyan étel volt, amit egyszerűen ki nem állhatok.Múlt hétfőn viszont elmúlt minden akadály, így…..
Napi Budapest Városfal 2011.01.16 21:00:00
A XIII. században épült egykori városfal jelölése a Kecskeméti utcában...
Vannak olyanok, akik bármihez nyúlnak, az arannyá változik. Ha pedig ilyenből egyszerre négyen jönnek össze... abból lesz a 4Bro. A legendás Kamionosok és kurvák partyk és néhány hasonló buli után négy elképesztően COOL srác, Máté, Sticó, Geri és Bence gondolt egy még…..
jf 2010.12.09 09:57:01
  Miután Orbán jól ki „polgári piknikezte” magát a hétvégén, ma már arra is futotta, hogy önértékelést tartson, és hát, mint minden szentnek, neki is maga felé hajlik a keze. A beszédét a nagy összevisszaságok jellemzik. Nem győzte dicsérni magát, pedig…..
jf 2010.09.07 22:58:21
@tcom: Ezen mit kéne látni?
jf 2010.09.07 23:34:36
@tcom: Elnéztem a válasz linket. @Tom Keller hozzászólására értettem: rtsworld.blog.hu/2010/09/07/tarsadalomkritika_az_elso_100_nap/fullcommentlist/1#c10944558
    És akkor szembejön a magyar múlt, mindannyiunk mikrotörténelme. Az utcán, lomtalanításkor, padláslesöpréskor, itt-ott talált magánfotókból, negatívokból készített több ezer darabos archívumot egy lelkes magyar csapat. Álljon itt a dicsőséglista: Szepessy Ákos…..
jf 2010.08.30 14:42:26
@tanarseged ur: Egy kis érdekesség:
"Az augusztus 7-én délelőtt tartott gyakorlatok alkalmával a veszprémi 3/3. "Sárga Vihar" bombázórepülő-század súlyos veszteségeket szenvedett. A 2. raj B-341 jelű gépe mintegy 400 méteres magasságban a repülőtér északi légterében - egy kidobáskor fennakadt bombától felrobbant. A személyzet öt tagja repülőhalált halt, egy fő ejtőernyővel sikeresen kiugrott. Ugyanezen a napon a 3/3. század B-345 jelű gépe a börgöndi repülőtéren - ugyancsak egy fennakadt bomba kiszerelésekor - felrobbant. Többen meghaltak." forrás: www.pumaszallas.hu/puma-repuloterek/Puma_repuloterek_02.html

Szóval a képen látható repülőgépek a háború elején Veszprémben szolgálhattak a Sárga Vihar században.
jf 2010.08.30 16:11:39
@Bell & Sebastian: @Gasper: A - szerintem - hátsó gép képe egy külföldi oldalon:
wp.scn.ru/en/ww15/b/160/13/0/1
Legalábbis photoshoppal felhúzva a színeket, én 27-et olvastam. :))
A Mercedes-Benz legnagyobb kisbusza a Sprinter 65 és a Citaro K közötti "űrt" igyekszik betölteni; hossza 8,7 méter, megengedett össztömege 6,8 tonna, a szállítható személyek száma pedig maximum 40 fő. A gyors fel- és leszállást segítendő, mindkét ajtó két…..
Gyerekkorában az ember nem nagyon illeti kritikával a nagyszüleitől hallott neveket, nem kér magyarázatot rájuk, egyszerűen csak használja őket. Így voltam én is a "stuka" szóval. A csattogós-klattyogós villamos volt az, ami újabbnak tűnt a Váci úton közlekedő rácsos ajtajú, "sörnyitó alakú…..
Dina Valódi Tanácsai Fotelérzés 2010.06.14 13:26:00
  Fotelérzés Van az úgy, hogy az embernek szüksége van arra, hogy belelovalja magát egy érzésbe. Csak úgy, mert épp ráér. Vagy inkább, mert nem ér rá. Mert például volna egy munka, amit semmi, de semmi kedve elkezdeni. Mert ugye, mennyivel jobb egy fotelban ülve…..
Aki eddigi posztjaimat felületesen (!) olvasta, valószínűleg egy övtáskás, kvarcórás, garzonteát ivó, múzeumban üvöltöző, pankrációrajongó bunkót lát maga előtt, aki ízléstelen műfenyővel ünnepli a karácsonyt szerettei körében. Ezt nem kommentálnám, ellenben a rólam…..
Magyar-szlovák díszőrség a faluban felállított emlékműnél az An-24-es katasztrófájának negyedik évfordulóján.Az emlékmű "fái" jól visszaadják a becsapódás borsó-hegyi helyszínén elszenesedett fákat.A szlovák fegyeveres erők számos járműve jelen volt a…..
jf 2010.01.19 23:26:40
Tévhitek blogja Villám-tévhitek 2010.01.06 15:13:00
Blogom "kissé" lecsendesült mostanában, amit én persze nem az év végi ünnepeknek tudok be, hanem annak, hogy mindenki a Tévhit-évkönyvet bújja. Szerintem is letehetetlen, azóta már tizenkét nyelvre lefordították, sőt, hamarosan musical is készül belőle!Mielőtt teljes…..
A Riki-Oh című japán kungfu-filmet egyelőre még nem láttam, de a beágyazott jelenet után nincs az az isten, hogy ne szerezzem be magamnak, mert zseniális, amit a színészek és trükkmesterek művelnek. A poénokat nem akarom lelőni, egy perc az egész, kötelező megnézni. ..
Itt a nyár, a hőmérséklet csúcsokat döntöget, s aki teheti, felfüggeszti a nemzetgazdaság gyarapítására tett – olykor hiábavalónak tűnő – erőfeszítéseit. Olvasóink egy része javában készül a szabadságra, s a lemilblog (deklarált közszolgálati küldetésének…..
Meghökkentően ötletes, szórakoztató és profin kidolgozott kisfilmmel állt elő a tévészpotjaival nem túlságosan sziporkázó Pannon a YouTube-on a múlt héten. Az új videóban egy Ian "Karmarobot" Cox nevű skót zenész vezeti körbe a meseszép luxusházában a nézőt,…..
PTinfo Szörnyszülött Koreából 2009.07.22 14:34:00
Amikor a kilencvenes évek elején valamikor a BNV-n jártam, kezembe került egy színes-szagos könyvecske Koreáról. A könyv - bár ingyenes volt- rengeteg információt tartalmazott a gazdaságtól a népművészetig, na és persze szó esett a városi közlekedésről is. Utóbbi kapcsán…..
jf 2009.07.22 20:31:10
@mestska: @spag: Köszönöm a kimerítő választ! :)
A majd' négyszáz lakosú Heves megyei kis faluról, Ivádról mindenki hallott már, hála a polgármester, Ivády Gábor egyedi ötleteinek. Mi legutóbb két hete vasárnap írtunk a településről az augusztus 15-re tervezett Batyus Galopp apropóján. Nagy örömünkre ahhoz a posthoz maga…..
jf 2009.07.20 11:09:17
@Jancsibohóc /Cee'd KIA Fa Somat/:
Demo verzióval is meg lehet csináln. :)
Ma adják át a megrendelőnek, azaz a Stratégiai Légiszállítási Képesség (SAC) országcsoportjának az első C-17-est a kaliforniai Long Beach-en, a Boeing gyárában. Ebből az alkalomból közöl itt néhány képet a LégierőNaplózó a SAC1 (USAF serial 08-0001) első…..
Ha airshow, akkor érkezz legalább egy nappal korábban, így tanúja lehetsz a meghívottak leszállásának, és a helyi gyakorlásoknak. Mitöbb ezt általában a tengelyből teszed, ahonnan egyedi és bizony számos esetben a kerítésen belülieknél jobb képek készíthetőek. A…..
Ó, mennyire várom már, hogy teljes valómban visszatérhessek Közétek! De sajnos még több hét, mire szusszanásnyi időre bezárnak az Alma Mater ódon kapui, hogy végre csak a nyári modorosságnak és a munkának adózhassak! A modormérő úgy tűnik, továbbra is szorgalmasan csipog…..
Jó reggelit, jó nagyokat!Ősi dakota közmondás szerint úriember nem fogad biztosra és nem csapja le a magas labdát - ergo karácsony közeledtével tudatosan kerüli az ünnepi témákat, és úgy általában minden aktuális eseményt.Ám mivel egyre több olyan színvonalas levelet ill.…..
jf 2008.12.22 11:44:29
Legalábbis erre utal, hogy az Opera alkalmazta Jon Hicks designert, aki designer körökben már meglehetős ismertségre tett szert a kiváló munkáival. Jon szinte minden területen be fog segíteni, így ő lesz a felelős az asztali Opera, a minialkalmazások, valamint az Opera Mini és az…..