Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luck66

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, mert egy olyan dolog történt, ami miatt lesült a pofámról a bőr. A TV2 csoport úgy döntött, hogy indít egy új sportcsatornát Spíler 2 néven, amire felvásárolgatták világesemények közvetítési jogait. Nos ez eddig szép és jó. A probléma nem itt kezdődik... Andy…..
luck66 2018.08.20 09:38:03
@Sembertius2: A fél Dunántúlon van. ( inkább nem írok róla semmiit)
Az Alibaba Group a minap bejelentette, hogy egy szellemi tulajdonvédő ügynökség, a Hangzhou Wangle Technology nevű cég megalapozatlan panaszt tett a híres, Ebay-hez hasonló kínai tulajdonú cég eladóira, miszerint hamisított termékeket forgalmaznak. Az Alibaba állítása szerint a cég visszaélésszerűen…..
Tony és az 1 millió dilláros kotró Tony már nagyon unja, hogy a szerelők ennyit piszmognak és nincs víz a kotró alatt, így egy sor anyázás után bepattan egy markolóba és maga bont meg egy gátat és ereszti be a vizet a bevágásba. A hirtelen jött hülye ötletnek hála…..
Egyik olvasónktól tudtuk meg: "Tegnap hallgattam a rádiót. (Vajon melyiket? - a szerk) Egy hajléktalan mesélt, milyen nehéz visszakapaszkodni. Van munkája, de mint mondta mire felveszi a bérét, 3000 forint ugrik is a banki költségekre, ami neki óriási pénz. Ez az a sok bankadó amit…..
Tavaly ősszel szellőztette meg a kormány az utazási kedvezmények felülvizsgálatát, amelytől 20 milliárd forint megtakarítást vártak volna. Az elképzelés szerint a közösségi közlekedésen igénybe vehető 38 kedvezményből 4 maradhatott volna meg alanyi jogon. A…..
Még egy döntőn túl vagyunk, ez volt tán a tizedik (agyrém), de nem az utolsó, mert holnap feszül majd egymásnak a két továbbjutó, Oláh Gergő és Antal Tímea. Mondhatni, borítékolható volt, hogy Csobot Adél eddig tudja elfoxtrottozni magát, és itt már elfogy a kakaó, de a…..
luck66 2012.12.16 14:45:28
@Fedor: de ennek semmi köze az énekléshez,jövőre legyen az 5. kategória a "határon kívüli"
A költségét nagyrészt mi viseljük, de tudomást sem veszünk róla. Össztársadalmi szinten a legköltségesebb fizetési forma, ennek ellenére az állam sem ösztönzi igazán, hogy ne használjuk. A szerelemnek ára van, de ki fizeti ezt meg, és kinél érik be a gyümölcse? …..
A WTCC legutóbbi futamán üldözte a Zengő-csapatot a balszerencse. Tavaly az ázsiai fordulók alatt semmi sem jött össze. Ennek a rossz sorozatnak a megismétlődésétől tartottunk a suzukai verseny után. Norbi jó hangulatban készült, ezért nem igazán gondoltam, hogy újraélhetjük a…..
Michelisz Norbert fantasztikus hétvégét tudhat maga mögött. A Zengő Motorsport pilótája a túraautó-világbajnokság kilencedik állomásán, a 4032 méter hosszú Sonoma Raceway-en mindkét futam után dobogóra állhatott. Az amerikai futam első versenyén a harmadik helyen zárt a két…..
Ki ne hallotta volna az apjától ezt az örök érvényű mondást? Nem biztos, hogy mindenki azonnal megértette, miről is szól ez a tömör életbölcsesség. Nekik mutatnék egy példát, egy egészen plasztikusat.A szerkesztőségi levelezőlista komoly fertő. Gyakran tűnnek fel levelek,…..
Harminc darab húszezres melegíti jobb combunkat a farmer zsebén át. Hűha, mindjárt autónk lesz! Tekintetet hordozunk körbe a horizonton, tippek záporoznak, döntsünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Ha utálod a dízelt 2012.05.04 06:10:00
Csendes, még bőven takarékosnak is nevezhető. És kombinak hűdemekkora! Ja, hogy dízel? Észre sem fogod venni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A tehetségkutatás az egyik legrégebbi tévés vetélkedőformátum, nálunk is nagy hagyománya volt ugye a Ki mit tud?-dal, ami tulajdonképpen a Csillag születik nagyapjának is tekinthető. 1962 és 1996 között tíz ilyen megmérettetés volt, az első győztesei pedig a baráti…..
TComment Már nem a mi autónk 2012.03.19 05:50:07
Mit jelent nekünk a Swift? Egyáltalán: jelent még valamit? És ha tudjuk, hogy mind közül ez e legjobb, akkor rohanunk-e hanyat-homlok, hogy a miénk legyen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
hogyvolt Barátok közt - 5855-5856 2011.11.08 07:34:00
Az előző részben, az egy napra dupla muffot betervező, gyalupadhoz bilincselt Ádámot, a szépnek nem mondható festményeket, alma hámozó késsel szét vagdosó Zsoltot és a homokozóban veszekedő óvodások szintjére süllyedt, Donkihóte szélmalmot szerelő Miklós cárt és Atikámat…..
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
luck66 2011.09.04 13:39:59
  Csikorognak az agyamban a fogaskerekek, hogy a szerkesztőségi gyorsulásra hogyan készítsem fel az autóimat. Az ősöreg, visszavett CO-jú kismotoros cápa BMW nem egy gyorsulóbajnok, főleg, a péntek este kipróbált 520i-hez képest. Harapjon a cápa! Teljesen el voltam keseredve,…..
luck66 2011.08.29 12:09:18
@prokee: lepd meg őket! UNO 1.3 turbo i.e motort bele,had lessenek!
luck66 2011.08.29 13:45:02
@prokee: leírnád,hogy honnan,mert én csak vm7-est találtam,ahol vm6-ot ír,ott is a 7-es linkje jön elő
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!   Tisztelt Praxis…..
luck66 2011.08.20 22:45:41
@pumukli11: a háziorvos rendelési ideje 8-12ig,ügyelet 17-órától,közben ki látja el a beteget
Varánusz Ki a fasz az a dajcstomi? 2011.07.28 06:03:00
Azt hittem az uborkaszezon unalmas lesz. Kormányunk nyaral, hűsölve pihen a törvénygyár, legfeljebb némelyik túlhevült narobot pattogása veri föl majd a csöndet - ezt gondoltam. Ehhez képest minden napra jut valami röhögni való. Pedig úgy néz ki az ország, mint ahonnan a…..
luck66 2011.07.28 11:16:43
@bájgúnár: Lehet,hogy én vidéki vagyok,de az igazi paraszt az te vagy!

Amúgy az írásodból kiderül.hogy ki az igazi seggnyaló!
Belsőség Ez kéne ezerért! 2011.07.02 06:27:00
Már akkor megfogant a gondolat, amikor Papp Tibi évekkel ezelőtt megírta anyám drágán vásárolt K11-es Micrájának történetét. Azt tudtuk, hogy ez az autó a magas, hatezer eurós ár és az újszerű állapot ellenére Németországban már roncsnak számít, legalábbis a…..
luck66 2011.07.03 14:16:54
@Bathory: akkor még mindig nem érted,betoltam az autót,megegyeztünk én mennyit kapok,erre ő leszerelt pár dolgot és felhívott,mivel úgy tudta,hogy távol vagyok,hogy még engedjek az árból,mert azonnal vinnék a kocsit,engem sem érdekelt,hogy az én részem fölött mennyivel adja el,akár alkatrészenként,de ne tőlem akarjon még plusz lóvét levenni
luck66 2011.07.03 14:25:37
@Bathory: én ugyanezt tettem,csak a te számaiddal élve,felhivott,hogy a 800 helyett legyen elég 700 és már viszik is
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
A labdarúgó Bajnokok Ligája, az olasz Serie A és az angol Premier League mellett a kézilabda-BL közvetítési jogát is megszerezte a Digi Sport, amely azonban évek óta hiányzik a legnagyobb szolgáltatók kínálatából, így az ország nagy részén nem lehet látni a műsort. Az [origo]…..