Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malnaeper

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férfi nélkül Kulcskérdés 2016.11.08 12:48:34
Leszögezem, mi olyan elváltak vagyunk, akik szerető és felelősségteljes kapcsolatban közösen nevelik a gyereküket. Van, aki ebben elvarratlan szálat lát, és az értékrendjébe ez nem elfogadható, de mi ezt így látjuk helyes magatartásnak a gyermekünk érdekében. Tapasztaljuk, ez a hozzáállás gyakran…..
Malnaeper 2017.06.07 01:12:16
@szövetszöcske: Köszönöm a hozzászólást, függetlenül attól, hogy mikori bejegyzésre jött.
Kislányként többször hallottam felnőtt nőktől, miszerint a férfi olyan, mint egy kisgyermek, és úgy is kell vele bánni, mintha az lenne. Én nem akartam ezt elfogadni, hinni akartam, hogy a férfi, nem ilyen. A férfi, az férfi, és majd az én Férfim is az lesz, egy igazi Férfi, nem egy kisgyerek: okos,…..
Fogalmam nincs milyen hajszínre buknak a férfiak. A majd' négy éve szeretőm a természetes vörös nőket szereti. Amikor megismerkedtünk éppen fekete voltam. Semmi meglepő nincs abban, hogy a felesége vörös. Egyértelmű. Viszont én a négy év alatt voltam már szőke, barna, fekete és vörös is. És minden…..
A blogom nem általánosít, és nem kitalált, amit leírok az úgy van, velem megtörtént, legfeljebb a mércét elnyomom egyik vagy másik érzetem irányába. Arra, amerre éppen erősebb. Egy igen kedves barátom azt mondta, érdekes számára két nézőpontból is olvasnia engem. Külsős szemlélőként és olyan…..
A volt férjem gondolt egy marha nagyot -  míg én várakoztam a traumatológián a kontrollra - és a barátnőjét, egy csaknem félórás autóút alatt, bemutatta a gyermekünknek. Saját elmondása alapján, ő javasolta a barátnőjének, hogy ne üljön hátra a gyerek mellé, mert úgy érezte, azzal "elfoglalná a lány…..
Rég nem látott barátnőm látogatott meg a minap, s csaptunk együtt görbe estét, míg a gyermekem távol volt az apás hétvégén. Mesélt egy férfiról, meg még egyről, na meg még egyről, s bekerült a képbe még egy, aki már nincs, de mégis, na meg még egy, aki csak pillanatnyilag volt lényeg, és persze a…..
Egyedülálló anyuka randizna. Ha tudna. Az én gyermekem még kicsi, amikor elkezdtem randizni még kisebb volt. Akkor volt hároméves. Akkor már úgy éreztem, belevághatok. Nekem előtte egyszerűen nem ment. Nemcsak azért, mert előtte kemoterápiát kaptam, hanem mert nem tartottam helyénvalónak. Akkor még…..
Félreléptem. És ezen nincs mit szépíteni. Most iszom a levét. S közben azon morfondírozom, vajon miért nem néztem előre? Voltam már megcsalt és megcsaló. Megcsalt a volt férjem, és amikor ezzel már tisztában voltam, akkor talán haragból, talán elkeseredésből, talán mert úgy éreztem a továbblépéshez…..
Hat hónapos cicánkban most kezdtek el tobzódni a hormonok. Az ölünkbe bújik, ezerrel zörög, fejét a kezünkbe túrja, ám a következő pillanatban a szeme már keresi a pontot, ahová belénk haraphatna. Nem fájó az érzés, mert éppen csak megtart a fogával, de mégiscsak támad. Egyre izgágább, a tilos…..
Minden bagatell háztartási hibát ki tud javítani és mindent meg is tud szerelni egy nő szorult helyzetben, ha teljesen egyedül van és nincs segítsége. Ha valamit mégsem tud, az jó esetben nem azért van, mert hisztis vagy ügyetlen, hanem hiányzik hozzá a kelő fizikuma vagy szakértelme. Nekem például…..
Majdnem volt egy randim, csak éppen meghiúsult. Hogy miért? Magam sem tudom. Az évek során mióta egyedül vagyok, többször felmerült bennem a kérdés, szeretnék-e igazán egy társat? Képes lennék-e újra együtt lenni valakivel. El kezdeni járni valakivel. Olyan hülye szó az, hogy járni, negyven évesen.…..